Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Nusha, sa te vad dupa aia cand o sa te rogi sa te trezeasca de dimineata ca nu l-ai mai simtit de ceva timp....ce ti-e si cu mamicile astea

Ai predat de la 1 iulie??!!Si acum te mai duci?

27+
bebe David

pai tu cat crezi ca o sa dureze linistea asta la mine?? acush isi intra in drepturi paranoia!!! dar azi chiar m-am bucurat ca m-a lasat sa dorm bine dupa ziua aia nasoala de ieri

am predat si nici nu mai merg la birou deloc!!! am hotarat ca bebe e mai important asa ca stau acasa si lenevesc stau toata ziua tolanita pe sezlong la umbra si mananc inghetata si pepene la greu, iar cand vine sotul acasa ma serveste cu mancare la pat asta doar ca sa-l rasfete pe david , nu pe mine!!!

gargaritza da, fix asta e si pb mea cu botezul anul asta mi se pare prea devreme sa botez inainte de post bebe de o luna sau poate nicio luna, iar pt la anu mi se pare cam tarziu ca sa nu mai zic ca mamele amandoua mi-au sarit in cap ca , ce is nebuna sa tin copilu nebotezat 3 luni?? asa ca sunt in ceata rau si de asta am zis sa mai aud si de la voi pareri sa vedem si noi cum o sa facem

m-am mai gandit sa facem botezul anul asta chiar daca in post si petrecerea la rest s-o fac prin ian dupa post sa poata manaca lumea bunatati dar ne mai gandim si la varianta asta, inca nu e sigur nimic!

andy p

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata de pe plaja Feli hai ca nu ma bronzez prea tare. Nusha, noi am facut botezul Alexei pe 26dec, a doua zi de Craciun, o zi perfecta, toata lumea libera, happy de sarbatori...Mary, eu mi-am aplicat un factor 20, iar pe zonele mai sensibile, 40.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

andy_galro, alexa si mami, multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa-mi cumpar factor 30 sau 40, oricum voi sta mai mult sub umbrela...dar voi care credeti ca e mai buna, Garnier sau Nivea ??? ca nu mi-ati spus si ce marca ati folosit ?

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

maryb te duci la mare??? bey da toate plecati??? offf ...pana la anu mi se lungesc urechile!!!!
sa nu stai mult la soare numai dimineata un pic si dupa-amiaza dupa 4 si ia-ti umbreluta sa nu ti se faca rau de la soare!!!! crema nush ce sa zic eu imi iau cu fp 8 ca-s mai maslinie de felu meu

alinuto e buna tare ideea ta!!!eu nu m-as fi gandit sa fac de craciun!!! ia sa-i propun sotului sa vad ce zice...singurul dezavantaj e ca lumea mai pleaca de craciun dar vedem noi

ai grija cu soarele!!! si sa nu ne arati si tu poze ca imi smulg parul din cap nu vreau sa va vad bronzate!!!!!

andy_galro fix acelasi efect are si la mine centrum materna, si eu ameteam tare inainte si acum mi-e f bine rar am zile cand ametesc, uite cum a fost ieri, dar imi era si rau asa ca...

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andy_galro si eu am ameteli destul de des,o sa incerc sa vad daca ma constip sau nu.tnx

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

noi am zis ca vom boteza copilul undeva pe la sfarsitul lui ianuarie...nu-mi place ca e frig, dar nici pana in martie nu-l pot tine nebotezat...asta este...

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata burtici!!!!!!

Laureta ai grija co contractile,sper sa nu se mai repete incidentul!

Nocom pt baietelul tau,sa creasca mare si sanatos!

Monica imi pare rau sa aud ca si tu ai contractii,la spital ce o sa-ti faca,o sa te interneze?

Bitza eu am scapat de infectie,nu mi-a mai iesit la analiza,tin pumnii sa scapi si tu!

Felicic ramane cum am stabilit?

Gargaritza
al meu copilitz ma trezeste in fiecare zi la 5.30-6....e f matinal si vad ca in ukltima vreme se culca si tarziu adica ne culcam tarziu amandoi iti dai seama ca nu pot sa adorm cand e circ la mine in burta!

Anca ce faci?sper ca esti mai bine cu moralul!!!!!!!

Piolica tu pana la urma de care carucior ai cumparat,parca asa imi amintesc ca ai luat carucior nu?

Tzitziri nu e musai sa ai carenta de fier,eu mi-am facut analizele si sunt cu fierul in limite,nu am de ce sa iau supliment mai ales ca si constipa si abia m-am reglet,tie de ce ti-a dat asa de principiu?

Mai vroiam sa zic ceva dar neuronu' gravid atat si-a amintit.

Azi facem 31 de saptamani!!!!!!!!Suntem mari!!!!!!!!!!

Ah de contractii vroiam sa zic,eu habar nu am daca am avut sau nu contractii,se mai intareste burta uneori dar e copilitul gata sa iasa prin piele ma gandesc ca e normal iar asa mici dureri mai am din cand in cand dar nu m-am gandit ca sunt contractii.....eu stiu,la ecografie se vede daca ai avut sau ai contractii?????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

nusha noi plecam sambata la o nunta la constanta si mai ramanem cateva zile la mare ca alt concediu pe anul asta nu mai avem sanse.....o sa am grija cu soarele, asa cum am zis o sa stau mai mult sub umbrela anul asta. Si eu tot factor de protectie 8 folosesc de obicei ca imi place sa ma bronzez tare tare, dar anul asta mai subtire, bebe trebuie protejat.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burticutze !!!! O zi buna tuturor

Concediu placut celor care sunt la mare

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

nushulica ... nu mi-a sarit nimeni in cap momentan, dar cred ca o vor face in curand...adevaru e ca e greu...nastem exact intr-o perioada nu prea favorabila pt petreceri de genu.
eu stau acasa de la 1 iunie...din pacate...nu ca as avea probleme...dar nu aveam ce sa mai fac la munca...asa zice sefa..defapt cred ca a fost o chestie asa ca sa ma trimita acasa...orikum mi-a prins bine statul asta acasa...atat mie cat si la bebelina.

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput