Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da Ingry, ai dreptate...

Mie primul DPN, cand sarcina avea cam 8 saptamani, mi-a fost dat 4 august...Dupa aia alt dr a spus 1 august.Acum eu nu stiu ce sa mai inzteleg, din cate am priceput cu cat e sarcina in faza incipienta cu atat se poate estima mai exact DPN-ul...Dupa ce creste sarcina incep sa apara erori...
Acum cum o fii, 1 august, 2 august, 4 august, sa iasa totul bine

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am vb eu cu Boti pe sms pe la 23, dar am adormit precum stalpu si n-am apucat sa va mai zic. Erau bine, acasica de ieri..a zis ca intra astazi ...sau ma rog, spera sa aiba timp! Important e ca sunt bine fetele noastre dragi!

Irda ce sa mai zic...Sa va dea DD sanatate si noroc, fete luptatoare!

Camy tu esti foarte sensibila si cum te certi cu Cristi, cum incepi sa-ti aduci aminte ca viata e naspa. Ia asculta la baba Laura aici: viata e teribil de frumoasa! Ai in burtica cea mai pretioasa bijuterie. Si sufletelul mic nu stie ca are carutz marca nu stiu care, camera cu stelute si pitici si sezlong ultimul racnet. Astea toate le facem noi parintii mai mult pt noi. Bebeii au nevoie de iubire neconditionata, de tandrete, de liniste, de armonie! Si tu si Cristi puteti sa-i oferiti toate lucrurile acestea si bonus, si pe cele materiale! Ai incredere ca DD nu te lasa la greu, ai incredere ca daca treci prin toate astea exista si un scop, ai incredere ca bebe iti va lumina viata si te va face mai puternica si mai "gasitoare" de solutiii decat ti-ai imaginat vreodata! Fruntea sus, puiule!

Afara tuna si fulgera si ploua cu galeata, eu am hranit bebelimea pufoasa, v-am scris voua...si ma bag tiptil iar in patut...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Da, da, da, am ajuns si noi acasa! Suntem bine si rog toate fetele carora nu le-am raspuns la tel sau SMS sa ma ierte, pt ca de multe ori cand sunau aveam pe stiti voi cine mufata la tzitzi plus a fost foarte obositor pentru mine in primele 2 zile, daca nu era cineva la mine la spital era cineva la telefon, giiz, am zis ca-l arunc naibii, avea dreptate Anka cu izolarea...

Acum cand va scriu, io sunt treaza si Garga rupe patu , parca as fi io bebele si ea mama somnoroasa, ma trezesc din 2 in 2 ore.

Vreau sa urez si eu Bun venit noilor pepenashi, Amira, Mena, Nicholas si Ilinca

Mariana ce-a mai crescut pipota-n mine cand am vazut ca ati ales unul din numele la care m-am gandit si eu...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Pai, si daca tot doarme printesa sa va povestesc cum fu...

Deci , ma trezesc io vineri plina de avant si energie si-mi promit (pentru a cata oara...) ca gata, azi chiar e ultima zi cand merg la munca, in definitiv nu mai aveam decat cateva retusuri la Raportul anual... Zis si facut, ajung la munca, bag cafelutza regulamentara, scriu fetelor ca-s la munca si ca-s cu picioarele stranse sa nu iasa garga, ce iluzii... bricolez la ce-aveam de facut, pe la 11 asa incep niste contractii, nedureroase, rare, zic, eh, sunt din-alea si nu le bag in seama, mai fac niste statistici, mai arunc un oki pe forum, citesc povestea Laurei, bocesc, bai si se face ora 2 si bag si io de seama ca ale mele contractii sunt totusi cam dese...

Imi zic io zevzeaca "ia sa cronometrez" ca parca asa se face..., imi iau si un carnetel alaturi... . Frate, se succedau la 2 minute si tineau fix 30 de secunde, zic, hait, ca se ingroasa gluma... Sun padre, ii zic du-ma si pe mine acasa ca am contractii cam dese, bag un no-spa, ajung si home, fac prevazatoare un dus si sun la doc. Care face cu coma cand aude, ma pune sa-mi arunc bagajele in masina si sa ma prezint la cabinet.

Ma urc io in masina, ajungem la cabinet, doc facea o morfofetala unei doamne venite tocmai de la Galati la monitorizare, nu putea sa dea femeia afara asa ca stau pe hol si astept, dau din bot cu Caprioara, ne hlizim la telefon de cum tot direct de la birou ajung sa nasc cum mi-am zis io de la inceput . Intru la doc, ma pune pe instrumentul de tortura numit capra, control intern (primul din toata sarcina, thank god) colul meu permitea 2 degete, membranele stateau sa pocneasca iar dopul s-a lipit prietenos de manusile lu' doc. Si pentru ca pe forum era oricum saptamina dopurilor pierdute am cerut sa-l vad si sa-l pipai sa nu mor proasta

Doc se precipita, roaga asistenta sa-mi faca un no-spa injectabil, facem o ultima ecografie, zice aoleu, avem doar 36 de sapt ecografic si max 2600gr, ce ne facem... isi frange mainile, hai fugi la spital la internare ca bebe vine sigur azi. Sun amuzata cateva persoane, fibrilez familie, prieteni, nasi, numai io eram inconstienta si cu gura pina la urechi (oare o fi si vreun hormon de-asta care vine odata cu dilatatia? )

Ajung la spital la internari, taica-meu pierdut in urma mea ca un copil, cabinetul doctorului e efectiv la 200 m de spital, taica-meu i-a facut in 10 minute (cu masina) ca a incurcat strazile, a dat prioritate la toate mertzanele, efectiv nu mai stia pe unde s-o ia, noroc cu mine ca l-am ghidonat, mai avea putin si incurca si pedalele de la masina . La internari la nasteri, 4 doamne coafate, proaspat intrate in tura, cu cafele, imi fac amabile fisa, ma invita (grrrr, again) pe capra, imi ia un swab pt secretii, ma scobor de pe masa si poc, mi se rupe si apa. Oameni buni, nu stiu ce zicea doc ca io n-am lichid c-am susurat de la ora 6 pina 10 cand am urcat pe masa de operatie de nu-mi vine mie sa cred...

Bai, si ma invita doamnele sa iau loc pe un scaun cu rotile sa ma duca sus la maternitate, in viata mea nu mi-a fost atat de frica, cred ca avea scaunul ala 50 de ani, o roata fara un cauciuc, doar un suport de picior (nefunctional evident) si se opintea o doamna transpirata cu burta in el si in ceafa mea de-mi venea sa-i zic lasati ca merg io pe picioarele mele, dar daca asa-i protocolul... Ajung sus, sunt dusa direct in blocul operator, doc bienteles ca deja se plictisea in asteptarea mea, lui nu-i luase juma de zi sa ajunga la spital

E si aici, ma pun si astept, intr-o sala de travaliu sordida, cu inca 4 doamne care erau la rand la spintecat, si astept, si astept, intre timp aveam niste contractii mama-mama, v-a zis Caprioara ca am avut juma de travaliu pina sa intru. Am aflat apoi ca fusese ceva accident grav si toti anestezistii erau jos in urgenta si se sistasera cezarienele in lipsa de anestezisti, mai stau, vine si anestezista, o doamna zurlie dar priceputa, imi pune epidurala, ma invita in preoperator, asist la "inchiderea" doamnei care avusese rand inaintea mea si intru si io la taiere...

Pune doamna anestezicul, bai, si pana si-a facut efectul au barfit cu viciu vis-a-vis de operatia mea de stomac, putin cu rautate, un fel de ai ales cea mai simpla cale, noroc cu hormonu veseliei ca mi s-a parut sincer cam deplasat... . Ei si vine si doc, spinteca si scoate minunea gargariceasca care chitzaie din prima si hop si supriza: 2900 gr, 49 cm, Apgar 9, copilul lu mama pefect... Mi-o arata umpiculet, era trandafirie si atat de frumusica, doamne, doamne...

Si gata..., inchidere spintecatura, recuperare, bucurie cand imi vad gargaritza respirand linistita linga mine.

O sa va povestesc si "cosmarul" din ziua a doua, asta a fost nascarea doar...

Pup toate fetele , stiu ca ati fost toate alaturi de mine, ca ne-ati tinut pumnii si m-ati incurajat si stiu ca veti fi de-acum inainte aluturi de noi in minunata aventura care a inceput

Oricum, sunt fericita cum nu am fost niciodata in viata mea si multumesc lui Dumnezeu in fiecare secunda pentru minunea pe care a facut-o (o sa va esplic io...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, ce ma bucur ca ati venit acasa ! Si ca aveti laptic! M-am ingrijorat putin ieri cand am vazut ca nu dai nici un semn, fato! Ei, acum asteptam si poze cu Garga, da?

Sunule, uite leaganul pe care l-am luat e ca www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=31332" target="_blank">asta, adica Ocean Aquarium. Nu mai e anuntul pe DC, probabil a fost sters. A costat 3 milioane si jumatate (second hand). Voi il veti lua pe cel verde, inteleg. Eu am sufrageria albastra, asa ca se asorteaza bine aici, unde am si loc sa-l pun.

Camy, ce ma fac eu cu tine??? Citeste de mai multe ori ce ti-a scris Sun, pana iti intra bine in cap. Ca are maaaare dreptate. Uite un .

La mine, deocamdata nici un semn , desi azi avem fix 40 de saptamani.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40s fix

Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele voi sunteti niste dragalase....aveti dreptate dar daca ati fi in locul meu...cred ca si voi ati simti ca o luati pe aratura...
...Boti...bine ai venit acasa...sa-ti traiasca garga....sa fiti sanatoase amandoua...

Sun si Caprioara multi...dar multi ...

...si acum urati-mi bafta...merg la dr...scriu la intoarcere...

