Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Intru si eu pe fuga sa ma inscriu in randul mamicilor care isi tin minunea in brate... Asadar sambata, pe data de 5 iulie la ora 10.00 am nascut natural un baietel sanatos de 3200 gr si 50 cm, Apgar 9 (cica maximul care se acorda in Polizu) pe nume Lucian, nascut la 38 sapt...
Vineri dim. am plecat la Buc. fiindca ma durea burta si m-am si internat... vineri spre sambata m-au chinuit durerile, iar sambata la 8 aveam dilatatie 4-5 si m-au luat la sala de travaliu...in doua ore am ajuns la dilatatie maxima si la 10 am nascut... De data asta am vazut tot, cum a iesit bebe, am vazut cordonul, placenta... cusatura am simtit-o cu toate ca mi-a facut xilina... In fine, una peste alta am avut dureri mai mari decat la prima nastere, dar nu mai conteaza!!!
Acum ne luptam sa scapam de ranile de la sani, desi m-am dat cu garmastan... oricum, astept sa se mai treaca epiziotomia ca ma jeneaza cumplit... Voi cu ce va spalati dupa ce mergeti la toaleta? Mie dr. mi-a zis sa ma spal cu dusul...seara mai dau si cu ceai de pelin si galbenele... Mai revin si sper sa pun si poze cat de curand!
Felicitari tuturor celor care au mai nascut intre timp, am vazut lista pe prima pagina ... nu cred ca voi avea timp sa mai citesc din urma...

Se mai gaseste Galactogil?
PUP!

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc fetelor care mi-au trimis nr de tel, atunci nu am mai avut timp sa intru sa notez si din cauza asta nu am anuntat...Acum am vazut ca Bujo, Cristina26 si Caprioara mi-au trimis PM... Saru'mana!

Am uitat sa spun ca am nascut cu dr. Lemnete...la Polizu!

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Eu azi m-am trezit de la 7, n-am mai putut dormi oricat m-am chinuit. Macar m-am bucurat si eu de un mic dejun cu sotul meu, ca oricum asa ceva se intampla foarte rar...

Didi bine ai venit acasa, suntem tare curioase sa auzim povestea nasterii si s-o vedem pe micuta Aida.

Boti
sa-ti traiasca gargarita, vrem pozeeee!!! Am citit si povestea nasterii, m-a distrat modul tau de a povesti, ai un stil...super!!!

Capri e super leaganul, sunt sigura ca o sa-i placa Ilincai si o sa fie foarte cumintica in el!

Irda m-a impresionat tare mult povestea ta, ai trecut prin atat de multe incercari dar uite ca la sfarsit te-a asteptam MARELE PREMIU pt care a meritat tot efortul!!! Sa va traiasca copiii, sa va bucurati de ei si sa fiti o familie super fericita!!!

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

semnatura actualizata...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 2 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

MADINA FELICITARI!

boti bine ai venit acasa

madina eu stiu ca se gaseste galactogil

cristina a fost misto la mare, dar cam obositor.o sa merg si la romstal sa ma uit
acum trebuie sa plec la banci sa caut credit pt mobila

am fost ieri in cora si mi-am luat tampoane de san de la bella, am gasit in sfarsit
intreba cineva de trusa cu produse de igiena de la sensiblu, am vazut in cora o trusa de la de la aceeasi firma dar doar cu 6 produse care costa 19 lei: are termometru, unghiera, aspirator cu pompita, pipeta pt medicamente, o lingurita speciala tot pt medicamente si inca ceva dar nu mai stiu ce si e intr-o borsetuta albastra f draguta

intrebare fetelor trebuie sa-mi iau plita si cuptor si nu stiu ce firma
un sfat ar fi ideal

va pe toate si pe bebelusi

sun ce bine ca te-ai intors!
oanasm poze cu carutul eu n-am vazut

nu mai scoatem pt nimeni?

33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneataza

Am o durere de cap ingrozitoare de aseara, dar o tratez cu o cafea acum si cu voi, asa ca nu are sanse sa reziste.

Ioana- bine ai venit acasa! Cum a fost prima noape?

Didi- bine ai venit acasa! Asteptam poze cu bebe Aida!

Bobitamica- La multi ani si muuuuulta fericire

Nati- sa-ti traiasca flacaul . La multi ani pt. Matei- deja are o luna! Sper sa fi fost totul ok la doctor si sa fi pus atata cat trebuie.

Dia- azi esti mai bine? Vezi sa nu superi Mirunica din dotare

Ankalaura- noi am luat cantar- tot pana la 20 kg si cik percepe diferente de pana la 10 grame (asa era, nu am cautat cu functia asta). Cat il vom folosi nu stiu sa iti spun in schimb, dar il avem. Sper sa nu dau in mania cantaririi bebelushei.

Irda- tare m-a impresionat povestea sarcinii si a nasterii Antoniei

Sursula- cum esti?

Camy- bafta la doctor astazi. sa treaca supararea

Si Boti e acasa? ce bine! Bine ai venit! Am vazut pozele cu Garga Nancy. Cat e de dulce! Si cum doarme ea cu manutele sub fatzuca Si povestea e minunata!

Madina- felicitari si bine ai venit acasa cu bebe Lucian

Azi am din nou program de leneveala (ca de obicei).

Pupicei tuturor

Ralu
38+ Miruna

Mergi la inceput

fetelor ce placut e afara, tocmai bine pt mine ca am de umblat

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

boti acum am vazut pozele!!!!!!!!!
este superba garga!sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
este minunata!

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Si noi prin zona. Amira a racit si ea. Toata noaptea s-a chinuit cu nasucul am terorizat-o cu sterimarul si am pus ulei din ala in camera cum a zis moasa am pus si sub saltea un prosopel sa fie putin inclinata da tot s-a frausit si fornait saracutza. De papat a inceput sa pape bine dar aiurea ba la 2 ore ba la 3 ore ba chiar la o ora. Na speram incet incet sa ne hotaram cat ne e de foame. E cam lenesa la supt Ari in genere papa din prima si apoi adormea ca valiza in gara Amira papa putin adoarme iar mai papa iar adoarme. Da bine ca papa.
Azi vine moasa iar sa ii faca testul ala guthrie sau cum s-o chema si sa o cantareasca. Uff am emotii is curioasa cat cantareste.
Bobitamica La Multi Ani sa fii fericita si sa ai o zi minunata!
Mada te inteleg ca abia astepti si eu eram satula de atata asteptat. Auzi da la voi nu va ofera la moasa un membrane sweep inainte de va baga la inducere la spital? Ca eu vineri dim la asta am fost la moasa si daca sweep-ul nu functiona abia apoi ma baga la inducere. Ma bucur ca a functionat si nu a trebuit sa ajung la geluri si perfuzii. Sper de data asta sa vrea sa vina bebitza ta singurica.
Catilin spor la treburi.
Ioana sper ca a fost ok prima noapte acasa.
Laremi eu am papat tot ce am vrut pe timpul sarcinii, daca mi-era pofta papam de kg scapi usor dupa.
Cristina ms mult.
Anamaria asa e e parca prea pustiu daca nu e acasa sotul.
Caprioara sa il stapaniti si folositi sanatoase. Mai nu cred ca e cazul sa se obisnuiasca leganat bebe ca doar nu sta toata ziua numai in leagna de ex eu pe Amira o mai pun si fara sa se legene dau drumul numai la muzica si sa luminitze.
Didi welcome home. Asteptam poze.
Irda asa zic si eu oircta de greu mi-ar fi da mai bine asa decat si cu ea sa ma streseze sa comenteze la fiecare miscare pe care o fac.
Dia aici sunt niste geluri pe baza de witch hazel care sunt safe si pe timpul sarcinii si nu contin steroizi cum a zis si Mada, aia sunt interzisi, steroizii. Eu cu gelul asta cu witch hazel ma impac cel mai bine e si natural si in vreo trei zile dispare pb.
Anka nici eu nu am cantar dar noi nu avem nevoie aici ca il cantareste pe bebe la clinica in fiecare luna pana pe la 6 luni si pe urma daca vrei mai poti merge sa il cantaresti sau daca nu astepti controlul de la 9 luni si apoi de la un an.
Narcisa .
Gabriela eu nu am calcat niciodata hainele lui bebe decat prima oara cateva ca asa citisem dar eu urasc sa calc asa ca calc numai ocazional daca sun t ceva hainitze care trebuie neaparat calcate in rest nu calc.
Ingry bafta la control.
Boti welcome home. Super povestea si super si pozele ai o gargaritza minunata. Ii dorim sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa. Multi pupici de la noi.
Dana ms mult. De aia nici nu vroaim sa vina dar daca aveam nevoie neaparat ce sa facem, oricum se pare ca la botez nu o sa vina, ca is cam scumpe biletele ca e inca sezon estival pe 30 august si plus o sa fie si fratii lui Flo aici si tata a zis ca ee iar stam calare unii peste altii ca data trecuta cand au fost ei prima oara aici a venit si unul din fratii lui Flo si ca de obicei cand sunt mai multi ies discutii ala nu vrea aia ala vrea ailalta si tre sa ii impaci pe toti si la sf tot is nemultumiti. Sa vina botezul sa treaca si sa avem liniste. Ma bucur ca vin rudele din italia dar ma gandesc numai cum va fi cu atatia bebeii prin casa fiecare cu programe diferite si etc.
Estrella super sa il stapaniti sanatosi. Mie imi place tare mutl cu toate ca l-am comandat tot asa de pe net ca in magazine nu se gaseste da e super, parerea mea.
Madina felicitari! BIne ati revenit acasa si asteptam poze. Aici pt epiziotomie zice tot asa numai cu apa curata cu dusul si uscata bine cu foenul caldutz si lenjerie de bumbac. Data trecuta a durat vreo doua sapt pana s-a vindecat complet dar nu a avut pb mari.
Yupii am reusit sa citesc tot si sa recuperez.
Gata am papat fug la dush ca acusi se face 9 si mi-e sa nu vina moasa.
Revin mai incolo.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! cu o cana mare de ceai...

Didi , bine ai revenit!!! Povestea nasterii Aidei si pozici pe cand???
Narci, cum adica saptamana asta nasti??
O fi fost vreo mama-omida...
Irda, am citit povestea nasterii Irdei!!! Ai avut parte de atatea neplaceri si dezamagiri, dar in final, important e ca acum o tii in brate pe Antonia!!!
Camy, credeam ca s-au mai linistit apele in vietile voastre!!! Fruntea sus, chiar daca mai e putin timp, poate Cristi rezolva si camera bebeului...Tin pumnii!!! Acum am citit ca mergi la doctor, bafta multa!!!
Boti, bine ati revenit !!! Felicitari inca o data !! Ai fost tare curajoasa...
Capri, sa incepem galeria????
Estrella, daca ai diabet gestational bebe e ceva mai maricel, are peste 4kg si tu va trebui dupa nastere sa iti controlezi glicemia m-ai des, fiindca ai un grad in plus de a dezvolta diabet tip 2 in timp...
Madina, felicitari!!! M-am tot intrebat unde ai disparut ...parca joi seara venisei in Bucuresti!!! Refacere rapida si laptic mult !!!
BebeLucian, bun venit pe lume , puiule!!! Sa fii sanatos, cuminte si papacios!!!

Offff!!! Ma apuca melancolia cand vad ca scade numarul -utelor si creste numarul la odiseea noastra...

Azi naste Tiberica sau maine??? memoria mea e tare scurta!!!

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 40 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput