Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

asa...am recuperat si eu ce pierdusem de citit pe ziua de ieri ca nu am avut timp sa va vizitez

Alexa bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos!

felicic legat de sangerarile nazal, si eu am, nu des dar exista...mi s-a recomandat vitamina K.
si soatza mea sufera de gravideala cred....se plange ca il doare spatele...ii e somn tot timpul...si nu mai zic de mancat..cum spuneai si tu...e o termita in bucatarie..aaaa si sa nu-ti zic...chiar in dimineata asta imi zice " am greturi de cateva dimineti in coace" pe mine ma amuza situatia

bitza ma bucur sa aud ca esti bine si tu si bebe

deci am inebunit de tot...sau ce ofi cu mine nu stiu dar m-am trezit cu un chef de ascultat muzica romaneasca de prin anii 80...vad ca ii place si bebelinei ca tot da din picioruse e indragostita din cate vad de Semnal M

www.trilulilu.ro/elenalalla/01f60e323868b3" target="_blank">http://www.trilulilu.ro/elenalalla/01f60e323868b3

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, loveste si el pe unde poate..de lovit loveste in burta, sub buric si pe stanga si pe dreapta. Ce simt sub burta e mai mult un ..sughit?Daca nu inteleg un bebe de 27 de sapt intrauterine sper sa il inteleg macar cand ajunge pe la 18 ani.
Eu ar trebui sa iau Fier - nu am luat inca- Tardyferon .

Maria, cu repaus se rezolva multe...eu iau de la 17 sapt dupa un col scurtat cu 8 mm de la o luna la alta No-spa si colul a revenit la cum era inainte....dar am program de 6 ore, cum ajung acasa ma sui cu fundul pe perna (si asa si dorm) si nu fac eforturi de nici o culoare...nu ridic, in magazin doar zic "aia sau ailalta" si tot asa... sa fie bine

27+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!!!

tare bine am dormit bebe nu m-a trezit de dimineata si nici urechea nu ma mai doare!!! vai ce bine ma simt

eu iau centrum materna cate 1/zi 2 no-spa /zi si 2 utrogestan/seara de la inceputul sarcinii si vad ca pana acum mi-a fost tare bine, la mine f rar se intareste burtica

abia astept eco dar mai am de asteptat 2 saptamani!

felicic spor la rapoarte!!! eu am scapat de tot! am predat stafeta de la 1 iulie asa ca sunt tare relaxata!

fetele care nasc in octombrie voi cand o sa-l botezati pe bebe? anu asta sau lasati pt la anu? intreb din cauza ca pe la mijlocul lui noiembrie incepe postul craciunului si e mai greu cu masa de dupa ca nu poti servi sarmale de post ca sunt pers care nu tin post ....intelegeti voi ce vreau sa zic...voi cum v-ati gandit?

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

tzitzirimultumesc pentru incurajari...asa sper si eu sa se rezolve din mers situatia..sincer m-a cam dat peste cap vestea asta intrucat eu la prima sarcina nu am avut nici urma de astfel de probleme. Si ma asteptam ca si acum sa fie la fel..dar se pare ca intr-adevar nu seamana nici o sarcina cu alta
Apropos...am uitat sa-mi actualizez semnatura...maine facem 30 de saptamaninu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul
pupici

+28+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha, sa te vad dupa aia cand o sa te rogi sa te trezeasca de dimineata ca nu l-ai mai simtit de ceva timp....ce ti-e si cu mamicile astea

Ai predat de la 1 iulie??!!Si acum te mai duci?

27+
bebe David

Mergi la inceput

nushulica neatza

si eu am cam aceesi problema...cand sa imi botez copilul....parca n-as vrea sa astept pana dupa anul nou...e mult timp...dar si pana se intra in post parca e prea devreme...sunt in ceata rau...nici nu stiu ce sa fac...probabil daca ne hotaram sa facem si nunta o data cu botezul..o vom face cu siguranta dupa anul nou...daca nu...nici nu stiu...

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

maria felicitari pentru schimbarea prefixului care o sa aiba loc maine

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni sefu' e sef.Sa te duci neaparat la dr.si apoi gata cu job-ul,mai lasa si pe altii.
Andy_galro multumesc.Eu mai am elevit,dar ma constip ff tare si mi-e frica sa iau.De la CEntrum Materna nu te constipi?
maria odihna cat mai multa..Ai dreptate nici o sarcina nu seamana cu cealalta.
tzitziri azi e randul meu la lovituri sub centura,e asa de jos ca....imi vine sa stau cu picioarele pe pereti,sa urce un pic.
nushu ma bucur ca te simti bine

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata burtici !

vreau sa le intreb pe burticile care au fost la mare, ce crema de plaja ati folosit si cu ce factor de protectie ???

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura nu ma constip de la Centrum Materna ....chiar imi prinde foarte bine ca eu sunt anemica si aveam ameteli si de cand iau nu mai am nici astfel de probleme
maryb pentru burtica trebuie sa folosesti o crema cu protectie cat mai mare(30) iar in rest cu protectie de care folosesti in mod obisnuit...si desigur la soar stai doar dim pana la 10 si seara dupa 5

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput