Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
Didi81 spune:
Gata, am pus si la semnatura.
Sun, am vazut si comoara ta simpatica foc, e o minune de fetita
, sa va traiasca si va aduca numai bucurii! Povestea nasterii tale pe unde o gasesc? ca n-am mai citit tot din urma...
Eu am acum deja cu vre-o 9 kg mai putin decat inainte sa nasc
, cat am stat in spital n-am prea reusit sa mananc decat niste iaurturi din cand in cand asa ca... Si mi s-au desumflat brusc si picioarele 
Didi
de Aida Maria
M&M spune:
Am revenit si eu...a trebuit sa merg cu al meu catelus la veterinar fiindca s-a procopsit cu o frumoasa faringita...

Carmenela, eu beau ceai de zmeur de vreo 2 saptamani si sincer nu am avut nicio problema cu scaunul...de fapt toata sarcina nu am avut probleme...
Dma, hote tot de la ariston avem,,,sunt ok!!! Bafta inca o data!!!
Nati, ma bucur sa aud besti bune despre Matei!!
Mishuc, bine ai revenit !!! Da ' ai stat ceva departe de forum...
MA bucur sa aud ca suntei ok si ca o asteptati pe bebelina.
Turtu, sa stapaneasca sanatoasa bebelina cadourile primite!! Foarte dragut din partea colegelor tale...![]()
Gabriela , frumusica foc Irinuca...
Chiar ca avem cei mai frumosi bebei la odisee...
Oana,
..mai mergi la gym??? PE mine de sapt asta m-au apucat niste dureri la d'soara...

Mihaela, bine ai revenit!!!
Ce noarocoasa ai fost ca nu ai simtit nimic!!
si asteptam poze cu Ralucutza..
Narci si pe acolo is tanti de-astea sfatoase
??!!! MI-a trecut starea nasoala...
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 40 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Am revenit fiindca nu citisem tot din urma, dar mi-a fost teama s anu pierd iar mesajul...

Flo, foarte emotionanta experienta nasterii!! Imi pare rau ca ai pierdut acum un an o sarcina, dar DUmenzeu a avut grija sa compenseze.
Didi, ce scumpica e Aida...L-am corupt si pe husband si acum ne uitam la poze cu bebei...
Parca am fi 2 copii , ne minunam de toti cati de frumosi sunt...Abia il asteptam si pe MIhaitza al nostru...
Ruxi, nu iit trecu paranoia cu diabetu???!!!!
Linisteste-te!!
Hai ca de gura mea nu scapi nici in august...

Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 40 ZILE

Caprioara spune:
Didi, vazut poze cu Aida! E o scumpa
!
Sibylle, sper sa-ti treaca repede! Sanatate iti doresc!
Mai, io pare ca trec de ziua de azi fara evenimente
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40s fix
Cica azi e delivery day ?!?
Ba se pare ca nu e azi, mai stam la copt un pic... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
M&M spune:
Capri, se pare ca Ilinca ti-a ascultat dorinta...![]()
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 40 ZILE

Yael spune:
Nu-mi vine sa cred ce repede trec capitolele aici... Parca doar ce am scris la cap.99(pag.19) si deja s-a ajuns la capitolul 107
Insa tin pasul cu voi, va citesc tot timpul. Eu mai am putin, marti (15 iulie) am programata cezariana, de la ora 7 dimineata ma pot prezenta la spital. Imi este o frica de mor... sper sa decurga totul bine si sa va dau vesti bune...
Sper din tot sufletul sa va ganditi si la mine si sa-mi transmiteti gandurile voastre bune, pozitive
Sun, probabil -sigur nu ma cunosti, insa vreau sa-ti spun ca am fost si eu alaturi de tine, ca si celelalte fete dealtfel. Nu stiu ce as mai putea spune, s-au spus atatea si nu are rost sa mai repet, probabil si tu incerci sa uiti ce-a fost si sa mergeti mai departe. Sunteti o familie deosebita, frumoasa si meritati tot ce-i mai bun pe lumea asta! 
N-as prea vrea sa va deranjez, sa intru ca musca-n lapte in discutiile voastre... Poate incet-incet
Vroiam doar sa zic ca eu tocmai mi-am cumparat pompa electrica de la Medela (e destul de greu cu cele manuale, sa stai sa dai la mana...).
Mariana, eu am carucior de la i'coo si isi schimba directia, sunt super multumita de el. E mare, rotile au 30cm diametru si se umfla (ca rotile de bicicleta, am si pompita). Stiu ca voi aveti Brio, Emmaljunga... insa cum ai zis si tu, merg doar inainte![]()
Va pup, maine merg sa fac testul de glucoza (care trebuia facut intre 24-28 saptamani), insa a fost o 'mica neintelegere' intre doctor si nurse
. Ma rog... Asa ca de la 19.30 n-am mai mancat nimic, un pahar de apa ce mai am voie pana maine dimineata la 7.30 cand o sa fiu la laborator.
Va promisesem un link cu pachetul primit pt. bebei din partea statului finlandez, este extraordinar cata grija au... Mie una nu mi-a venit sa cred cand am primit ditamai cutia... AICI

I, Y
4v6kk, N
3v & surpriza, iar
38vk -6 days to go!
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Biribu spune:
buna fetele! si eu intr-o pauza de pitici (dorm amindoi) sa vad ce se mai petrece.
Boti felicitari mamico, e superba Gargarita!
Madina sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos!
Nati La Multi Ani pt Mateias! ce ma enervezi cu kg tale pierdute deja....
Turtu esti si tu de coma, pai tu trebuie sa ii hranesti pe musafiri??! ce ei nu stiu unde e frigiderul? sa stapiniti sanatoase cadourile!
Gabi probabil bb plinge ca e speriata de baita sau ceva nu-i convine. incercati sa vedeti exact ce o deranjeaza, e cumva prea cald/rece, imersiunea in apa prea brusca, poti incerca sa o uzi usor cu o cirpita si sa o speli astfel o perioada, pe bucatele. sa nu fie prea obosita/flaminda sau somnoroasa la baie ca atunci iar va protesta. nici eu nu ma agit cu cit papa bb, cit vrea atita ii dau, se vede pe el ca creste, face buci
.
Gallyb sa-ti traiasca bebelusa Xenia, sa fie sanatoasa!
Mariana e o dulce Mena!
Tecky, bine ai revenit, felicitari!
Dia parca tu intrebai de hemoroizi, sa stii ca si eu am avut si inca ma mai supara putin, eu am folosit cu succes crema cu hidrocortizon, ajuta mult si nu e contraindicata.
Vicks la tine ma gindeam ieri cind spuneai ca ti se pare infernal de greu. eu la primul copil cam tot asa am simtit, eram toata ziua ocupata cu ea si nu aveam nici un moment de respiro. acuma cu doi iti spun sincer fara exagerare ca mi se pare mult mai usor. chestia e de cum imi organizez timpul. nu mai fug la bb la primul scincet, se intimpla sa se linisteasca si singur, sau daca nu, nu e o tragedie daca asteapta un pic. incerc sa fac multe lucruri cind el e treaz si in felul asta cind el doarme am timp si eu sa ma odihnesc sau sa stau cu anna. inainte faceam invers, cind ea era treaza eram numai dupa fundul ei, si in pauzele de somn alergam ca nebuna sa termin toate alea prin casa, si mereu eram extenuata. ei bine acuma il pun frumos in bouncer si sta si priveste in jur, face exercitii acolo, cind se satura trece in leagan si tot asa. il iau si la bucatarie si tot in bouncer sta pe masa si ii vorbesc, nu se simte singur si eu imi fac treaba. ai sa vezi ca dupa un timp iti intrii intr-o rutina si nu mai e asa de greu, dureaza cam o luna - 6 saptamini. poate te ajuta un pic ce-ti scriu eu aicea 
sun probabil ca stii dar iti zic si eu ca bbii alaptati la sin sunt frecvent "constipati", pot face si odata la 3-4 zile si e considerat normal, se pare ca absorb f bine si aproape complet lapticul. daca se chinuie poti sa o mai ajuti cu supozitor cu glicerina, eu l-am folosit la anna numai daca mi se parea ca o doare burtica, altfel daca nu o deranja o lasam in pace citeva zile si facea ea singura apoi. se mai practica si termometrul, eu una nu l-am folosit. nu are legatura cu ce maninci tu neaparat.
Didi felicitari mamico, ff dulce Aida ta! sper sa nu te superi dar nu-i mai da lamiie la bb, e f acida si ii arde stomacelul! unii bbi sughita ca sa dea aerul afara daca nu reusesc sa rigiie suficient, poti eventual sa-i dai un pic de laptic, tinut la verticala si ajutat sa eructeze, numai nu lamiie!
Mada cum reactioneaza Ari la surioara, a acceptat-o bine? Anna azi l-a luat de par pe Toni, ca tot are saracul ciuf
stam cu ochii pe ea acuma ca pe butelie....
pupici la burticoase si mamici
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Didi81 spune:
Biribu, nu ma supar, dar treaba cu lamaia mi-a spus-o inclusiv doctorita pediatra.
Didi
de Aida Maria
Biribu spune:
Yael superfain trusoul bb! n-ai de ce sa te simti ca musca in lapte, intra mai des si spune-ne mai multe despre voi!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Am fost taaare lenesa azi, abia m-am adunat sa fac ceva de papa pa sot inainte sa plece la servici...rusine sa-mi fie!
GALLYB SI MADINAFELICITARI PENTRU PEPENASII LUCIAN SI XENIA!! SA CREASCA MARI SI SANATOSI IAR VOUA VA DORESC REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!
Boti, Didi, Tecky, Flo, Madina bine ati revenit!! Ma bucur ca sunteti bine!
Am vazut poze de Nancy, Aida si Mena niste scumpete!! 

Sibylle imi pare rau sa aud ca ai mastita! Sper sa treaca cat de curand!
Nati ma bucur ca Matei se grasuneste si ca e bine!
Mada cum fu la control? ati iesit cu bine. Aaa, si sper ca v-a trecut raceala! Te admir cat esti de harnicutza si de organizata.
Am facut prostia sa intru pe messanger si acu' ma asalteaza toti cu intrebari...de o ora incerc sa inchei mesajul asta...asa ca va
pe toate si revin, ca mai am vreo 2 pagini de tradus in seara asta.
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile
strumfuletz
poze
poze burtika