Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
Nati spune:
Buna fetele,
Ne-am intors de la spital, Matei e bine, operatia se vindeca bine, plamanii sunt ok, avem deja 55cm si am ajuns de la 3.200g la 3.658g.
Cica suntem in grafic, avand in vedere ca a trecut printr-o operatie majora, incepe sa puna pe el.
Mi-au facut si mie control ,uterul e ok, operatia la fel, nici o problema, numa ca tare as fi vrut sa-mi dea unda verde la exercitii, sa scap de burtica, grasime.
Am dat 12 kg jos pana acum, dar cum pe perioada sarcinii am luat 21kg, mai am de dat jos cat china
.
Mi-a dat voie sa fac pilates si sa alerg incet, nu prea repede, in rest nu abdomene, nu ridicat greutati.
Asta e, cica inca o luna si abia apoi am unda verde si la abdomene.
Boti, bine ati venit acasa, recuperare frumoasa si noroc mult la somn
.
Am plecat sa mananc ceva si la somn, ca in 32 de ore am dormit doar 2,is varza de obosita.
Spor la treburi, si aveti grija de voi.
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
ariadnabr spune:
Buna fetele!
Suntem si noi prin zona, desi azi mi-s zombi
. Nu ma mai satur de somn si chiar am dormit azi noapte!
In primul rand, bun venit acasa Boti!
Sa-ti traiasca Gargarita
sa creasca mare, frumoasa si sa aiba o viata plina de sanatate si noroc!
Felicitari si Ioanei si Madinei pt sosirea pepenasilor dulci 
Mada se face sweep si aici, dar am avut un idiot de consultant data trecuta, care m-a programat la 38 de saptamani sa-l vad la 42! Si uite asa am ajuns eu cu fata in spital pt ca nu miscase ca lumea in ziua aceea si m-au tinut in spital pt inducere. Mie data trecuta nu mi s-a oferit sweep. Acum, din prostie ca altfel nu pot sa-i spun mi-au dat acelasi idiot de consultant dar macar acu' stiu si eu ce sa cer. Are idiotul insa o superbitate de asistent, femeie cu care ma inteleg perfect si care e tare de treaba. Pacat insa ca nu apuc sa o vad numai pe ea la fiecare vizita...Aici, lasa mult de dorit ingrijirea medicala a gravidei, dar dupa ce nasti si in timpul travaliului sunt excelenti! Eu am ramas insarcinata cu Sonia in UK (si eu tot au pair
) si primul trimestru de sarcina acolo m-au avut in evidenta, diferentele sunt enorme... Acum ma are programata la 37 de saptamani pt control...joi...sa-l intreb de sweep si poate reusesc de data asta sa vad asistenta lui nu idiotul
Oricum am inceput sa am indoieli ca le-am dat data UM ca lumea...toate scanurile fluturasului sunt bang on pe 26.07.2008 D.N.P. Deci dupa scan bebitza implineste 38 de saptamani sambata...
Anyway, pupici la toata lumea
, ma duc sa ma invart si eu prin casa sa-mi fac treaba, nu-s multe ca m-a palit nesting-ul de vreo luna si le tot frichinesc in fiecare zi
. Ploua azi si nu o pot scoate pe Sonia niciunde dar poate ma urnesc si o duc la indoor playground pt vreo ora sa mai consume din steam 
P.S. Sa nu uit...mai experimenteaza cineva dureri de os pubian? Ca pe mine ma doare noaptea de nu mai pot, ma tin de pereti sa merg si vaz ca a inceput uneori si ziua sa ma deranjeze. Sa mai fi coborat oare bebitza? Multumesc frumos pt raspunsuri 

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara
Dianami spune:
Ariadnabr, bine ai venit la noi! 
Laremi, bineinteles ca iti poti face poftele. Ideea e sa nu abuzezi de alimente "nesanatoase"
. Sarcina usoara in continuare!
Caprioara, sa folositi sanatoase leaganul! 
Didi, bine ai revenit! Sa fie sanatoasa printesa, ca iubita este! Vad ca si cuminte
.
Anka, eu nu am cantar, nici n-am avut. Productia de laptic e buna si vad ca bebe creste, imi dau seama dupa hainute si poze
. Dar m-ar tenta unul acum, poate gasesc de imprumut, ca n-as cumpara unul pt. cateva luni. ![]()
Gabriela, eu nu masor cat papa bb. Il las sa manance cat vrea si, daca murdareste 5-6 scutece pe zi si il vad cum creste...nu ma mai stresez cu nimic. Pt. colici ii dau Sab Simplex (12 picaturi in lingurita, ca 2 raman pe ea, sau 10 pic direct in gurita, de 3 ori pe zi, inainte de supt). Nu are colici dar ii dau preventiv. Hainutele Iuliei le-am calcat pana pe la 6 luni, acum nu mai lungesc mult sportul asta
.
Madina, bine ati revenit! Refacere rapida si usoara! 
Dupa mersul la toaleta te speli cu apa simpla, eu de 2 ori e zi faceam toaleta locala cu Tantum Rosa, apoi betadina si un praf de Baneocin. Acum folosesc doar ceai cicatrizant (galbenele si pelin), la exterior e totul ok, dar ma mai jeneaza ruptura din vagin.
Irda, totul e bine cand se termina cu bine! Sunt sigura ca ai uitat deja toate problemele sarcinii! 
Boti, bine ati revenit! Frumoasa foc Gargarita, pare mai mare de 2900 g
. Refacere usoara! 
Carmenela, sigur ai luat ceai de frunze de zmeur? Ca pe eticheta scrie ca este pt. diverse probleme ale aparatului genital (de travaliu nu scrie, dar e un efect cam necunoscut in Romania, mie asa mi se pare). Eu am aflat de el de la fetele din afara. ![]()
Boti, multumesc din suflet pt. dedicatie...ma bucur ca te-am putut ajuta cumva. Oricand ai nevoie, stii unde ma gasesti. 
Eu am o stare ciudata, probabil de la ploaie, baby blues...cine stie. Ma bag in butoiul cu melancolie, sper sa ies pana diseara. Va pup pe toate si aveti grija de pepenasi!
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Gallyb, felicitari!!! Recuperare rapida si mult laptic! 
Naty, felicitari pt. progrese, va refaceti f. bine amandoi. ![]()
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Carmenela spune:
ariadnabr,
eu am experimentat dureri de os pubian din saptamana 25...acum am 33, merg pe 34.... Uneori ma lasa, dar nu de tot...in general sunt mai puternice noaptea, cand ma intorc in pat... Am inteles ca sunt normale...multe femei le au....asa ca nu am intrat in panica....desi sunt extrem de neplacute.... Aproape ca ma apuca rasul cand ma gandesc ca al meu corp se pregateste de nastere...iar eu sunt obligata sa fac cezariana...Misto... Daca as putea sa ii spun cumva....
Diarux...sa ma plictisesc de tine pana in august? Nici pomeneala.....Mai ales ca noi suntem mai pe la sfarsit, asa...iti dai seama ca ramanem cateva pana atunci.. Toate mamicile ne vor fi povestit deja ce fericite sunt, unele vor fi puse deja pe facut bebe 2-3-4.....cand noi abia o sa intram in focuri.....
carmenela
Carmenela spune:
Diana...asa scrie pe ambalaj...Ceai de frunze de zmeur.... Scrie penru enterocolite, diaree.etc...am citit pe toate partile.....si ce sria cu litere miiiiic (tiparit in x loc..:-)...)
da' scrie maaare CEAI DE FRUNZE DE ZMEUR....ar fi haios sa beau, si asa nu imi place....si sa ma constip mai mult decat sunt....dar sa nu imi foloseasca la nimic altceva....Haaaaaaaaa, haaaaaa
carmenela
SunSmile spune:
Intru asa repede, ca fusai plecata hai-hui pana acum si mi-e un dor de Galuuuu...
Vazut Garghi scuuumpa si draga! Este minunata cu adevarat, Boti!
Bun revenit Madina si sa-ti traiasca Lucianul! Asteptam pozici!
Mariana ce frumos trebuie sa fie cu atatia pitici in jur! Superb!
Capri de la babycomfort il luam noi, au magazin la piciorul podului.
Bubu nu, nu-i dau completare. Probabil e de la tonele de banane pe care le mananc eu, ca zuza ce sunt. Nu conteaza ce anestezist ai, conteaza sa fiti bine, sanatosi!
Boticelu exact asa am si eu operatia. Dar atzele de la colturi le am in continuare acolo, ca cine a mai avut vreme si de mine...Maine merg sa scap si eu de "cabluri":)
Bobita la multi ani cu sanatate! Sa ai parte de o nastere usoara si de o Irinuca sanatoasa, frumoasa si papacioasa!
Nati la multe lunite si multi anisori pt Matei! Sa fie sanatos tun si plin de noroc! Va asteptam cu vesti bune de la doctor!
Pfuuuui, am terminat si eu in sfarsit!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
diarux spune:
am terminat de papat. si desi am avut un singur fel astazi, suntem amandoi ca niste greieri , ne plimbam burtile prin casa si ne ferim sa nu ne lovim unul de altul. acum e ora de relax, da nu in pat , ca ma ia o indigestie...
a si plouat afara, deci e foaaaarte racoare, ma gandesc sa ies si eu prin parc putin la aer. dar la cat e de departe parcul...
Om vedea
aaa...ieri am mersd pe jos o omultime. sper sa nu fie chiar daunator. chiar am avut chef de plimbare. crek am facut in total vreo 3 km.
CARMENELA am ras cu mare pofta la poezica!! super! si eu si barbacmiu. am salvat-o alaturi de celelalte desdicatii, si dupa ce nasc, imi fac si folderul meu si ple pun pe toate acoloc. pana la urma tot eu sunt mai castigata! cvate poezici am deja!!!!!!!!!! Pai de ramas...tot cu mine ramai pana in august, asa ca o sa plangem una pe umarul celelilalte. si de bucurii si de paranoia si de depresii...deci sora de cruce te fac!!!
. Si la nevoia ne mai facem cate o poezie de incurajare
ADRIANABR sapt trecuta mi-a zis doctoresa mea de un sindrom legat de osul pubian. am mai scris aici despre asta. zicea ca unele viitoare mamici au trairi mai intense fizic vorbind, si ca durerile pot fi foarte mari "de iti vine sa te urci pe pereti". dar am inteles ca este totusi normal, pentru ca se pregateste bazinul de nastere. cica depinde de fiecare organism in parte.
am vazut ca a nascut GALLYB . ia sa vedem ce mai scornim de data asta...
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
NATI sa-ti traiasca flacauandrul! si sa creasca mare si frumos!
DIANA M eu imi tot notez ca un elev constiincios tot ce spui tu aici depre diverse treburi just in case. da parca vad ca tot o sa te bombardez cu intrebari cand a veni vremea....
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Miruna