Cami 38s+, cu ??????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Botiii bine te-ai intors printre noi, fetita! Abia astept poze cu Garghi!

Capri felicitari pt implinirea celor 40 de saptamani! Hai ca mai e putin! E frumos balansoarul, sa-l stapaniti sanatoase!

Noi ne-am trezit maraite azi. Da' ne revenim noi!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Adriana, scuze ca n-am raspuns, am fost tare ametita ieri, am cautat locuri pentru toate, am organizat locul de dormit, de schimbat, facusem niste noduli super naspa pe sani si era si cumnata mea la mine, vreo 3 ore am muls tzitzi ca sa desfund canalele si sa scap de noduli.

Dar am bagat pompa in functiune, sa-i dea Dumnezeu sanatate lu' Avent, ma felicit pentru achizitie, am scos 100 ml de lapte, nu-i scotea Garga nici in 2 sapt, ea papa cam 40 ml la o masa, sigur ma captuseam c-o nasuleala daca nu scoteam excesul. Acum am scapat, am si eu tzitzi normale, uraaa

Am pus poze cu minunea gargariceasca la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza fetele!!!

Eu iar am dormit ca o cizma, si am si contractii destul de dese...daca sunt nedureroase dar "strangacioase" tb sa mi fac griji????????

Camy te asteptam cu vesti bune!!!!

BOTI bine ai revenit, hai cu poze sa-ti vedem minunea gargariceasca

CAPRI astepti week endul, sa inteleg? Frumos leaganul, cred ca stia Ilinca ca mai ai ceva de luat pt ea..Scot doar 1, restul cand ne anunti...

Narcis de asta nu intelegeam eu de ce tot ti ai schimbat DPN ca erai aproape de mine, eu pe 5 tu pe 4...eu una nu am de gand sa stau pana atunci...iar cu nascutul sapt asta...intreabo pe Capri...cum i-au spus ei colegile ei la fel acusi o luna...asa ca stai linistita...adik, asteapta-ma si pe mine1!!

Despre GINI ce mai stim? E bine?
MADA tare mai esti puternica si ma inspiri...criminala mai este mama ta, eu mi as lua campii...

PUPICI, ma duc putin in pat, ca ma simt aiurea rau, nu stiu sa explic starea asta...

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza tuturor!!

Le urez si eu bun venit acasa mamicilor!!!Am citit si povestea nasterii Antoniei si a lui bOTI!!Stiti ce cred eu fetelor?!!Ca Dumnezeu in momentele alea ne da forte de care niciuna ditre noi nu banuiam ca le-am avea, devenim mai puternice(acum... o fi si vreun hormon al nebuniei dupa cum zicea Boti... o fi si ala!!

Sun ce ma bucur ca ai redevenit activa asa cum erai tu inainte, cu toate ca Thea iti mananca foarte mult timp!Va admir ca va faceti timp si pt a scrie pe forum noua celorlalte!!Vad ca si Annaxena a inceput sa intre mai des... Mada... Ankalaura!! Si intr-adevar sunteti parca atfel!!Nici nu ati avea cum sa nu fiti!!!Doar aveti langa voi niste frumuseti!

Capri am vazut si eu bouncer-ul... e foarte frumos!Si noi ne-am comandat sa stii... !!Noi am luat pe roz cum are Mada, dar inca nu ne-a sosit pt ca l-am comandat in State si pana ne ajunge pachetul mai dureaza ceva.In romania noi nu am gast pe nuanta asta, oriunde ma duceam si intrebam.In plus si pretul din Romania e extraordinar de mare. Noi am dat pe el mai putin decat daca am fi dat pe el in Romania cu toate ca ne-a costat o groaza shipping-ul, altfel pretul lui ar fi fost suuper ok.
Si mie mi-au zis unele persoane ca sa nu o invatam cu leganatul, dar eu cred ca daca nu facem abuz si o punem o data pe zi cand suntem asa stransi in familie toti si pe ea in bouncer langa noi... simte si ea cum e sa stai in sanul familiei!!Ehhh.. om vedea noi!Tu macar mai experienta unui copil!
Mie imi este putin teama sa nu gresesc ca mama in unele decizii luate... dar ma gandesc pt cateva secunde si apoi imi trece!!Trebuie sa fim optimisti, nuu?!!!

Noi suntem bine, ieri nu am intrat deloc pt ca am fost dis-de dimineata sa imi fac analiza aia de glicemie provocata!!Fetelor era asa de scarboasa glucoza aia de baut!!Rezultatu il primesc abia maine!!Am stat acolo de la 7,30 pana la 12!!Atat a durat! Eram rupta de oboseala cand am ajuns acasa!Si drept urmare m-m culcat!Eu, care nu am mai dormit la pranz nici nu mai imi amintesc de cand!! Sa vedem ce-o fi!!Voi stiti ceva de vreo masura care se ia la nastere daca se constata vreun diabet gestational?Inca nu am apucat sa ma documentez!

Va puup pe toate!!!Si va urmaresc!!

35+

Mergi la inceput