Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Sun, Anka, Biri multumesc de sfaturi

multumim ptr aprecieri tuturor.

Tecky bine-ai revenit! ma bucur ca ai avut parte de o asa nastre.

Adriana eu m-am cantarit a 2a zi dupa nastere si scapasem de 10 kg.

Boti, Didi sa va traiasca printesele, frumusele foc.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

m-am intors de la doctor. Totul pare sa fie ok. Mai fac saptamana viitoare un set de analize sa verificam de streptococ si alte infectii. Am facut si programarea la ceza, pe 5 august. O sa am 39 saptamani atunci. Mi-a recalculat dpn-ul si ar fi pe 11 august. Sper sa stea bb cuminte pana pe 5
umarul se vindeca frumos. Saptamana viitoare ma duc sa-mi scoata firele. Pe la sfarsitul saptamanii astept rezultatul de la biopsie
am cumparat si eu ghiozdanelul cu produsele de la NIVEA si am descoperit o chestie. La fund are un fermoar si inauntru e ceva ce seamana cu o salteluta dar nu sunt sigura ce e. si nici nu scrie undeva. Aveti idee voi, fetele care ati cumparat?

_

34+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 36 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele...am vazut si eu poze de ingerasi....nu ma mai saturi sa privesc...

...acum merg sa ma uit la film...dar mai intai trec pe la bucatarie sa-mi tai pepene..

Cami 38s+, cu ???????

AMR 6 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Yaellll...cate ai primit tu acolo!!!wowww

Cris, ce cutzu ai...ca eu nu stiu...cum il cheama

Sun, pe al vostru cand vreti sa-l aduceti acasa??Sa mai creasca Thea, nu...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gallyb felicitari!

mai e o luna si ceva pana imi vad si eu gogosica!

marina este salteluta pt infasat

tecky bine ai venit acasa!asteptam poze!

cristina am fost la romstal dar mi s-au parut cam scumpe sanitarele, o sa mai merg in valea cascadelor
mi-am facut o mie de draci la bancile astea

oana super carutul

M.A. 33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , imi pare rau ca iar nu am avut timp sa trec pe aici insa la noi e cam aotic . Cu doi copii , si casa si multe lucruri de rezolvat efectiv nu am avut timp .
Am pus si eu poze pe picassa cu Rayan sper sa va placa .
V-am admirat si eu minunile si sunt super incantata de ce am vazut , care mai de care mai frumoase , imi pare rau ca nu am avut timp sa fac si eu niste poze mai deosebite , cu camera lui si cu el acolo , etc . dar sigur voi face .
Noi suntem bine , Rayan creste bine , am aflat ca pe 26 august trebuie sa ma intorc la munca si parca imi pare rau , dar nu se poate altfel , bucurativa de copii acum atat cat puteti .
Nastere usara la viitoarele mamicute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

YAEL nu deranjezi pe nimeni!!! te asteptam cu drag cat mai des!. Ce minune de pachet ai primit tu! statul roman...nu se gandeste la BBii nostri asa ca acolo! din pacate.

MARINA cred ca e o salteluta din aia impermeabila pentru schimbat bebe cand nu esti acasa. mi-am adus aminte ca am si eu. da uitasem de ea.

Fetelor, ma gandesc cu groaza ca de luni ne apucam de varuit!! habar nu avem cum se face, si mai rau, sotul meu ramane singur ca eu nu pot sta in praf. nasol!! Plus ca trebuie sa ma mut la mama. nu ar fi o problema...dar avand cele 2 pisicutze...e plin de opar pe acolo si ma gandesc cu groaza sa nu fac vreo prostie acum...pe ultima suta de metri. eu care mi-am dus pisica in vacanta la socri, tocmai ca sa nu am probleme...mi-ar fi ciuda sa iau ceva tocmai acum. Sper ca nu mai e pericol de toxoplasmoza acum!!! Adik am inteles ca nu se ia din parul pisicii. !!! Cine zicea sa trec la urmatoarea problema de streseat???uite ca am mai gasit una!

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Biri, Mada si Ariadnabr va multumesc pentru raspunsurile la problema mea "dorsala" !
Tecky bravo pentru o nastere asa usoara!! Ma bucur pt. tine!
A, si am citit si povestile nasterilor dragilor nostrii pepenasi!
Boti povestea ta e asa haioasa, desi a fost o chestie chiar serioasa! Ai un stil tare fain de a povesti, parca te incurajeaza!
Irda esti o luptatoare! Jos palaria pentru perseverenta, ma bucur ca Dumnezeu ti-a rasplatit efortul cu asa o comoara!
Flo ma bucur ca operatia a decurs bine, te cred ca ai avut niste sentimente ciudate.
Cristina imi pare rau de catelul tau, ca sufera! Cum se mai simte, sper ca nu e grav!
Ruxi te mai doare manutza? Ai primit pepene?
Narcisa si mie mi se umfla mai tare piciorul si mana stanga decat cele drepte...eu cred ca la mine are legatura cu partea pe care sta Miruna, cine stie pe ce perv apasa...
Ralu pentru incurajare, acu' sunt mai bine si Miruna e linistita.

Cu pepenele m-am indeletnicit si eu mai inainte...am mancat pe nerasuflate vreo 3 kg! Deh, e prima oara anu' asta...

Gata, ma intorc la treaba .

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ce se intampla cu forumul asta? numai la mine e pagina neincarcata??? imi apare casuta cu optiuni foarte laaaarga de nu mai pot citi nimic aici. am incercat de toate si nu se schimba nimic.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Narci, nu e de rasa...dar e atat de dragalas ca mi s-a facut mila de el si l-am " adoptat"...Cred ca nu mai sunt intreaga la minte, mai ales ca mai e putin si vine si bebe... Sunt ceva poze cu el la semnatura....aaa..il cheama OITZA!!!

Dma, noi am fost acum un an, tot vara , la Romstal si am prins o perioada de reduceri la ei...poate aveti si voi bafta!!!

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 40 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput