Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna seara burtici si proaspete mamici,
nu am mai scris de cateva zile, sunt in prenatal..adica nu mai am timp de nimic.....azi, toata ziua, treaba prin casa.....si inca nu am inceput sa umblu sa cumpar pentru bebe...deocamdata pregatesc cuibul..
felicitari mamicilor, nu mai stiu daca v-am felicitat la timp..de citit am citit, am vazut si pozele cu pepenasi..sunt niste frumuseti..ingerasi in toata regula..
am vazut ca au venit burticutze noi..bun venit..
neuronul meu e obosit de atata treaba..asa ca imi cer scuze ca nu nominalizez pe nimeni.
in alta ordine de idei..cred ca am inceput sa pierd dopul..am observat de ieri ceva mai consistent...dar alb galbui...si nu am mai vazut de duminica ..asa ca nu cred ca este asta..oricum, saptamana viitoare ar trebui sa ma duc la control..aflu eu atunci ce si cum..
va pe toate, si multumim pentru sfaturi..chiar sunt folositoare !


33 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Diarux, multumesc pentru poezie, m-am amuzat.
Eu sunt nascuta pe 5 februarie 75.
Tudor (fratele mai mare): 15 septembrie 2001
Ilinca: pe 5 iulie, nu pe 4 cum apare in listuta. Daca poate cineva sa modifice, multumesc mult.
Nasterea a fost foarte simpla (cezariana programata). Sambata dimineata la 7,30 am plecat din casa, iar la 8,50 se nastea Ilinca. Am avut noroc ca am intrat prima la cezariana, erau patru programate in acea dimineata. A fost mult mai usor decat perima data, lucrurile au evoluat destul de mult in maternitate fata de ceea ce stiam eu.
Mi-am revenit repede, sambata seara am urcat sa-mi vad fetita, duminica ne-au mutat impreuna in acelasi salon, iar marti la pranz a urmat externarea.
Mersonalul medical amabil, nu am de ce ma plange. Igiena foarte stricta, numarul vizitatorilor limitat (ceea ce mi se pare firesc intr-o maternitate).
Acum asteptam prima noapte acasa, cam am emotii, noptile din spital au fost destul de agitate, noroc de asitentele dragute care veneau si o linisteau imediat.
Nu am sufiscient lapte, perseverez in domeniul asta, dar ca sa fiu sigura mi-am cumparat si o cutie de Humana, sa fie in momentele de criza.
Va multumesc pentru urari si as vrea, la randul meu, sa le incurajez pe fetele care urmeaza sa nasca: stiu ca emotiile sunt mari, dar totul este mult mai simplu decat de inchipuim noi.
Va doresc toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Scuze pentru greselile gramaticale, dar am o viteza la scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vai mai netul asta ma calca pe nervi dupa ce ca mi-a luat o ora sa reusesc sa modific la listutza ca mereu se bloca se inchidea etc acuma am scris mesaj frumos sa tin si eu pasul cu lumea si iar s-a blocat. Disper...
Mada cu placere.
Laura, Ruxandra ms mult.
Ioana, Daniela bine ati revenit asteptam poze cu pepenasii scumpi si dragi.
Mai da ce de-a bebeii pe 4 iulie 5 fetite si un baietel.
Creca la noi se poarta nasterile in weekend.
Jjovana mai astea sunt semne bune, dar la contractii se face burtica tare ca piatra, o simti asa parca, cum se strange.
Bai eagle-ul asta ma termina serios deci deja ma dau cu capul de pereti ca mutunelul asta de pe DC.
A fost azi la shopping se intoarce botoasa si statea in sufragerie pe canapea si atipea ii tot cadea capul si ii zic ce nu mergi sus sa te intinzi daca ti-e somn sa te odihnesti, raspunsul da ce te deranjez da pai asa esti tu mereu ce zic ce fac nu e bine nimic nu iti convine. Si de doua ore sta inchisa in turn.
Si azi am aflat ca Flo pe 20 iulie exact duminica cand pleaca ea a fost invitat de seful lui sa mearga la paintball cu toate firma adik seful si colegii si firma face cinste si normal ca vrea si el sa mearga, da tre sa o ducem si pe ea la aeroport si ma gandeam sa schmbam biletul pt weekendul asta da abia vineri ne intra banii si nu cred ca mai gasim plus ca mi-e ca ma incurc cu taromul iar ca am avut destule pb cu ei, si acuma ma gandeam ca ori o trimitem noi cu taxiul da mi-e ca nu se descurca in aeroport sau sa trimit pe cineva cu ea ca eu nu am cum merge ca nu am babysitter sau ceva sa pot lasa copii. Oricum ar fi numai sa scapam ca si Flo e super satul de ea si de figurile ei.
Ma duc sa pregatesc sa fac papa ca ea e botoasa in turn.


------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ioana sorry merg sa modific eu asa intelesesem ca pe 4 ai avut cezariana.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ioana bine ai venit acasa, mult succes in prima noapte cu bb acasa, sper ca nu o sa aveti probleme... Multumesc de incurajari, cand aud si povesti din astea frumoase prind curaj...Eu am ceza vineri asa ca sunt plina de emotii...Dar daca tu ai nascut sambata si azi deja esti acasa e foarte bine, abia stept si eu sa trec hopul asta...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ELLA poezicile sunt puse toate la semnatura unde scrie poezici pentru mamici si de asemenea, fetele au pus site-ul in listutza cred ca jos de tot. oricum, eu am cautat si este la capitolul 85 pagina 3.
IOANA am notat!!Varsatoare ca si mine!!!asta e de bine .
ma bucur ca ti-am descretit fruntea cu poezica.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Dupa ce toata sarcina nu am avut pofta de nimic si am mancat cat am putut de sanatos, de vreo 2 zile m-au apucat niste pofte ... intai gogosi, apoi ciocolata, popcorn, roll si, ultima nebunie pui cu cartofi prajiti .. da' asa, in ulei mult, nu oricum. Ca sa nu mai zic ca azi nu am putut manca nici macar un mar ... nu mai simt nicio atractie fata de fructe sau legume. Al meu sot rade de mine, cica bebe se pregateste sa vina si isi face rezerve de energie, ca doar nu o sa porneasca la drum lung cu mere si castraveti. Acum meditez daca sa mananc chiar tot ce-mi trece prin cap ... voi mancati chiar tot ce poftiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ioana, Daniela , bine ati revenit!!!
Mada, tu esti un fenomen!!! NU stiu cum reusesti sa ai timp pentru toate!! Eu am un stil de a pierde timpul...
Dma, cum a fost la mare??? Pentru gresie si faianta poti merge si al Romstal, au modele misto si unele sunt chiar ok ca pret.
Jovana , Tecky are computerul stricat!!! Am vorbit ieri cu ea si zicea ca abia asteapta sa ne povesteasca despre nastere su despre Ralucutza!
Anka, mi se pare mie sau de cand ai nascut ai mai mult timp si esti mai relaxata???!! Pe cuvantul meu ca mie asa mi se pare, ca se citeste o stare de liniste in cuvintele tale!!!
Eu mare lucru nu am facut azi, in schimb sotiorul meu, saracul ,a fost exploatat!!!



Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 41 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ieee!!!pauza bine meritata!!

am pus fomista la nani!!

azi am fost si mi-am facut unghiile si bebeica a dormit regulamentar langa mami,ii place la salon!!!

tati a plecat la Iashi cu treaba,asha ca azi e prima noapte cand stam doar noi doua singurele...ce trist e fara sozt prin casa

apropo vad ca vb de inducere:eu sunt foarte fericita ca am ales inducerea,ma si gandeam cum ajungeam eu la spital in chinuri si poate ratam si epidurala..asha totul a fost sub control medical si eu m-am ales cu o super experientza de nashtere

dilatata 2 degete:eu shtiu ca 2 degete inseamna cam 3 cm dilatatie,oricum nu 2cm...sa verificatzi pe net..eu la spital cand am ajuns aveam un deget lejer,dar al 2-lea nu intra

si sa ne laudam: azi am papat exclusiv fara protectii!!!iee!!





Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput