Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
laremi spune:
Oh, eu sunt pierduta intre atatea burtici, mamici si pepenasi ![]()
Camy, si eu mai am putin pana nasc si am un super santier in casa, si aici a inceput si sezonul ploios si nu se mai poate face mare lucru. Dar sunt sigura ca bebe nu o sa inspecteze starea casei in primele luni ... asa ca avem noi timp sa o aranjam. Ai incredere ca totul va fi bine.
Mada, nu de kg in plus mi-e frica (oricum am luat mai bine de 12 kg cu tot mancatul meu sanatos) ... imi e frica sa nu ne faca rau o schimbare asa brusca de preferinte si de dieta, n-as vrea sa fac vreo prostie chiar acum, la final.
diarux spune:
BUJOpai asta zic si eu...nu suntem noi grasi...dar poti sas tii? daca lui ii e bine..creste frumosu' lu'mama!! eh! sanatos sa fie el. o sa fie bine si cu cezariana...
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dr_anca spune:
Fac mancare si mai vin sa va citesc. Pai din nefericire sunt si eu cam din breasla(dentist) si chiar nu am facut psihologie la scoala deloc. Ideea este sa intri in contact cu oameni care te invata sa te porti si sa bagi la cap. Eu am stat pe langa un dr extraordinar care stie sa vorbeasca cu oamenii si sa le explice tot ce le face si in primul rand sa-i incurajeze nu sa bage speretii in ei. Pai ma gandeam cum ar fi eu sa-i rup intati gura pacientului si apoi sa-i zic pai daca nu stai asa ce sa-ti fac. Ar fi frumos. Astia mai in varsta sunt cu scoala ceausista.
Diarux mi-am inceput monitorizarea sarcinii la Bacau la dr Iordachi si chiar mi-a placut de ea dar daca stau la Iasi nu prea ma ajuta dr sa fie din Bc.
Plec la facut papa. Va pup!
Anca
38 cu
Sara-Stefania
boticelina spune:
Bujo da, da, da, asa era si dopu meu, un muc curat alb galbui, fara sange, fara nimic. Vezi ca in 2 ore de la desprindere mi se rupea apa
Ce faci, sari si tu randul?
Fetele, va multumim pentru aprecierile la adresa Gargaritzei, va dati seama ce mandra sunt
.
Sper sa recuperez si io cu cititul din urma si sa apuc sa vad si proaspetii pepenasi, deocamdata tot mai aranjez una, alta. Aseara am dormit cu garga linga mine in cosul de rachita, e foarte bine, am dormit ca valizele amandoua. Ea e tare cuminte, doar are o perioada seara, ca si printesa lu' Anaxena cand vin niste dulai mari si rai care ne sperie si atunci mami trebuie sa dea din bot si sa consoleze pisoiul, sa-l mufeze mai des, dar dupa ce-i alungam dormim de stingem, neintoarsa, si cate 4-6 ore peste noapte. Sunt mai odihnita acum decat in sarcina ![]()
Cred ca ma apuc de devorat biblioteca
. Ah, si am uitat sa va zicem, ieri ne-a cazut si buricutzul, ce surpriza, a ramas mami cu el in mina cand il toaleta... Pe lunea viitoare cred ca ne facem curaj si scoatem si botul la aer, sa vad cum ma simt eu cu operatia.
Caprioara tin pumnii sa mai stea Ilincuta , macar sa treaca ziua de 10. Vazut leganut, super frumos, si chilipir, sa-l stapaniti sanatoase.
Diarux, mi-am citit poezica, sar'na, super tare, cum ti-ai adus tu aminte de visul meu cu RAR-ul 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Si pentru ca am un copil cuminte si, deci, timp de gandire si de inventii trebuie sa va povestim cum e cu tzitzi.
Mami are tzitzi mari de la natura, dar normal ca lapticul nu vine asa, poc, nasti, hai sa traiesti, ia si lapte... Asa ca m-am umflat de galactogil in maternitate si trebuie sa recunosc ca si-a facut treaba. Desi a fost cezariana, in 48 de ore s-a instalat lactatia. M-am milogit cred de fiecare tura si de fiecare asistenta in parte sa ma invete cum e cu mufatul, doar spre a doua zi a venit o doamna hotarata are m-a muls si mi-a desfundat de bine de rau vreo 2 canale. Restul mi le-a desfundat ieri cumnata mea, la mina, 3 ore a masat la tzatzele mele, si o muscam de maini din 5 in 5 minute ca facusem noduli si ma durea. Dar dupa ce a desfundat ea canalele, am bagat pompita, si gata, acum am tzitzi fully functional.
Si acum partea funny: tzitzi au primit porecle... Cel drept este numit "cel serios" iar stangul este "cel dulce". Asta pentru ca mami trebuie sa faca acrobatii ca sa alapteze bine cu dreptul, prin urmare sunt foarte serioasa, concentrata, incordata, zici ca rezolv probleme de geometrie descriptiva, pe cand cu cel stang pot tine gargaritza normal, pe mana, si sunt deci relaxata si vesela. Hmmm, ce face omul cand are prea mult timp... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
bujo spune:
Cum soro in 2 ore???
Nu ma speria ca io acu dau o raita prin oras si pe la birou sa duc concediu. Bai si ma apasa asta micu in jos ceva de speriat, azi noapte crek am facut vreo 5 ture la buda.
Acu vazusi si io pozele, zdravanutza fii-ta, nu-i mica deloc. Si e scumpa foc. Cred si io ca te umfli in pene.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
...am venit de la dr...deci...cezariana programata pt marti 15 iulie...la ora 9:00 la spital, cu bagaj cu tot, asta in caz ca nu se rup membranele, deoarece bebe e f jos...''e copt'' cum a zis dr..![]()
...asa ca....mai avem maxim 6 zile...

...si acum..plec in oras cu Bujo...sa vedem ce mancam...papanasi...sau kfc....![]()
...legat de Cristi...m-am impacat azi-noapte cu el...ca daca tot avem casa vraiste...ne-am batut cu apa...cu domestos si clin...uite-asa..ne-a apucat nebunia...si azi s-a apucat de treaba si pt noi...acum mi-a dat viteza in oras sa mananc ceva bun....
Va pup...vb dupa ce ma intorc...aaaaa
Boti Nancy e o dulcica...sa-ti traiasca!!...abia astept si eu sa-mi vad puiul...
Cami 38s+, cu
?????????
pustai
Carmenela spune:
Buna fetele,
Maaaai, pai lipseste omu' doua-trei zile si va puneti toate pe nascut????? Pai asa ne-a fost vorba? Sa va traiasca copilashii, sa va bucurati de ei..Superbi toti!!! Cate o minune in fiecare... Mada...deci ne-ai tradat pana la urma...nu ne-ai asteptat pe noi, cele augustine...Esti o eroina si sper sa va reveniti rapid toti.Ce sa mai zic....
Ma bucur sa aud ca sunteti bine, sper sa fie asa in continuare! Success si recuperare rapida pentru mamicile de azi si de maine.... Va tinem pumnii.
fetele care au baut ceai de zmeur.....am fost surprinsa sa citesc pe ambalaj ca e pentru diaree, sau fel de fel de probleme stomacale...nu scria nimic de uter.sau ceva macar apropiat... Aveti idee de ce? Sincer, problema mea ar fi cu diareea.....cum ea este minunata, extraordinara...dar lipseste cu desavarsire....cum am o constipatie de uit de mine...nu as vrea sa ma constipe si mai mult... Voua vi s-a intamplat?
Diarux, mi-era dor de tine...Iti scrisesem si o poezioara cand erai depresiva, dar nu am avut timp sa o postez...si cum acum a trecut..ti-o dedic cand si daca vei mai fi depresiva...desi sper ca nu..
pup fetele si copii din dotare.
carmenela
dara_d spune:
Camy ma bucur ca nu mai esti suparata pe sot si poate asa ca s-a apucat la voi acasa de cate ceva va termina pana te internezi sa nasti.Mai ai un pic de astepat.
Bravo voua fetelor ca iesiti sa va plimbati.
Eu ma duc sa ma intind in pat la tv ca vad ca nu prea ii place sa stau pe scaun.
BOTICELINA nu ne-ai spus ceva dureri dupa operatie, cum te-ai descurcat cu ele??TU de cand ai luat galactogil?
39+
AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
diarux spune:
BOTI am retinut eu ceva ceva, dar recunosc ca m-au mnai ajutat fetele . era o adevarata dezbatere daca a fost vis sau realitate. asa ca..aici a fost munca de echipa pana la urma!te admir pentru oprimism!
CARMENELA ai timp sa te plictisesti de mine pana un august!!

. Poezica, bag-o aici repede, ca sunt curioasa. depresia ma mai apuca da nu o mai las eu asa des sa ma ssacaie! si mai am aici si niste "mamicutze"care ma apostrofeaza si macar de rusine sa ma calmez, nu?
va pup pe toate si ma duc sa prestez niste creier pane. cu un pireuash cred. si rosii salata.
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase