Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
dara_d spune:
Bine ati venit acasa Tecky,o sa inveti sa te decurci cu Raluca, spun eu acum o sa vad si eu saptaamna viitoare.
Am citit ca s-au pus poze pe picassa o sa intru si eu sa le vad.
ANNA ce faci mai aveam azi si atat, maine aveam cea mai importanta intalnire??
Eu ieri am fost la cosmetica si m-am chelit de tot, radea cosmeticiana ca ea a crezut ca am nascut deja si nu mai vin , ma ruga sa nu nasc cu ea acolo.
Azi facem si noi 40 de saptamani , nu imi vine sa cred.
Capriopara deci clar trebuie sa nasti maine cu mine, da //
Boti ai povestit asa de frumos cu nasterea prin cezariana ca sincer m-ai incurajat un pic.
La fel si SUN multumesc de explicatii , acum lamurita fiind stiu la ce sa ma astept si nu mi se mai pare ca e asa de rau ,m-a mai lasat sentimentul de frica.
Ieri mi-am cumparat si galactogil, sa fie daca o sa am nevoie , am citit la voi ca s-a luat chiar dea doua zi , cred ca asa o sa fac si eu .
SUN maine cand o sa ies din operatie o sa iti dau SMS sau pote chiar te sun.
M-a luat un pic foamea asa ca ma duc sa pap ceva, nu prea am chef.
40+
AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
M&M spune:
neata!!!
Nastere usoara, Tiberica!!!!

Narci, nu am putut rezista cand l-am vazut asa mic si dragalas
, asa ca l-am luat !!! Crezi ca s-a putut pune husband-ul la mintea mea...
Oana, de fapt simt mai mult o presiune dureroasa in zona cu pricina...oricum acum o sapt , doua se vaita si Roxana ( Baby ) de astfel de dureri...Si va sa zica te facusi o mica vagaboanda???!!!
Sun, multumesc !!! Ce haios e "blanosu" sa doarma pe scutecul Teodorei...si deci il aduceti sa faca cunostinta cu Teodora...Mie mi-e putin teama de cum o sa reactioneze al meu cutu cand o sa vina bebe,,,
Yael, mai e putin pana pe 15...Tinem pumnii si te asteptam mai des.
Ce grija are statul filandez de nou-nascuti !!!
Ruxi si tu esti la capitolul varuit??? Bafta multa si sa terminati cat mai repede!!!
Tecky...
Ralucutza!!! CE bine ii sta in rochita roz!!! E o scumpa!!!..
Oricum, eu admir toate mamicile care isi fac timp sa mai intre pe net si sa ne dea sfaturi
!!!
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 39 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
'neata fetele...
tiberica

...sa ai nastere usoara....si sa ne anunti...![]()
..eu acum scot agitatele si pt Dara si AnnaBaby stiu ca numai maine e cezariana, dar vreau sa va incurajez....si asa cum spune Sun sa vedem bumai partea plina a paharului...si anume ca maine ve vedeti puisorii pe care ii asteptati de 9 luni...eu asa ma gandesc...si eu sunt fricoasa...nu gluma!!!!
deci ..

..iar am intrat sa ma uit la poze...pt ca nu ma pot abtine...e ca un vis pt mine...parca nu-mi vine sa cred ca peste maxim 5 zile o sa-mi vad bebelusul....Doamne Ajuta sa fie bine!!!
...si am schimbat si semnatura...
Cami 39s, cu
???????????
AMR maxim 5 zile 

pustai
diarux spune:
TECKYparca tu erai cu Rh negativ, nu???sau tin minte gresit? daca da, cum a fost cu vaccinul ala? a mai fost necesar?
am vazut o super Ralucutza!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Buna fetelor! Am reusit si eu in sfarsit sa recuperez din urma ca ieri de pe la pranz nu mi-a mai mers netul pana acum
S-a tot chinuit sotul aseara dar n-a reusit sa faca nimic. Si din fericire am mai incercat o data acum si merge!!!!!
Bun, sa vedem...
Gallyb felicitari mamico, sa-ti traiasca pepenasul si sa creasca mare, iar tu sa-ti revii repede!!!
Tecky bine ai venit acasa! Ce poveste incurajatoare de nastere...mai rar asa ceva...ai fost tare norocoasa! Raluca este o scumpica, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Tiberica ai plecat la spital sau mai esti pe aici? Am vazut ca ai zis ceva de mancat si baut, chiar vroiam sa intreb ca sa stiu ce am de facut azi... Pana la ce ora pot sa mananc, sau nu trebuie sa mananc deloc toata ziua? Ca mi-e o foame deja de as manca si frigiderul... Multa bafta la ceza si asteptam vesti bune repede!!! Sa fie totul perfect!!! 

Diarux daca te intalnesti azi cu doamna de la maternitate intreab-o te rog daca mai e aglomeratie mare, ca saptamana trecuta asa era si erau ocupate toate rezervele, si mi-e teama ca n-o sa fie nici un loc liber
Ca stii ca aici la noi nu se poate rezerva camera din timp, asa cum le-am auzit pe fetele de la Bucuresti...E dupa noroc...
Didi am vazut pozele cu printesa Aida - sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Alina Maria l-am vazut si pe Ayan - e tare dragalas, iar voi sunteti o familie implinita si fericita!!!
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 2 ZILE
vinebarza
bebe
poze
tiberica spune:
OANA< DARA< CRISTINA SI CAMY multumesc pt agitate !!!
pana plec mai arunc un ochi pe forum...
am o foame...nu am mancat de ieri de la ora 15...asa slabesc si eu...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
tiberica spune:
Anna nu am plecat inca.
Nu manca cu 12 ore inainte...daca e rahi poti bea apa nu multa bineinteles, daca faci gen sau epid nu bea deloc 8 ore inainte.
Eu trebuie sa fiu la spital la ora 13 dar e posibil sa ma sune sa vin mai din timp...
Bafta si tie maine si tuturor fetelor care nasc in week
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
AnnaBaby spune:
Dara d asa e, emotiile cresc pe minut ce trece, cred ca azi o sa ma urc pe pereti, iar daca mai cade netul chiar mor...macar stau pe aici cu voi si mai trece timpul...
Tu pana la ce ora mananci azi? Eu am o problema cu asta, ca n-as mai manca nimic, dar mi-e foame...
Azi am si eu program de "defrisat", taiat unghii, cosmetizat...parca as pleca in concediu
Plus ca trebuie sa mai verific o data bagajul ca nu mai mai uitat la el de cateva saptamani...
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
Caprioara spune:
Neata,
Fetele, cine deschide capitol nou sa o treaca si pe Xenia lui Gallyb la pepenashi, da?
Si eventual cezarienele anuntate: Tiberica azi, Camy si Yael parca?
Tiberica, nu am uitat ca vreau sa fac gasca cu voi saptamana asta la nascut
, dar io vreau sa nasc maine, sau sambata. Mai bag un rand de agitate pentru tine:

Dara si Anna, deocamdata pare ca reusesc sa ma tin dupa voi
.
Inca nu-s semne la mine.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
quote:
citat din mesajul lui AnnaBaby
Dara d asa e, emotiile cresc pe minut ce trece, cred ca azi o sa ma urc pe pereti, iar daca mai cade netul chiar mor...macar stau pe aici cu voi si mai trece timpul...
Tu pana la ce ora mananci azi? Eu am o problema cu asta, ca n-as mai manca nimic, dar mi-e foame...
Azi am si eu program de "defrisat", taiat unghii, cosmetizat...parca as pleca in concediuPlus ca trebuie sa mai verific o data bagajul ca nu mai mai uitat la el de cateva saptamani...
Anna38+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
Mie mi-a spus medicul ca de la 12 nopatea sa nu mai mananc si sa nu mai beau nimic, eu fac anestezie epidurala.
O sa mai pa ceva usor pe la 22 diseara si apoi gata ,.nimic
40+
AMR 1 ZILEhttp://bd.lilypie.com/IHRjp2.png