Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
bitza felicitari
esti ff aproape.Sper sa ai vesti bune si cu infectia.
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
wow Bitza, 32S!!! Ce putin mai este! Felicitari! Piolica, la cit am bagat in mine, si continui, in concediu... sigur o sa ma supar pe cintar:)
alexa si
mami
bbea spune:
buna fetelor!cine-mi poate spune si mie cum se diferentiaza contrcatiile nedurearoase de miscarile lui bebe la 30 sapt??? azi am simtit burta intarita de mai multe ori in partea stanga numai..acolo unde se ghemuise bebe pt ca vedeam prin piele o ridicatura
scumpul de el!!! insa spre seara s-a intarit si toata..fara sa ma doara doar ca se intarea toata , nu numai in stanga la bebe..si nu ma durea ... sa fie contrcatii nedureroase?imi fac rau?
elena
Nocom spune:
buna seara,
m-am intors de la cele cateva cumparaturi pe care le mai aveam de facut pt petrecere....
multumesc mult fetelor pentru incurajari, eu stiam de atunci de la eco, ca mi-a spus dr ca e cam micuta, dra nu ingrijorator, parca trebuia sa aiba 900-1000gr, ceva de genul. Contractii am dar nu dese, sunt zile si zile, si oricum nu sunt dureroae...Acuma om trai si om vedea. Va pup dulce si apasat
Va mutumesc si pentru urarile lui Matei, da, s-a facut mare, vineri pe 11 implineste 4 ani si avem prima petrecere la gradi si a doua cu prietenii si familia sambata...so, numai party-uri la sfarsit de saptamana.
28+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
serbare gradi
Muuh spune:
laureta avand in vedere DPN-ul meu de pe 11.09 si faptul ca a zis ca la sfarsitul lui august nasc estimez ca ma programeaza la 38 de saptamani implinite sau cel mult 39 implinite. Eu nu am istorie de travaliu declansat, am fost operata de urgenta din cauza ca eram suspecta de apendicita. Mai este si Kid care face a doua cezariana sa vedem pe ea cand o programeaza.
feli mie mi-a curs inclusiv ieri sange din nas. Stateam cu un servetel in nara si dadeam cu matura prin curte iar copilul radea din tot sufletul de mine. E normal in sarcina.
Miruna
30+ si Alexei (13.07.2006)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
piolica cam la fel si la mine,fara kg in plus in ultimul timp....bine nici nu prea mananc ca nu pot de la caldura.
merci de raspuns. incepusem sa ma sperii, nu ca as vrea sa pun kile pe mine ca nebuna, ci ma gindeam sa nu fie vreo problema.

31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
iepurila spune:
m-am intors
Am hartie scrisa de la medicul de medicina muncii ca nu mi se mai recomanda conducerea autoturismului
Maine ma duc la servici sa fac mail cu toate documentele.
pup
Eu, iepurica
24+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=irina&year=2008&month=10&day=25&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=irina&year=2008&month=10&day=25&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui alexa si mami
wow Bitza, 32S!!! Ce putin mai este! Felicitari! Piolica, la cit am bagat in mine, si continui, in concediu... sigur o sa ma supar pe cintar:)alexa si
mami
hahaha, hai ca mi-a placut de tine....nu te supara prea tare, el nu are nici o vina saracutul de cintar... dupa ce ca il zapacim la cit stam calare pe el.... sa ne mai si suparam pe el ca ne arata o greutate nepotrivita???

31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Muuh spune:
piolica eu m-am ingrasat in ultima perioada 2 kg. In total 10 and counting sper sa nu depasesc 15, nu din alt motiv dar 15 ale mele cu 13 ale lui Alexei iese 28 ceea ce este mult prea mult chiar si pentru mine.
Miruna
30+ si Alexei (13.07.2006)
cristineescu spune:
tzitziri – sa stii ca si eu am avut aceleasi batai ritmate sub burta si au tinul cam 5 minute – am luat repede un nospa si s-au linistit. Si pe langa asta a inceput sa mi se intareasca burtica si e f tensionata – ma opresc din tot ce fac ca sa ma linistesc un pic pentru ca nu stiu ce este de fapt.
Voi in cate saptamani v-ati facut a 2-a eco 3D? Ca am inteles ca la 32 se repeta si eu nu am inca programare
Va rog sa ma “updatati” si pe mine: DN 26.07.1976; UM 07.12.2007; DPN: 12. 09.2008; Spitalul CFR 2 Bucuresti
Gravi 30 + cu baietelul HARI
Va pup
Cristina