Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Dia, din cate stiu eu, tratamentul pt hemoroizi e ok in timpul sarcinii atata timp cat nu e pe baza de steroizi (sper ca am tradus corect). Aici exista creme si supozitoare care sunt folosite cu succes, acum nu stiu ce exista in Romania.

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Felicitari mamicilor care au venit acasa!!!

Didi de abia astept sa iti vad comoara si sa citesc povestea nasterii...

Ma duc sa citesc si la Irda...

Pai da, Ano...sa se invetze de micutza cu stilul, normal ca o duci pe Maria la salon

Ce tare-i Teodora.Sa se stie cine-i sefu' in casa, pai nu Sun-ule??

Mey Mada mey de cand cu eagelu nu te mai relaxezi!!!

Camy ai luat lampadarul ala ca mor de curioasa ce sunt...

Bujo, pai daca cineva a vistat in odiseea asta, apai tu ai fost.Si telenovele, si seriale, si castele si soap opera si mai stiu eu ce!!

Noua ne-a zis o doamna ieri intr-un magazin ca nu crede ca apucam saptamana asta fara sa nastem.O fi stiind ea mai bine ca dr, ce sa spun.
Am halit un compotzel de piersici si ma gandeam sa fac o bagheta umpluta pana vine Vil acasa...Suntem aici, va citim in fiecare zi, suntem cu ochii pe voi...

Boti???O fii venit cu Garga acasuca?

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bine ati venit acasa, Didi si Aida! Asteptam pozici si povestiri!

Ankule noi avem cantar. Adica nu-i al nostru ci ni l-au imprumutat niste prieteni. Noi inainte de nastere am zis ca nu luam, ca sa nu devenim paranoici. Dar cum nimic n-a iesit dupa plan, a trebuit sa avem unul, ca sa urmarim curba de crestere a maimutei. E unul de la chicco si e ok. Oricum ma surprind ca ne e natural si nu am devenit paranoici ci ne tinem de programul din spital: dimineata dupa toaletare, cantarim fata si notam. Si atat, nu fac proba suptului sau alte minuni!

Capri sa-l stapaniti sanatoase. Eu n-am apucat sa ma uit cand ai pus linkul, e cel verde de la fisher-price, care in "magazinul de la Podul Grant" e 7 mil? Ca pe ala o sa-l avem si noi maine sau poimaine, sper. Oricum, sa va ajute va dorim!

Ana super ca ati reusit fara aparatori. Tot asa s-o tineti! O seara linistita va dorim, daca tot sunteti singurele!

Am venit si noi de la plimbare, am facut baita, am papat, am si vomitat...noh, se mai intampla...

Acum chiraie in patutz, se cearta cu maimutoii de la carusel:)

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Irda Doamne prin cate ai trecut!! bine ca e bebitza sanatoasa, sa-i dea Dumnezeu sanatate, noroc si fericire in viata!

Dupa ce ti-am citit povestea, parca mi-e rusine de cat ma plang zi de zi...

Ma duc si eu sa incerc marea cu degetul si sa vad daca in seara asta adorm , altfel ma intorc in ceva timp sa bantui netul

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

hello fetele!

sa va zic si eu cam ce-am retinut.

deci despre nastere desi a fost exact cum mi-am dorit, au inceput contractiile, am plecat la spital, s-a rupt apa pe la dilatatie 6-7 etc, nu pot spune ca n-a fost greu, a fost foarte dureros, asta ptr ca nici eu n-am vrut epidurala ca sa elimin orice risc, dar in momentele alea numai la anestezie ma gandeam si la ceza. acum ptr a 2 a nastere am zis ca numai merg fara epidurala dar si la mine inca is proaspete trairile si peste cativa ani poate o sa vad altfel lucrurile. oricum faptul ca a fost 100% natural a ajutat foarte mult, am avut colostru din prima si bb a supt fara probleme.

asa,despre laptic, spitalul in care am fost noi incurajeaza foarte mult alaptarea exclusiva la san, fara suzete, tetine etc si nimeni n-a pomenit nimic despre formula desi si bb meu plangea mai ales la inceput dar mi-au zis sa-l schimb si sa-l pun la san cat de des. acum proabil nu-s toti bb-ii la fel, a mea daca o pun la san nu mai are nici o problema, se linisteste. mi-a trecut si mie prin cap ca poate nu se satura cu lapticul meu si de-aia se trezeste asa des ... nush cum o fi dar noaptea vad ca doarme, se trezeste doar de vreo 2 ori.

intrebare cum masurati voi cat de mult papa bb???
ce dati voi la bb ptr colici?
pana la ce varsta tre sa calcam hainutele lui bb?

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Anka mi-am luat si papuci....poate am uitat eu sa-i trec pe listuta...iar de tampoane, vata...nu stiu daca imi vor trebui, dar eu le-am luat sa fie....acum vad ce zice si dr...

Narcisa
injca nu am luat lustra, dar acum nu-mi arde de ea....eu vreau camera noastra gata...ca eu mai am 9 zile pana la termen, acum vedem maine ce zice dr...si Cristi nu a inceput sa faca nimic la camera...adica nu a pus fereastra, nu a pus usa, nu a pus parchet, nu a facut dulapul...eu azi am calcat rufele la bebe si le-am pus in pungi....imi vine sa-mi iau campii cand vad ce am in casa...si el nu mai termjina frate lucrarile odata sa POATA FACE SI IN CASA...

...CHIAR NU CUNOSC PE NIMENI IN SITUATIA MEA...SI PARCA LUI NU-I PASA!!!!!!!....EL ATATA STIE...ARE DE LUCRU, DE-ASTA NU MAI PLOUA IN BV CA NU AM EU UNDE SA ADUC COPILU'...

...iar ne-am certat in seara asta...nu ne mai vb...asa m-am saturat...ca de mere padurete!!!!!!!!!!!
asa as vrea sa plec...sa nu mai privesc inapoi deloc...tot am crezut ca o sa ajungem sa ne intelegem...dar din pacate, vad ca nu putem

..as face eu, dar de catarat nu mai pot, sa merg sa cumpar mobila...iar nu pot...sa merg la Arges nu pot ca scap de naiba dau de masa (tata)...si uite asa....fac eu ceva pe ea de viata!!!

Ma scuzati..va rog...dar sunt neagra de suparare....

Cami 38s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

vroiam sa mai zic ca la mine recuperarea dupa nastere n-a fost tocmai usoara, m-am ridicat din pat din prima zi dar imi era greu cu epiziotomia si abia ma asezam si ma ridicam din pat. acum am inceput s-mi mai revin, azi am scapat si de fire.

sa va zic ce n-am folosit eu la spital
- sosete, n-am inteles la ce erau bune, mie nu mi-a fost frig deloc
- sutienele ptr alaptat, la cat era de cald numai sutienul nu-l suportam.
- machiaje, am preferat sa nu fiu eu pozata, doar era altcineva in centrul atentiei.

mi-au fost utile tampoanele de vata in fasa de tifon peste absorbante si eu m-am simtit foarte bine in pantaloni de pijama si maieu, camasa de noapte o foloseam cand mergeam la toaleta.

Anka prietena ta care trebuia sa nasca la Medgidia a nascut? in perioada in care am fost eu a fost super aglomerata maternitatea, abia mi-au gasit un loc in rezerva.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Camy, nu te necaji draga de tine...Acum important e sa fie bb bine, sa nasti cu bine, sa fiti sanatosi.Camera se va termina ea, stai linistita, o sa lucreze Cristi.Oricum pe bb il intereseaza dragostea voastra si grija voastra in primul rand...Si papa, bineintzeles.

O sa fie bine pana la urma...Uite bucura-te ca aveti ce amenaja, ca aveti posibilitate sa aranjezi o camera frumoasa, ca ti-ai luat frigider, ca bb e bine...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Ufffff, Camy tare te-ai mai necajit tu sarcina asta. Trebuie sa fii optimista si sa vezi partea plina a paharului. Asa cum a spus si Narcisa, important e ca aveti un apartament...cu rabdare il veti amenaja voi in viitor. Sunt sigura ca si sotul tau vrea binele familiei, de aceea si munceste atat de mult. Cu intelepciune veti trece si peste aceasta faza!

Narcisa, noi avem DPN foarte apropiat. La mine de fapt la inceput mi s-a spus 29 iulie, apoi pe parcurs mi s-a dat si DPN 2 august. Deci suntem pe-aproape!!

Ingry 36+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Irda, m-a impresionat f mult povestea ta! Sa iti dea Dumnezeu putere in continuare sa cresti cele 2 printese!

Eu ieri noapte am avut un soi de contractii (cred ca BH). Eu in general la ciclu nu am nici un fel de durere, asa ca nu pot spune daca semanau cu durerile alea. Dar simteam o presiune in zona vaginului...Oricum maine o voi vedea pe doctorita, sunt tare curioasa sa vad ce spune de gazuta noastra.

Va pup!

Ingry 36+ Alexandru David

Mergi la inceput