Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

teomaria, sper ca mai vine cineva pe la tine din cand in cand. mie imi e cam urat s astau singura acasa, chiar si ziua...nu frica, insa mi se pare casa goala si nu stiu, ma simt f singura. cand sunt si ceilalti in casa, chiar daca nu vb cu ei, parca ma simt mai in siguranta, mai ales data fiind situatia. hai ca mai avem putin si chiar ca putem sa stam mai linistite ca va fi totul bine!

khristin, frumoase amandoua, adica si fetita, dar si mamica cu burtica!!

eu azi n-am mai suferit din cauza contractiilor, dar nici n-am mai facut atata miscare. am dormit destul de mult, chiar daca in reprize! e clara treaba ca e de la efort la mine, ca nu-mi vine sa stau locului, desi mare lucru nu se vede in urma mea. azi chiar n-am mai facut nimic, decat am citit si am crosetat, tricotat:) sa nu radeti de mine, dar asta ma relaxeaza. eu nu prea suport sa stau fara sa fac ceva, asha ca daca tot stau in pat sau pe scaun...

piolica, intrebaiu de kg, sa stii ca eu n-am mai pus pe mine de vreo luna. asociez asta cu faptul ca de atunci beau ceai diuretic. bebe e ok, ca se vede ca a crescut burtica, iar la mine parca nu ami sutn asha depozitele de grasime care ma ingrozeau. sper sa scap de el dupa ce nasc...
a, plus ca pe caldura asta mancarea nu prea intra si unde mai pui ca eu mananc si nesarat, asha ca iti dai seama ce chef am sa mananc niste mancaruti fara gust...cel putin mie asha mi se par. de vreo saptamana am inceput sa mai introduc branza sarata, ca deja nu mai simteam nicio placere din a manca. vad ca nu ma umflu, ca la mine asta e motivul pt care nu mai mancam sarat.

vorbeati de sangerari nazale. fetelor, voi mai luati elevit? sau alt complex prenatal?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 56 ZILE!!
32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neataaaaaaaaa!!!!! Vad ca eu sunt cea mai matinala azi...daca tot este asa atunci va poftesc la cafea, sucuri, apa, laptic si ce mai beti voi dimineata
si desigur insotite de niste sandwich-uri calde
Bafta mare celor care merg azi la eco!!!
Va doresc o zi frumoasa si cu vesti bune!!! Pupici pentru toate gravidutele

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine gagics

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 66 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea,

cristineescu, cred ca a fost doar coincidenta cu no-spa-ul ala.Dar ma ....bucur?! ca nu sunt singura care are senzatii ciudate

Felicic, la cat de gratioasa ma simt acum as putea face lumanarea dand din burta...ciudat e ca simt si pulsarea respectiva si bebe loveste in acelasi timp mai sus, unde ar trebui sa stea...in fine, stiu ca nu o sa il inteleg tot timpul asa ca nu ma mai chinui

Diseara mergem la cursul despre nastere si vedem filmulete...sa vedem daca rezista al meu si daca pe mine nu ma buseste plansul.....asta da test

27+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

neatza burtici,
v-ati trezit? eu nu mai dorm de la 6 jumate..bebelina mea nu a vrut sa mai doarma...e prima data cand ma trezeste asa de dimineata..dar a fost intr-un mod tare placut...
laura multumesc pt raspuns in legatura cu contractiile BH, o sa imi intreb doctorul cand voi ajunge la el.

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Claudinna, eu am luat doar Acid folic la inceput (pana prin luna a 5a cred) si acum mi s-a recomandat Tardyferon - pentru lipsa de fier (nu am facut analize, dar mi s-a zis ca e carenta obisnuita in sarcina). Dar nu am inceput sa il iau...

27+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hello fetele si de la noi.Andy _galro imposibil sa nu am ce alege din oferta bogata
Khristin este o scumpa fetitza ta
moni.Cum e la job?Mai ai contractii?
tzitziri ce mai face bb,pe unde te mai loveste?
gargaritza
Chiar voiam sa va intreb...voi mai luati ceva vitamine?Ca eu in afara de MagneB6 nu iau nimic.N-ar trebui ceva Ca sau Fe???

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andy. E ok la job ca plec atunci cand vreau io . Cu contractiile insa nu stau bine deloc. Am cam multe si deja sunt putin panicata. Promit solemn ca saptamana viitoare ma prezint la spital.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 65 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura eu cred ca am mai zis pe undeva pe aici ca iau Centrum Materna inca de la 14 saptamani si mi-a recomandat dr. sa iau pana la sfarsit...am tot uitat sa-ti zic ca imi place mult de Andy si ce mutrite stie el sa faca
kristin...ai o printesa tare faina acolo

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata si de la mine
Vad ca au inceput deja problemele legate de ultima suta de metri a sarcinii: contractii, col scurtat..etc..imi pare rau pentru fetele care sufera din cauza lor si sper din suflet sa fie bine si sa ducem sarcinile pana la capat. Din pacate nici la mine situatia nu e chiar f. roz...marti cand am fost la control mi-a zis doctorul ca desi colul e inchis e ceva cam moale..asa incat repaus cat mai mult si obligatoriu 2 no-spa pe zi.Dar sper sa o fi luat din pripa si sa nu se agraveze situatia.
nocomLA MULTI ANISORI!!pentru Matei..sa fie sanatos si sa ai ba grija de surioara luipetrecere frumoasa!!
teomariaai grija de tine!!!odihneste-te cat mai mult posibil
claudinnasper sa te lase in pace si te tine contractiile astea afurisite si sa fie bine pana la capat
monica
laurettasa te simti bine la mare...sa faci o baie si pentru noi
Evasejur placut la mare...sa vii bronzata si sa ne arati si nou o burtica frumoasa si bronzata
Kristinam vazut si eu pozele cu fetita ta...foarte dragalasa..sa va traiasca
Ancasper ca esti mai bine cu moralul...suntem alaturi de tine..sigur o sa fie bine
Pup toate fetele..trebuie sa ma intorc la munca..aveti grija de voi si de bebei

+28+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput