Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am pus cateva poze cu Raluca pe picasa-adresa veche.Fetita mea are icter fiziologic din aceasta cauza este galbena la fata.Dintre cele care sunt deja mamici:are bb la vreuna dintre voi icter?
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, vazut pozici cu Ralucutza! E o scumpa! Ce bine ii sade in rochita roz !

Azi facem galerie pentru Tiberica, nuuuuu?

Nastere usoara, mamico!

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Sarumana fetelor de felicitari la adresa urlatorului , sa fiti fericite si iubite!

Am apucat sa dorm si eu vreo 4 ore, s-a gandit jupanul ca am dormit prea mult, cum altfel sa pierd kg-mele? dormind?.
Doamne, sa nu-l deochi, sta in patut de vreo 20 de minute, se uita pe tavan, el stie pe unde se uita, si gangureste in legea lui acolo, fara sa planga,.....minune nu alta.
In sfarsit doarme si el cate 4 ore,....ieri a dormit toata ziua si toata noaptea, sper sa o tina tot asa, ca ma dispera cu doar o ora de dormit, si 6 ore stat treaz.
Medicul de aici mi-a zis ca e normal ca un bebe de varsta lui sa stea treaz 6 ore, ...curios, eu stiam ca dorm de rup acum.
Asta e, sanatos sa fie urlatorul.

diarux, spor la varuit, sa va iasa fain si sa terminati rapid.

Biri, da la mine ce kg ai de dat jos, ca le rezolv imediat.
La mine se vede si naspa, inalta si cu ditamai tandarul, plus burta de parca as fi in 5 luni.
Sa mai treaca o luna, si sa ma vezi atunci ce ma pun pe treaba sa scap de grasime.

Gata, a stat prea mult tacut, a inceput sinfonia, merg sa pregatesc formula si la papica cu el.

Va pup si aveti grija de voi si de bebei!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nati sarna', deci eu am vreo 13-14 de dat, ma rezolvi tu deci...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CARMENELA- SORELLAbine ca suntem "dimpreuna " pe-acilea! lasa ca ne descurcam noi cumva. spor la tuns!
SUN. cred ca in curand o sa apelez la instinctele tale de mama-omida. da te mai las olecutza sa respiri!
NATI multumim. eu asa as vrea sa inchid ochii si cand ii deschid sa fie totul gata! cred ca totusi nu e posibil.... eh, sa speram ca terminam relativ repede.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

CAPRIOARA, mai tu m-ai emotionat sunt treaza de la 4 dim abia astept. In principiu trebuie sa ajung la ora 1 dar aseara m-a sunat dr sa-mi spuna ca e posibil sa merg mai devreme, deci ...abia astept si nu imi este frica, vreau doar sa stiu ca e printesa bine...Multumesc Capri!!! ca nu ai uitat! Te pupic!
Nu stiu cine o sa va anunte probabil ca o sa intre fetita mea sa va scrie cu toate ca a zis ca-i este rusine...

ALINAM, TECKY si DIDI sa va traiasca puiutii, vazut poze sunt superbi !

Pt fetele care maine au ceza, Dara si Anna am vb aseara cu dr si mi-a zis ca de papa nimik dar apa la rahi ai voie nu si la celelalte anestezii adica gen si epid.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mneatza!!!
ruxule aha..deci nu ai anticorpi..eh..io zic ca daca e vaccinata si sta doar in casa...e safe!
carmenela ia baga tu la semnatura nr de saptamani, sa nu te tot intreb io din cand in cand in cat esti!..mai ales ca de acu' o sa bantuui mai des pe aici...aaa legat de "O sa deviu a pain in the ass daca insist prea mult" nu-ti bate tu capu'cu de astea
tecky ce scumpa e Raluca!!! ce faina e in costumasul ala roz cu caciulita aia asa bufanta!
si acum niste fetitze agitate pt tiberica

Oana
33+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oanasm 33+ deja??????
Wow, parca mai-nainte ne anuntai ca ai test cu 2 liniutze, Doamne ce mai trece timpul! Sarcina usoara in continuare si sa-ti tii cat mai repede comoara in brate. Cum te simti?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

quote:
citat din mesajul lui tiberica

CAPRIOARA, mai tu m-ai emotionat sunt treaza de la 4 dim abia astept. In principiu trebuie sa ajung la ora 1 dar aseara m-a sunat dr sa-mi spuna ca e posibil sa merg mai devreme, deci ...abia astept si nu imi este frica, vreau doar sa stiu ca e printesa bine...Multumesc Capri!!! ca nu ai uitat! Te pupic!
Nu stiu cine o sa va anunte probabil ca o sa intre fetita mea sa va scrie cu toate ca a zis ca-i este rusine...

ALINAM, TECKY si DIDI sa va traiasca puiutii, vazut poze sunt superbi !

Pt fetele care maine au ceza, Dara si Anna am vb aseara cu dr si mi-a zis ca de papa nimik dar apa la rahi ai voie nu si la celelalte anestezii adica gen si epid.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

BAFTA LA CEZARIANA SI ASTEPTAM VESTI .

40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ONUTZA,mama, lipsa anticorpi!!da'...asta e...
am sa ies la o intalnire cu o doamna care lucreaza la maternitate, la sala de nasteri.e mamica unei foste eleve din generatia trecuta. sa vedem ce noutati ne rezerva spitalul de la Bacau!!! o trag de limba despre tot ce se poate, inclusiv sume vehiculate pe aici.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput