Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Claudinna, sa o stapaniti sanatosi. Si noua ne e tare drag Calimanesti-ul, mai ales ca am petrecut niste revelioane acolo...

Bbea, chiar daca e vorba despre contractii, nu ai de ce sa te temi. Sunt perfect normale.

Pupici!

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara burticutze !!!!

Nocom sa-ti traiasca puiul !!!! Sa fie sanatos si cuminte si sa o asculte pe mamica lui !!!!

BBeanu sunt periculoase contractiile BH, poti sa stai linistita.

Anca imi pare rau de vestile tale....incearca sa fii optimista , sunt convinsa ca totul va fi bine cu Carla.

POOOOP toate fetele si ma bucur de toate vestile bune pe care le-am citit !!!

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Teomaria multa sanatate si stai cumintica in pat.. si eu sunt cam in aceeasi situatie si ma plicti ingrozior.... dar asta este, mai avem putin si ne tinem ingerasiii in brate

Valentina 27 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare ,

Felicic, pai iti urez destrabalare usoara in wk

Piolic, mai deunazi citeam o carte intitulata The Female Brain in care se spune ca pe timpul sarcinii creierul femeii gravide se micsoreaza, desi capacitatea neuronala ramane identica. Asa si cu mine, am inteles ca pleci acum in vacanta Si da, eu si ziua Frantei ...cat despre "matusica", suna dragut, nu? Fuuuug

Laureta, si ai ajuns la doctor daca ai avut contractii? ai grija de tine

Daca aveti timp si chef, ca tot am ramas restanta la capitolul asta, am pus si eu mai multe poze cu fiimea absolventa, balerina plina de talent si ultimele poze din vacanta

Pupici,

Cristina

le bébé 27w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cristina e superba cretulica voastra!!! sa va traiasca!

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

buna seara,
nu mai stiu cine ma intreba de varice si probleme cu circulatia. Eu am de la 18 ani varice, e adevarat, micute, dar au crescut, au avut timp. Acum din fericire vad ca nu s-au accentuat. Eu chiar nu simt sa imi pulseze picioarele, dar e posibil si din cauza circulatiei sa ai probleme din astea.

Evita sa stai timp indelungat numai jos sau numai in picioare. Daca ai munca de birou si de stat jos cam la o ora trebuie sa te plimbi 10 minute.
Dormi daca poti cu picioarele un pic mai sus.
Acum cred ca e cam normal sa se umfle picioarele, dar e grav daca nu se desumfla pana dimineata.

Fica'mea cred ca si-a schimbat pozitia, imi tot da suturi deasupra buricului si o simt foarte sus.
Sincer ma cam sperii cand aud ca bb se poate naste asa de devreme, eu imi programasem sa merg mai mult la lucru, adica pana prin saptamana 35. Sper sa fie ok...

29+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!
Pana mai devreme am avut probleme cu netul; face figuri routerul n stiu de ce si pana vine proprietara sa-l "repare"..
Banu, Nushulica,Andy-galro, Andy.p,mami de Alexa va multumesc tuturor Vineri sper sa-mi zica dr de familie ca am scapat de infectie.
Anca, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine cu tine si cu printesa!Cu siguranta totul va fi bine cu Carla, trebuie doar sa ai rabdare si multa incredere!!
Teomaria ai grija de tine!!

32+LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!

Mergi la inceput

Banu eu te rugasem sa imi dai nr dr tale. Multumesc mult. Nu am ajuns inca la ea. Te voi anunta ce am facut...

Valentina 27 + Matei

Mergi la inceput

Kristin e superba pustoaica, sa iti traiasca !!!!

Valentina 27 + Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara burtici!

eu am o luna aglomerata, fel de fel de rapoarte si declaratii semestriale, dau un ochi la voi ziua, da' scriu dimineata si seara!

alexa si mami: ma oftici rau, daca pe cinspe te vad ciocolatie, pe bune ca nu te bag in seamaio o sa beau cafea si tie iti dau lapte.....
ce face alexa? este in elementul ei?

monique: asa am zis si eu, ca-l trimit dupa ceva la miezul noptii sa simta ca are nevasta gravida, si stii ce mi-a raspuns: deschide frigiderul si uita-te...lipseste ceva de acolo? adevarul ca imi fac provizii, sa nu-mi fie pofta de ceva si sa nu am(si multe le arunc dupa o perioada).....

clau; sper sa termini si sa te linistesti, te tii de plan, ha? cine o s-o boiereasca in august...

andy_garlo" mereu am avut firisoare de sange inchegat in nas, m-am mai plans eu pe forum, dar acum siroiesc, de aia ma alarmez, ca nu-mi dau seama si ma trezesc ca patez hainele, din senin.

nerantula: identic si la fel si la mine, daca afli de la ce, spune-mi si mie, eu am tensiunea mica in general si acum cu gravidnia se mentine la fel, nu stiu daca asta este explicatia sau are vreo legautura. Oricum il intreb pe Mr.T vineri si iti dau de stire.

illia: ce harnicuta! ia mai stai tu pe c....r si ma lasa-le incolo de treburi, o sa-ti ajunga dupa.... de fiecare data cand ma gandesc cum o sa schimbe viata mea dupa ce vine bebe, ma gandesc la voi, mamicile la al doilea sau al treilea copil, si imi treca lamentarile si da , anofel are carcei, da in seara asta m-a anuntat ca nu, i-au trecut si totusi preventiv sa-i dau doua magne

tzitziri; dans din buric cu picioarele pe pereti, se da jos de acolo(nici nu a mai miscat o ora-doua dupa)

lauretta: imi pare rau de contractii, sper sa treaca si sa fii linistita la mare, inisul frumos
iau Omega 3 de la hertz si magne b6, asta-i tratamentul........

nocom; MATEI sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos alaturi de surioara si parinti! Distractie placuta si...ia-o mai usor.....colul ala

teomaria; odihna placuta,mamico, stai linistita in patut!

piolica: si eu ma mentin la aceeasi greutate de 3 saptamani..de m-as mentine pana a final

bitza: cand plecati? cand ajungeti? ai grija la drum

muuh: te si vad........sa stii ca si mie imi trecea prin cap sa opresc cu un ob, tb sa plec de acasa si nu puteam......

khristin; admirat balerina frumoasa foc!

anca,preety,nusha, sanziana, angelinna, claudina, codrutza, andy.p, irina, babytza

Vasile
24+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput