Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
dara_d spune:
Neata
BOTI bine ca sunteti acasa, ma bucur ca nu ai probleme cu laptele si ca a fost buna pompa.Si eu tot pompa de la avent am .
Unde sunt pozele cu garga ca eu nu le-am gasit la pozele cu pepenasi????.
OAUOOOOOOOOOOOOO mai am 2 zile pana la cezariana,e putin si mult in acelasi timp, emotii si cam atat.
Azi noapte am adormit pe la 1 nu prea mai pot nici sa dorm.
39+
AMR 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Marina_1609 spune:
neata!
eu de 3 zile ma trezesc la 9 fix in ritm de bormasina. si cum stau toata ziua in casa, nu pot sa ratez nici o bazaiala pana seara pe la 6-7
. sunt cu cateva etaje mai sus dar am impresia ca o sa intre peste mine, asa de tare se aude...
Diseara am intalnire cu doctorul. sunt curioasa sa stiu cum au mai decurs treburile. sper sa facem si programarea pt ceza.
Camy bafta si tie la medic si nu mai fi suparata. uite ca nu esti singura disperata cu treburile. si la mine casa e cu fundul in sus. termenul se apropie dar amenajarile stau pe loc. toate lucrurile sunt prin cutii si ne impiedicam de ele. daca vreau ceva ncii n uma istiu unde sa le caut...nu mai stiu care sunt aici , care au ramas acolo... Sotul merge si la servici si dupaia se ocupa se de casa, una peste alta mai face si smotru. eu ma simt total neputincioasa. ieri am spalat o tura de rufe si dupa ce le-am intins ma simteam de parca as fi tras la plug
Abia ma mai misc, ma sufoc, mi-e rau, am greturi, chiar nu mai am rabdare, as vrea mai repede sa se termine toate pe de o parte, dar pe de alta as vrea sa mai stea bebe cuminte ca e spre binele lui si in plus poate mai reusim si noi ceva din treburi
Irda impresionanta povestea nasterii. maine omagiem si noi 35 sapt si citind povestea ta m-am linistit. am vazut ca se poate si mai devreme si fara probleme
Boti bine ati revenit acasa. asteptam pozici si restu de poveste
dma2007 noi am luat Gorenje si plita si cuptor si hota si suntem multumiti. arata si f bine :)
_
34+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 36 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
MissJJ spune:
quote:
citat din mesajul lui dara_d
Neata
BOTI bine ca sunteti acasa, ma bucur ca nu ai probleme cu laptele si ca a fost buna pompa.Si eu tot pompa de la avent am .
Unde sunt pozele cu garga ca eu nu le-am gasit la pozele cu pepenasi????.
OAUOOOOOOOOOOOOO mai am 2 zile pana la cezariana,e putin si mult in acelasi timp, emotii si cam atat.
Azi noapte am adormit pe la 1 nu prea mai pot nici sa dorm.39+
AMR 2 ZILE
Dara pozele cu gargaritza sunt puse la semnatura lui Boti la sf mesajului.

Si eu tot pompa de la avent si ca si Boti sunt f multumita de ea a fost f buna si data trecuta si acuma e super.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
bubuleana spune:
Boti: bine-ai revenit mamicutzule!!!
Cum te simti in noua postura??
Sun: nu cred ca va fi Steriade anestezistul pt ca am avut consultul preanestezic cu dr. Dragusin care se pare face echipa cu dr mea. Oricum important e sa ne intaorcem acasa sanatosi cu totii indiferent de doctori.
Tu ii dai si lapte praf sau altceva in afara de lapte de la san micutzei? Pt ca am inteles ca asa apare constipatia daca combini laptele de la san cu altele...
Irda: greu ti-a fost iubita, cat te-ai chinuit dar acum rasplata e mare si frumoasa, nu? Felicitari inca o data!!!
Capri: vreo veste, ceva noutati??
bubuleana
38+ 
catilin2008 spune:
buna dimineata, gravidutze si mamici,
boti, bine ai venit acasa, am vazut pozele, sa iti traiasca printesa, e o frumusete...iti vine sa ii mananci boticu..cum doarme ea cu mainile sub cap..

ma bucur ca sunteti bine si e destul de marisoara gargaritza..un ingeras de fetita!
felicitari si madina, care si-a adus comoara acasa...asteptam poze..
vreau sa va anunt ca am devenit dependenta de pozele cu ingerasi..ma uit continuu la ele...

acum va pup, azi trebuie sa ma duc la birou, pentru ca sefu inca nu a binevoit sa imi dea banii..asa ca ma duc pe capul lui pana mi i-o da..![]()
va pup, si sa avem numai vesti bune
33 + cu
Bebicu Andrei
M&M spune:
Mada, offff!!
sa treaca Amirei raceala...
Dma, bafta multa azi la banca!!! Noi am luat de la Ariston plita si cuptorul...le-am luat de pe net !!
Boti, abia acum am vazut si eu pozele cu "Garga cea finutza"!!! O scumpete de bebelina!!! 
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 40 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui catilin2008
buna dimineata, gravidutze si mamici,
boti, bine ai venit acasa, am vazut pozele, sa iti traiasca printesa, e o frumusete...iti vine sa ii mananci boticu..cum doarme ea cu mainile sub cap..ma bucur ca sunteti bine si e destul de marisoara gargaritza..un ingeras de fetita!
felicitari si madina, care si-a adus comoara acasa...asteptam poze..
vreau sa va anunt ca am devenit dependenta de pozele cu ingerasi..ma uit continuu la ele...
acum va pup, azi trebuie sa ma duc la birou, pentru ca sefu inca nu a binevoit sa imi dea banii..asa ca ma duc pe capul lui pana mi i-o da..
va pup, si sa avem numai vesti bune33 + cu
![]()
Bebicu Andrei
Catalina, bafta !! Ce sef idiot!!! Bine macar ca azi e mai racoare!!!
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 40 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dara_d spune:
Multumesc Mada acum am vazut ca erau acolo pozele dar cred ca gandesc eu in reluare de nu le-am vazut din prima.
BOTI ai o fetita superba , sa iti traiasca, cum doareme ea asa frumos ce cuminte este in poze sa speram ca si in realitate.
MARINA mai ai si tu un pic ca ma uitam la semnatura ta, cum mai este cu umarul dupa interventie? Eu vineri am cezariana.
39+
AMR 2 ZILE
diarux spune:
BON DIMINEEEEE!!!
Azi mai greu cu trezitu' ca am avut chef de leneveala. M-a trezit fiu-miu pe la 3 jumate ca ii venise sughitu'. Deh, treb sa ne facem norma!
Ma cam streseaza faptul ca BB a luat-o inainte cu o saptamana....Ma gandesc la diabetul asta gestiational...O fi? N-o fi??

BOTI mi-a placut la nebunie cum ai povestit, sper sa imi functioneze si mie hormonul ala al filatatiei si sa rad ca tine cand oi fi pe masa sus! Iar GARGA...n-am cuvinte!
BOBITAMICA 

am notat si eu de pe aici ce mai cumparati si ce folositi din ce cumparati. sa-mi fie mai usor. poate ma apuc si eu de cumparaturi intr-un timp...
ma duc sa gandesc poezica pentru proaspata mamica.
CAPRI cum esti? mai facem vreo poezica azi???
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
MADINA, ai crezut ca ai scapat? deci nu!
Si MADINA a nascut!
(Cine sa o fi stiut?)
Vineri, cred, s-a internat,
sambata s-a dilatat
si mamica de-ADRIAN
l-a nascut pe LUCIAN!!! 
In travaliu-a cam durut.
In final, cand a nascut
si-a vazut ca bebe-i bine,
a sperat ca nu o tine
in spital prea multe zile,
sa dea jos mai multe kile.
Sa fiti super sanatosi,
fericiti si papaciosi!!!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase