Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Salutare fetele!

long time, no see... :)

eu am avut o perioada nu prea buna, dormeam maxim 2 ore/zi si eram terminata, noroc ca a venit maica-mea la mine si a facut ea curat si mancare la barbat
acum dorm intr-una, nu m-as mai ridica din pat. Se pare ca fetita mea e puturosica, sau imi face vreo surpriza in noaptea asta . sotul meu e tare stresat din cauza ca nu stie ce se va intampla...el e tot timpul cu agenda dupa el, dar pe fetita nu stie unde sa o "planifice"

Felicitari tuturor mamicilor! Am avut multe de citit din urma si ma bucur ca toata lumea e bine acum! Sa fiti sanatoase si puii vostri la fel!

Carmenela uite ce scrie pe un prospect gasit de mine pt ceaiul de frunze de zmeur (este si pentru stomac...digestie...)

ACTIUNI
Intern: reglator hormonal puternic, anti-acid, antiseptic intestinal, astringent, cicatrizant, digestiv, diuretic, dezinfectant, hemostatic.
Extern: antiseptic, astringent, cicatrizant.
INDICATII
Intern: dismenoree (ciclu menstrual neregulat, dureros), sindrom premenstrual, uter fibromatos, chist ovarian, fibrom uterin, noduli mamari, adjuvant in cancerul genital si mamar, tulburari specifice premenopauzei (bufeuri, transpiratie), hemoragie, hemoragie uterina, pielonefrita, cistita, prostatita, ulcer gastro-duodenal, regurgitatii acide, gastrita, diaree, enterocolita, gastrita hiperacida, ulcer gastric, pirosis, tuse, raceala, bronsita, afectiuni ale prostatei.
Extern: eczeme infectioase, conjuctivita, nevralgii dentare, rani, eruptii tegumentare

Mishuc 39+ AMR 1 zi (oare?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Pentru GALLYB cand se va intoarce acasa cu gaza ei:

GALLYB are-o fetita,
mica, scumpa, strengarita.

De-naltare a venit
cu 3D-ul pregatit.
Carutz roz a vrut sa puna
si asa sa si ramana!

Cu examene de dat,
uite-asa s-a cam stresat!
Tensiune a avut,
cezariana a facut.

XENIA e sanatoasa!
Le-asteptam cu drag acasa!

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

XENIA BINE AI VENIT, FELICITARI MAMICO, SA FITI SANATOASE SI PAPACIOASE, SI VENITI CAT MAI REPEDE ACASA!!!!

NATI ma bucur ca e in regula cu Matei, si stai linistita vei da tu jos si fara abdomene...important e sa fiti sanatosi. PUPICI

Fetelor eu daca ma indop zilnic cu crema de ciocolata, bine..o lg, doua acolo...mi se intampla ceva mie sau bebitei...nu ma pot abtine???

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, n-am apucat sa citesc capitolul asta inca, de-abia am venit de la birou. Si azi am avut o surpriza deosebita, mi-au organizat fetele de la birou un baby shower si bebelina a primit o gramada de cadouri!!!! Sint asa de frumusele toate, imi vine sa le mingii intruna.
revin, ma duc sa-mi hranesc musafirii

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pana am scris eu, au aparut si vestile.

Bravo Nati! Sa fiti sanatosi!

Felicitari Gally! Sa-ti traiasca minunea Xenia si sa fiti sanatoase si frumoase!

Diana n-am jucat desi poate ar merita:) Auzi, am si eu o intrebare si tu cu Biri puteti sa ma ajutati. Vitaminele B1 si B6 ar putea sa constipe? Saru'mana!

Dana nu pateste nimic bebe, poate doar sa fie mai agitata!

Ma'c sa fac tochitura de pui cu ciuperci si mamaliguta!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada, Diana Mirela multam' ptr raspunsuri
Gallyb felicitari, sa-ti traiasac printesa!
La multi ani Bobita! multa sanatate si impliniri!

fetelor e normal sa planga bb asa tare la baie? bebita noastra plange de nu stim ce sa-i facem mai intai.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

gata am pus si noi cateva poze la pepenasi.

fug ca incepe concertul.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Iote ca s-a dat startul la nasteri saptamana asta:

Gallyb, felicitari mamico! Refacere rapida si muuult laptic!
Bine ai venit bb Xenia! Sa ai o viata minunata!

Nati, ma bucur ca aveti vesti bune. De slabit, las' ca slabesti tu mai incolo.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40s fix

Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gabi sa va traiasca Irina. Este minunata! Mai nu mai contenesc sa ma mir ce bebei frumosi avem la odisee. Ma uit de enspe ori pe zi la ei si tot nu ma satur!

La baita puteti incerca sa-i puneti un scutecel in cadita (daca acolo o spalati) si sa-i acoperiti cu el manutele, ca sa se simta ea in siguranta. Si o udati incet-incet, unul dintre voi o mai si mangaie...nu stiu, sa faceti cumva sa nu va simta tensiunea. Sa reusiti s-o acomodati ca sa nu-i mai fie frica...pt ca de asta plange! Acum...astea-s sfaturi de mamica neexperimentata dar cu un bebe iubitor de baita. Sper sa te ajute totusi ce ti-am scris!

Ah, naspa, simt vreo 3 ganglioni pe sanul stang...ma'c s-o mulg pe fulga!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele... cu cantarul... ei bine, eu tocmai proba suptului as vrea sa o fac, desi nu credeam vreodata . Inca ne luptam cu reglarea cantitatii de laptic..... Mai scoatem cu pompita, pun la sticluta cu eticheta la frigi,... Acuma e mai bine totusi, ca si bebe mananca mai mult, dar pana acum imi plesneau sanii de plini ce erau... si ea.. mai avea 2 ore de dormit

De doua zile se trezeste putintel mai des. Dar pana atunci, dormea de la 12 noaptea pana la 6 dimineata. Acum ne trezim la 4 si apoi abia pe la 8-9....

Azi AM IESIT AFARA! Erau 23 de grade, asa ca am pus bluzita cu maneca lunga si pantalonasi, plus un mic fes. Eu eram cu caruciorul mare, Eliza era cu caruciorul ei cu BabyBorn Alexia (are si ea un carut bengos, cam ca al Erikai ) Se uita toata lumea dupa noi.... PAT si PATASHON!!!

GABI - pai vad ca esti optimista Ma bucur ca nasterea a fost ok, chiar daca dureroasa. Na... chiar fara durere nu se poate
Pana acum, ca sa masor cat papa, ii dadeam din bibe - si asa nu puteam sa tin atatea ore laptele in san, ca ma dureau de numa'. Dar reusim sa avem doar o masa de bibe pe zi. Restul, din san.
Pentru colici - Espumisan. Azi i-am dar prima oara. Ori a fost o intamplare, ori picaturile astea sunt miraculoase si au functionat instant! Plus ca... traiasca si caruselul! Nu se termina bine melodia si bebe sforaie! La Eliza nu a functionat absolut nimic de colici, si parca cel mai prost a mers Sab Simplex, asa ca nu am lut de data asta...
Cu rufele... sa zica altii, ca eu calc totul pentru tot familionul, inclusiv ciorapi, chiloti, batiste, prosoape .... TOT! Dar asta e piticul meu... nu suport rufe necalcate...
Prietena mea a nascut in aceeasi zi ca si mine, cu cezariana neprevazuta - bebe avea circulara de cordon. Cred ca a stat in spital pana ieri, dar nu am reusit sa vorbesc cu ea decat dupa nastere. Noroc ca rezervase rezerva fix cu data de 1,... s-a gandit ca nu se stie... Iar din cate am vorbit cu BOTI, va dau mare dreptate ca ati nascut la Medgidia! Foarte inspirate ati fost!

CAMY - la spital ne-au zis ca fesele de la farmacie nu sunt sterile, dar in cazul tau, probabil iti vor pune ei la dispozitie cele necesare nu?

BOTI - suntem ALIKE draguta!!! Bebe doarme si mama bantuie noaptea prin casa!!! Sa fiti sanatoase si bun venit acasa!

Ma duc la "servici" ca bebe foieste si asta e semn ca se trezeste...

Mergi la inceput