Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

Io am fost plecata sa iau leaganul . Acum sper ca nu am facut rau ca l-am luat. O sa incerc sa nu abuzez de el, sa-l folosim numai la nevoie.
Anka, si eu am indoielile mele ca o sa se invete bb leganata, dar sper sa il folosim "rational". Cu Matei am reusit sa nu-l invat leganat. Daca ma gandesc bine l-am leganat extrem de putin.
Acum, o sa va spun pe parcurs daca se merita sau nu investitia. Oricum cred ca il pot revinde cu o minima pierdere dupa ce il scot din uz (si asta a fost un criteriu).

Ioana, welcome back ! Vrem poze cu Ilinca!

Mai, pe Boti am sunat-o si nu mi-a raspuns, apoi i-am dat mesaj si pana acum nu am nici un raspuns.

De Didi v-am scris ca se externa astazi (vedeti exact mesajul in capitolul trecut, parca la pag 16). Iote mesajul, ca sa nu mai cautati:
"Ne externeaza azi! Ne-ar fi dat drumul si de ieri dar avea Aida icter si au mai tinut-o la fototerapie. De-abia astept sa intru pe DC sa va povestesc."

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Ana, felicitari pentru papatul fara protectie ! Sper sa reusiti de acum incolo numai asa.

Sunule, m-am distrat cu kakitza ala al Teodorei !

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Buna fetelor!

Am ajuns si noi in sfarsit acasa! Intai si intai va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere , sunteti minunate!

Aida acum doarme dusa dupa ce a mancat bine (e o mare mancacioasa ). Mie de-abia de aseara a inceput sa imi picure putin colostru, cateva picaturi. Aida are insa buna-vointa si tot incearca sa traga doar-doar o iesii ceva mai mult .
Suntem bine amandoua, slava Domnului. Fetita mea a fost tinuta la prematuri in spital, pentru ca avea doar 2500 g la nastere, dar s-a descurcat foarte bine si ne-a dat drumul repede acasa, ne-ar fi externat si mai repede dar a avut icter si ne-a mai tinut si la fototerapie.
O sa imi fac timp la un moment dat sa va povestesc cum a fost cu nasterea, si sa pun poze cu Aida Maria.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Anaxena, da, pe de o parte inducerea e ok, e controlata, supravegheata si mai rapida, dar pe mine, m-au tinut 3 zile pe geluri de dilatare ca nu eram dilatata deloc, si abia a treia zi mi-au rupt apa si aia cu chiu cu vai, ca dupa 4 doze de geluri eram dilatata doar 1cm . Doua zile am stat cu controale interne de 3 ori pe zi, de imi venea sa ma urc pe pereti! Nu mai vreau inducere de data asta...Da Doamne sa intru si eu in travaliu normal...

Deocamdata, bebitza e "cam sus" cum s-a exprimat doctorul si "cam mare"...ceea ce ma cam sperie sa fiu sincera. Si cum pe aici nu se face ceza...ma cam gandesc pe unde scot eu 4kg si ceva . Da' vb aia, daca Mada a reusit...pok si eu eh?

Mai vedem joi ce zic...

V-am pupat,

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Doamnne fetele ce-a mai crescut recolta de pepenasi de cand n-am mai dat pe-aici!

Felicitari noilor mamici! Sa aiba bebei sanatosi, norocosi, destepti si cuminti...ca de frumosi sunt frumosi toti....vazut io!!!

Noi suntem relativ bine....urlaa de colici si se linisteste numa pe carne calda si respiracioasa....a se intelege io sau tati!

Sunt zombi, dar mai rezistam pe baricade....mai o cafelutza mica, mai o spirulina data pe gat cu o halba de apa plata.....

Mada....e teribila mama ta...ufff...daca nu te ajuta, macar sa nu te incurce..uite....mie mi-e greu cu 2 mici, dar ma descurc....o sa va fie mult mai bine decat cu Flo si Ari! Pupam fetele!

Sun......ce ma bucur ca ati scapat de cumpana aia si sunteti acasa!!!Pupam pe Teodora luptatoarea si pe mamica curajoasa!

Ana.....felicitari pentru alaptatul fara protectie...o sa fie mai bine de-acum incolo.....cam 2 saptamani e jalea mare cu sanii, ca apoi se adapteaza....si cu rezistenta la suptul lui bebe si cu "debitul"

Ioana....bun avenit acasa!
Abia o astept si pe Boticelinne si Gargaritza din dotare!

Azi am bobinat la Povestea nasterii Antoniei, dar sa vad cum o pun la link ca nu mai stiu

Hai ca am reusit..o gasiti la semnatura

Pupicei tuturor gravidute, mamici, bebici!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria si Antonia
Povestea nasterii Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

gata gagici...v-am citit, dar nu sunt in stare sa mai scriu...asa sunt de obosita...

,...vb maine..

Cami 38s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Am citit la zi, dar fiinca nu am noutati, decat "same old" suferinte, nu am scris nimic azi.

Am intrat doar sa le urez bun revenit acasa proaspetelor mamicutze. Va asteptam cu povesti si poze!!

Bun venit si noilor burtici care tocmai ni s-au alaturat! Sarcina usoara in continuare si nastere usoara!

Sper sa avem in curand vesti si de la Boti!

Va sa zica, iar se anunta un weekend plin de pepenasi!!

Fetele, iertati-mi intrebarea scarboasa...dar stiti cumva de vreun tratament pt. hemoroizi ce s-ar putea incepe chiar si in timpul sarcinii? Ca la mine a inceput sa se cam "ingroase" gluma si nu as vrea sa se agraveze prea tare...

O seara placuta! Sper cand revin sa fiu mai in forma, mai cu chef de vorba si mai vesela, ca azi cu siguranta nu a fost una din zilele mele bune!

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Irda, am citit povestea nasterii Antoniei! Te-ai chinuit toata sarcina, dar a meritat cu varf si indesat! Sa va dea Dumnezeu numai zile senine de acum!

pup you,

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAMY - nu iti iei si papuci? Eu nu am folosit sutienul de alaptare in spital! Am luat insa tampoane 7 picaturi. Am luat fese sterile. Sincera sa fiu, chiar daca te patezi tare si arunci o pereche de moartea pasiunii pe zi, e mult mai comod cu tampoanele alea de vata infasurate in fese sterile. Tampoanele normale sunt scortoase. Dar nu stiu daca asta conteaza la cezariana. La epiziotomie sigur conteaza

SUN - este drept! Sunt atat de relaxata de cand sunt acasa, si mai ales de cand e si bebe "de-adevaratelea" De cand asteptam clipele astea!

La finele capitolului trecut, ma trezisem sa intreb:

VOI AVETI CANTAR??? Noi nu am luat inca si nu vroiam sa iau, dar cred ca mi-ar fi util si am inceput sa ma gandesc sa iau unul. Am vazut un model misto de la care se scoate talerul ala si ramane cantar pentru copil pana la 20 de kile... adica pana pe la 5 ani.

Acuma mergem la nanica.

Abia asteptam sa o revedem pe DIDI.
Maine citesc si povestea IRDEI - nu mai poci acuma. Ma gandeam sa scriu si eu azi povestioara, dar nu am avut timp.
Maine vreau sa ies cu bebe in parc.!

Mergi la inceput

Anka, eu nu am cantar. Are insa sora mea unul, cred asemanator cu ce spui tu. Sper sa mi-l imprumute si mie daca ma apuca cantaritul de bb. Data trecuta am avut unul clasic, de ala cum erau si cand am fost noi copii, dar l-am folosit numai de cateva ori. Asa ca nu m-am agitat sa cumpar...
Asteptam povestea nasterii...

AMR 1 zi

Mergi la inceput