Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Mey Ruxandra mey- tu ai norma- o grija in plus pe zi? E normal ca bebelusii sa aiba perioade cand cresc foarte mult si perioade cand cresc mai putin. Si Mirunica mea a fost cu 2 saptamani peste varsta ei in 90% din echografii, dar acum e doar cu o zi peste. Daca valorile la glicemie sunt ok nu ai cum sa ai diabet. Asa ca te poti orienta linistita catre urmatoarea grija

Pupicei

Ralu
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dara operatia doare, normal, mai ales in prima zi, dar eu dupa 12 ore m-am dat jos din pat si m-am urcat pe targa cu care m-au carat de la la Terapie Intensiva la salon, in salon la fel, m-am urcat singura in pat, apoi am inceput sa misun, cu cat te mobilizezi mai repede cu atat mai bine. Oricum, nu se compara cu operatia de la stomac, e parfum tata, acum desi nu pot baga viteza, merg relativ normal, ma pot apleca, mai cu grija, asa, dar e ok. Dupa 3 zile ai voie dush, eu n-am nici fire ca-i cusuta estetic cu din alea intradermice, am doar 2 nodulete la extremitati, nici n-o sa se cunoasca...

Galactogil am luat de cand m-a adus in salon, deci la 12 ore dupa ceza, dar Diana Mirela mi-a zis ca ea a luat chiar mai dinainte.

Diana, iti multumesc din suflet pentru sustinere, eram in culmea depresiei cand m-ai sunat, discutia cu tine a facut diferenta dintre plinsete isterice si voie-buna
SI inca un www.youtube.com/watch?v=Wmfa2XznVic" target="_blank">buchetel pt tine.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Morcoveatza, Madina si Boticelina sa va traiasca puiutii sa cresca mari si sanatosi!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru in graba mare mare de tot...
In primul rind felicitari Ioanei si Madinei pentru nasterea pepenasilor!

Boti, bine ai sosit! Ai o scumpete de gargarita acolo in poza si sunt topita dupa cercelusii ei!

Mada, acum ti-am vazut printesa rozalina! E o dulceeee!

Aici o puteti vedea pe Mena.Nu stiu ce are computerul meu, e asa de incet ca nu am putut pune nimic pe picassa, mi se blocheaza mereu...

va pe toate si sper sa pot sa intru mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

camy ma bucur ca sunteti ok! hai ca mai ai putin timp sa pregatesti casuta

marina, cristina merci de raspunsuri
inclin sa iau plita si cuptorul de la indesit si hota ariston(asa ies mai ieftin cu vreo 400 lei)tot de pe net , de pe site-ul lor

M.A. 33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RALU, da' ce sa fac si io, maica? iaca griji!dar am mare noroc cu voi aici! doar v-am avertizat cand am intrat ca am probleme cu capu'! Acuma nu stiu cat e de relevant pentru treaba asta, dar eu glicemia o am la limita inferioara, deci mica. habar nu am ce inseamna asta. dar daca tu zici ca se regleaza greutatea lui bebe in timp...e bine. promit sa (incerc sa)nu ma mai gandesc (si) la asta. multi ici!!!

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MARIANA casa plina la tine acolo! ce mishto treb sa fie! da' cum te descurci cu atatia pitici???

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Morcoveata, felicitari pt. bebe Nicholas, sa va umple viata de bucurii!

Dana81, eu ii fac baie cu apa chioara, de la chiuveta. Am gel Nivea (pt tot corpul) si il spal rapid, apa e calda, nu fierbinte. Ii place mult. Dupa baie il dau cu crema de corp, ca isi schimba pielea si facem toaleta buricului cu alcool, curatam ochisorii cu ser fiziologic si gata.

Mada, imi pare rau ca ai un stres in plus cu mama ta. Si a mea e cam la fel, daca ar fi sa ma ajute as avea nevoie la curatenie, mancare, chestii de-astea, de copii ma pot ocupa singura. Dar nu, ea ar vrea invers . Asa ca mai bine ma lipsesc. Pupam mamica si mai ai un pic de rabdare, in curand ramaneti voi 4. Sanatate multa tuturor!

Mariana, ma bucur ca ati ajuns acasa si ca sunteti bine. Cefaleea post rahi cedeaza la cofeina si codeina (eu luam Solpadeine). De procedura descrisa de tine nu stiam, e bine ca a reusit si nu mai ai probleme. Am vazut poza Menei, doarme ca un ingeras .

Kimmy, eu l-am spalat la chiuveta prima saptamana, era mai micut si il pierdeam in cadita . Dupa aia am trecut la cadita. Buricul nu pateste nimic de la apa, stai linistita. Lui Andrei i-a cazut la 13 zile, Iuliei la 11. Se mai tine doar intr-un firicel dar nu trebuie tras de el ci lasat sa cada singur. Numai sa-i faci toaleta cu alcool de 70 grade .

Sun, tu nu pui bilet la LOTO? Eu n-am avut curaj inca . Poate punem o varianta combinata, toate mamicile de pepenasi .

Ioana, felicitari pt. Ilinca! Refacere usoara si bebe cumintel!

Ella, pe bebe il stergi cu comprese sterile (una pt. fiecare ochi) si ser fiziologic, de la tampla spre nas. Cauta sau cere reteta pt. picaturi cu tobramicina (dar fara cortizon). In Romania se gaseste Tobrex. Pui cate o picatura de 3 ori pe zi si raresti pe masura ce scad simptomele, pana ajungi la 1/zi. Dupa ce pui picatura apesi usor pe ochi, chiar langa nas, pt. ca medicamentul sa nu se duca in canalul lacrimal (ajunge apoi in nas si are efect zero pt. conjunctivita). Sananate multa!

Am terminat capitolul trecut .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

AM ONOAREA SA ANUNT NASTEREA UNUI PEPENAS

Azi la ora 12 a nascut gallyb o fetita de 2,900kg
Mai multe detalii inca nu stiu. Fetita este bine, sanatoasa :)
Pana la urma a facut cezariana pt ca avea tensiune foarte mare...

Felicitari gallyb! refacere rapida!

eu am prins o ora de liniste , am deschis geamul larg ca afara ploua si am dormit un pic. ma duc acum sa manac ceva ca azi inca nema...

_

34+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 36 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Diarux.....iaca pozica, sa nu mai fi depre! Oda!
Diarux e depresiva
Desi nu pare emotiva.
Totusi ea va fi mamica
Asa ca-i permis orice, nenica!
Profa de romana-acuma,
Dupa bac, face pe buna,
dar cand pixu-l folosea...
Picau toti elevii-asa....
Acu-i liniste si pace,
Tocmai d-aia ei nu-i place.
Tre'sa fie-un pic nervoasa
Dar sa stiti ca nu-i fitzoasa!