Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
dara_d spune:
CAPRIOARA ce faci ??? ai ceva semne??
Diarux foarte frumoasa poezioara, cred ca vei fi foarte ocupata de vineri in colo sa faciu atatea poezii ca suntem cam multe.
CAMY ai incredere ca se vor rezolva toate astea nu mai gandi asa are dreptate SUN, bafta la medic si staiu la rand la nasteri, da !! ca e mai bine sa mai stea cel mic acolo poate mai fcatei ceva in casa.
M-au terminat astia iar taie copacii in cartier si e un zgomot de nu se poate.
39+
AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Caprioara spune:
Madina, felicitari, mamico si refacere rapida! Sa-ti traiasca bb Lucian
, sa fie sanatos, cuminte, norocos si sa aiba o viata fericita!
Bobitamica,
La multi ani
, sa ne traiesti! Nastere usoara si un bb papacios si cuminte!
Nati, sa-ti traiasca baietul ca a implinit 1 luna
! Asteptam vesti bune, dupa control.
Boti, vazut poze cu Garga cu gropitza
!
Camy, sper sa ai vesti bune de la doctor.
Fetele, multam de urarile cu leaganul.
Sunule, voi zici ca il luati de la Magazinul Grand de langa Piata Crangasi? Am inteles eu bine?
Mada, da, e chiar o idee buna sa-i las muzica si luminitele, fara leganat, si asa o pot tine chiar mai mult in leagan. Ca altfel clar as fi pus-o doar la maare nevoie.
Estrella, poti sa-mi spui pe pm la cat ajunge pretul final la leagaul adus din state? Si in cat timp soseste?
Mai, deocamdata nu am semne clare ca as naste. Si maine nu vreau eu sa nasc, pentru ca maine e ziua lu' eagalul meu si a sorei ei (ele au fost nascute pe 10 iulie la distanta de 2 ani, iar tatal lor tot in aceeasi zi
). Numa ca mama e trecuta in buletin pe 9, dintr-o eroare. Si vreau ca Ilinca sa aiba ziua ei separat, nu cu eagalul si soru-sa. Sunt nebuna, nuuuuu
?
Asa ca daca nu o "scap" azi, vreau sa trag de timp pana vineri.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40s fix
Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
Caprioara deci mergi pe ziua de azi sau pe ziua de vineri, poate nasti odata cu mine.
39+
AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Caprioara spune:
Dara, asa as vrea
. Da acu sa vedem ce vrea si Illinca si DD, ca mai mult de ei depinde, nuuuu?
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40s fix
Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
DARA sanatosi sa fim si sa facem cat mai multe poezici!!! Am timop, ca stau numai in casa sa ma ascund de cadura. Singura problema e ca daca intram in varuiala saptamana viitoare...nu mai am net, tre sda ma mut la mama...asa ca...nu stiu cum o sa fac...sa nu raman in urma...om vedea...
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dr_anca spune:
Felicit mamicile de pepenasi si le doresc bebei sanatosi si cumintit. Eu va citesc si sunt la curent cu toate stirile dar nu intervin. Am plans si eu la povestea lui Sun ca fiecare dintre noi cred, sa-i dea DD sanatate Teodoreisi parintilor.
Eu am fost sambata la dr si m-a terorizat cu controlul colului de am facut o mini depresie. I-am zis ca ma doare(cand a folosit porcariile alea de departatoare) si mi-a reprosat ca daca nu rezist la asta cum voi naste. Eu care eram o amazoana m-am inmuiat toata si am cazut pe ganduri. Noroc ca stau si va citesc pe voi si nu o bag in seama pe d-na stie tot. Oricum teoretic voi naste cu epidurala dar cred ca am sa stau acasa pana nu mai pot rabda decat sa ma duc la spital sa imi verifice ea colul.
Eu sunt din Bacau dar nasc in Iasi ca momentan locuiesc aici si sotul ca si mine avem serviciul tot aici si vroiam sa o intreb pe Ioana cu cine a nascut? La o nastere naturala cam cat e tariful daca stii?
La mine colul e inchis bine mersi si de 33 mm deci bebe mai sta.
De anuntat cred ca am sa-i dau sms Ruxandrei ca sa aiba timp sa-mi faca si mie o poezie :)))
Recuperare usoara mamicilor si nastere usoara gravidutelor!!!
Anca
38 cu
Sara-Stefania
bujo spune:
Bai deci lumea s-a intors impotriva gravidelor nu? La Marina bormasina, la Dara taie copaci, la mine pickamere si santuri. Nu cumva sa ne odihnim. Am dormit ca o cizma azi noapte.
La 2 butonam telecomanda, la 7 juma papam cu sotu sa-i tin de urat. Bleax!!
Boti daca nu dadeai mesaj aseara nu dormeam din cauza ta, ma tot gandeam de ce nu dai semn, te-ai indurat si de somnu meu care oricum n-a vrut sa vina usor.
Diarux tu n-ai de ce te stresa fato? Auzi la ea diabet ca e bb mai mare cu o sapt. Da la mine ca era cu 2 juma ultima oara???? Si am si istoric de diabetici in familie. Crek numa de asta nu mai are ursu coada
Am glicemia ok deci sunt ok. Si tu la fel capisci cara mia?
Ia dati-va cu parerea, dimineata mi-a iesit pe hartie un muc mare si intinzator, dar fara firisoare de sange, asa alb galbui. Poa sa fie dopu?
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
diarux spune:
DR ANCA pai de ce nu spui ca esti bacauanca soro???ca stii ca ma sensibilizeaza!!! s-a notat! poezica pentru tine e pe vine!!!Imi plac tare doctorii astia care au texte de "stietot"!si cu replici ca aia de ti-a dat-o tie!eu am zis ca nu se mai face psihologie la medicina, frate!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
BUJO 

nu ma certaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ce sa fac si eu daca sufar de paranoia asta teribila???Mai zicea cineva ca daca nu am probleme imi fac singura...
Da asa de mult as vrea sa scap de cutitul de cezariana, incat ma ingrozeste cand mai apare cate un element din asta care ar putea sa ma impiedice sa nasc natural. am zis ca nu scot din calcul operatia....dar mi-e asa de frica de ea...de numa'!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
bujo spune:
Nici io nu vreau ceza da daca mai creste elefantelu mult, si sa vreau n-am pe unde-l scoate.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo