Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIA am prestat si pepene si porumb, ca astea doua sunt pr ordinea de zi in perioada asta. nici mancare nu imi mai trebuie.
manutza e aproape ca noua. simt durerea numai cand sttu pe partea dreapta. si cum nu prea pot respira asa de bine decat pe stanga...nu prea o mai bag in seama. m-am alintat si eu oleak! acuma ma lupt in continuare cu fundul lui fii'miu care parca vrea sa iasa prin burtica! deja e shmecher rau!

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ruxi si la mine merge tare greu forumul...

Dia, e ceva mai bine cutu,,,multumesc!!

Eu ma retrag , inainte sa ma enerveze prea mult faptul ca nu merge forumul..

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 40 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ruxandra, merci pentru poezioara , e super!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

oitza....ce tareeee...si eu mai am apasari din astea, daca nu m-ar
controla vil la mine in curte ar fi menajerie...

capri, bine ca n-a fost azi...hai sa fie vineri cu ilinca...

diarux, nu stiu ce sa zic cu toxoplasmoza...cu varuitul, eu am stat si in praf, am dat si peretzii cu smirghel pana a venit meseriasu' cu masina speciala, am dat si cu vopsea...

mariana, sa intzeleg ca in principiu e mai bine sa-ti rupa apa, chiar daca ai contractii...ca eu de la astia nu stiu la ce sa ma astept asa ca intreb si eu...

marina, sa fie bine cu umarul...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

uof..scrisesem acu' 1ora jumate un mesaj..da' l-am piredut..si de ciuda m-am ds sa-mi iau pepens..ca tot imi facuse rux pofta
deci...reiau..
teckyyy bine ai revenit! asta da nastere..jos palaria mamico! asteptam pozici cu Raluca!
sunisor parol ca deja am 9kg la activ! hihi..acu' io-s balenschiul zonei; ce ma scoate din sarite e ca unii imi spun ca am burta mica..si se miraaaa...si se minuneaza ca asta ce burta de luna 8a e!? si ma oftic.ca acu' imi bat capu' daca bb saracu' n-re loc suficient!? si imi storc acum creierii si simtu' tactil sa vaz cum sta putzosu..care pozitia lui? unde incape bietu copchil!? ca la eco e la limita superioara pt varsta lui (bpd, fl)..na am si io pitici la bila!
capri bravos! tin pumnii sa iasa pasenta pe vineri!
narcisa si cum e pompa ta..cu bibe sau cu recipinet de alea de stocare?
mariana merci frumos..vroiam si io carutz cu roti mari, ca trotuarele sunt cam varza..doar ca cele cu roti mari sunt si destul de late..si cum se parcheaza ca pixu in tara asta...
atb teoretic...:fat 3500g, placenta 650g, lichid amniotic 900g, uter 1000g, glande mamare 600g, volum sangvin 1200g, acumulare de lichide 1,7-5 kg si depozite adipoase 2-3 kg..practic...who knows!? dar la 12kg in plus cat ai pus...nu-ti bate capshoru'
aria te asteptam cu vesti de la dr!
sibylle ce scumpa e Anna!!! si Vladimir cum arata el oci..urechi de bb! sa-ti traiasca familia sanatoasa! asteptam si povestioara-care de altfel se anunta demult interesanta!!! imi pare rau de tzitzi..sper sa-ti treaca repejor!
flo ce bine ca adecurs totul ca la carte cu operatia! David e un frumushel foc!!! sa va traiasca!
didi finally!!!! Aida e faina e tot!! o scumpete de fata! aa..bravos cu kg!!!
mey...ati facut toate niste pepenshi de toata frumsetea!!!!
cristina cum facu' mey catelu faringita!? aa..lgym nu am mers sapt asta..a zis dr ca daca am contractii BH asa dese cum au fost sapt trecuta..sa nu mai merg la gym..sa raman doar la plimbari -zis si facut-ca in fiecare zi is o mica vagaboanda..cum adica dureri la dom'soara!? ca io nu pricep adica pricep..dar nu localizez exact..
yael cum sa deranjezi!??? ce musca..ce lapte..unde!? eh...noi te asteptam mai des, zau!!!! si asteptam vesti pe 15!..aaa..super cadoul de la stat! cuprinzator frate , nu gluma! imi mai fac si io o idee doua cu ce sa mai iau
marina va sa zica gata! s-a stabilit ziua cea mare! bravo..faina data 5 august! slteua aia n-o fi de infasat!?
alina deja la servici pe 26 aug!? mm....aiurea...dar na..daca asa sta treaba..Rayan e un dragalas!!! incredibil ce scumpi pot fi bebeii astia!!!
ruxule nu ti-a facut analiza de toxo in sarcina? poate ai anticorpi si atunci nu e bai!
pthiu...gata...ma retrag si io...pupici la toti pepenasii !

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

OANA ba mi-am facut si tocmai, ca nu am anticorpi. acuma...iar zic asa...ce-o vrea DD. ca la ai mei am tot fost. asa ca...se putea intampla oricand. pisicile stau in casa, deci nu ar avea de unde, de vaccinat le-a vaccinat...na...zic si io. parul ma deranjeaza...dar am sa suport cu stoicism!!!
NARCISA deci nici tu nu ai stat linistita in sarcina asta...Eu am de gand sa ami trec ope acasa. si vad cum stau lucrurile., daca il pot ajuta, stau...daca nu... ASm inteles ca de la amorsa asta se incalzeste teribil. deci nu e de stat in casa...sau in curent...
DIA dupa lupte seculare si neuron inghetat..a iesit si poezica. ma bucur ca ti-a placut pana la urma.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Telegrafic asa, ca vreau sa fug la dush si apoi la nani, ca maine avem o gramada de trebi!

Didi vazut scumpete mica de Aida. Este asa expresivaaa. Sa va traiasca!

Cris sanatate la cutzu! Apropos, Narcisu, cu Buli or sa vina ai mei peste vreo 2 sapt, ca sa vada si tata fetita si noi pe blanos. Si sa-l tundem. Apoi se intoarce la Tulcea, unde o sa stea toata vara...ca doar are ditai curtea de alergat. Oricum cand a plecat mama, i-am dat un scutec de-al Teodorei ca sa il duca lui sa-l miroasa. Si aflu ca doarme exclusiv pe el, dragu mamii.

Yael multumim din suflet. Ba eu te tin mine, tin minte si ca bebe a vrut cu adevarat sa vina la voi. Asadar tinem pumnii pe 15!

Fete, eu va cert ca va faceti griji inutil, nu ca faceti analize! Cu alea sunt absolut de acord (desi am cateodata momentele mele de razvratire, ca totul iesea perfect si totusi...).

Biri saru'mana! Ma gandisem eu si citisem si in carti. Oricum are cateodata momente in care se chirceste asa, dar vad ca astazi a fost ok!

Siby sanatate multa iti doresc!

Gata, m-a lasat neuronul. Va pup, noapte buna!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

quote:
citat din mesajul lui Didi81

Am revenit

bebelusilor pentru cea mai mica chestie, de ex ca sughite si nu stim ce sa-i facem (am aflat ca vre-o 2 picaturi de zeama de lamaie rezolva problema)

Buna Didi, iarta-ma ca ma bag, nu am copii, decat cel din burtica....nu sunt o experta, insa ce ai scris aici mi-a adus aminte de ce ne-a spus la cursurile first bebe de saptamana asta chiar... Chestia cu picaturile de lamaie nu ii fac bine. De fapt, principiul se bazeaza pe faptul ca le displace atat de mult incat ii obliga sa isi tina respiratia cateva secunde (cum facem noi cand incercam sa nscapam de sughit). Variana cea mai buna si fara sa chinuiesti bebeul este sa ii dai sa suga, nu mult...cateva inghitituri (tot cum facem noi...bem putina apa...) Acum....eu iti spun ce a zis pediatra, cu litera de lege! NU CHINUITI COPILUL DEGEABA!...
Oanasm, am aproape 34 saptamani, adica am intrat in cea de a 34-a.. Ipiiiiiiiiiiiiii, abia astept sa o cunosc pe veveritza. Dupa cum cred ca vezushi....am inceptu sa scriu ceva mai des.... O sa deviu a pain in the ass daca insist prea mult..:-)
Diarux, cum suntem surori de cruce, de nume, de alea-alea...putem fi oricand si de depresii, mai ales ca si pe mine ma apuca destul de des.... Noroc ca nu ma lasa viata sa ma relaxez... Tomnai azi...ca aveam o zi mai libero....mi-am tuns unul din javrontzi....ogari afghani, adica cat niste bivoli de caini... Am stat fro 3 ore pe el....am iesit de acolo jumate moarta.. Apoi...mai fi depresiva in conditiunile astea... In uichend....avem de tuns celalalt javrontz de tip bivol, apoi lucram la cateaua de tip bivolitza... Deci...noi muncim, nu gandim!
Cu ceaiul de zmeur....eu m-am apucat sa il beau..ce o fi o fi..
oi fi luat eu vreo firma care nu scrie tot ce face....In cel mai rau caz.....voi mai merge la toaleta dupa ce nasc...HI,hi,hi...
Va pup pe toate cu si fara bebei

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Biri merci mult. Sper sa ne intram si noi intr-un ritm. Azi nu stiu ce a avut dar a plans toata dimineata si toata seara. Ea daca nu doarme plange, nici vorba sa stea asa, sa se uite pe pereti. MAine merg sa iau tranzatul. Sper sa fie mai bine cu el.
Si va admir pe toate fetele cu 2 copii, plus celelalte mame eroine cu unu si fara ajutor. Eu o am pe mama care ma ajutra enorm, face tot in casa, e experta in linistirea fetei cand eu nu reusesc si cu toate astea ma plang. Uuff, uuuuff.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Noul statut de mamica nu-mi mai permite sa-mi petrec atat de mult timp pe net.Sotul meu a inceput de azi serviciul si lucreaza 24 de ore cu 24 si imi e foarte greu fara el.Mai ma ajuta mama cu ce poate dar nu e acelasi lucru.
Jjovana am primit mesajul tau si ti-am raspuns si eu cu un mesaj.Cand iti face epidurala nu simti absolut nimic pt ca iti face o injectie locala .Hai ca mai ai un pic si iti vei tine si tu printesa in brate.
Didi ce scumpica e fetita ta!
Flo frumoasa povestea nasterii tale!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput