Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 14
Banu2268 spune:
daaaa ai dreptate ![]()
![]()
![]()
da prin cate am trecut pana acum mi-e si frica sa mai ma bucur
cine stie ce mai urmeaza......
Banu
23+
Salih
andy_galro spune:
Banu draga mea nu vreau sa iti fac morala dar in viata conteaza foarte mult sa fii optimista si increzatoare in tine, in fortele proprii si in DD...si eu am trecut prin multe si numai optimismul m-a salvat si credinta in D-zeu....ia ce iti spun acum ca pe un sfat de la o prietena....si o alta chestie sa tii ca bebeilor nu le place ca mami a lor sa fie speriata si agitata...hai capu' sus ca totul va fi bine
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Banu2268 spune:
multumesc
stiu ca ai dreptate, vorbesti ca sotul meu
stiu dar cateodata...........
am zis ca abia astept sa se faca noiembrie sa nasc repede sa il tin si eu in brate sa il vad ca e sanatos si apoi.............
sa-mi gasesc alte paranoi 

alte frici daca si daca.
totusi fata de cum am inceput de cand sunt gravida acum sunt mult mai linistita si mai increzatoare.
Sper sa fie bine la toate sa fie bebelusii sanatosi si noi la fel
Banu
23+
Salih
bitza2008 spune:
SAlutare burticutze frumoase!!!
Azi facem si noi 32 sapt!!!
Se apropie!!!!!
Am fost azi si la moasa, totul e f bine, tensiunea mea, a copilului,e bine dezvoltat pt varsta lui, capsorul angajat, lichid suficient. Tensiunea mea 120/70 dupa ce eu toata sarcina am avut 140/70.Iau in continuare Augmentin si vineri merg la dr de fam sa vad dak a plecat Klebsiela

Mi-am facut deja programare la gineco in tara- joia viitoare!!
32+
LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!
Banu2268 spune:
buna bitza
felicitari,
si tu ai klebsiella? eu am avut la inceput de sarcina si dupa ce m-am vinedecat de asta mi-a aparut alt microb.
acum beau ceva mai multe lichide si urocultura mi-a iesit negativ.
sper ca si la tine sa fie negativa data viitoare.
pupici
Banu
23+
Salih
andy.p spune:
laureta
multumesc de compliment
.Imi pare rau ca ai contractii asa dese,iar legat de serviciu da...e aiurea ,eu mai vorbesc cu fetele,dar nu e cand mergeam zilnic...
nocom stai cat mai mult in pat si va fi k,sa-ti traiasca feciorul si sa aveti o aniversare minunanta.
denisa multumesc
banu bine ca e totul in regula,hai fii optimista.
piolica cam la fel si la mine,fara kg in plus in ultimul timp....bine nici nu prea mananc ca nu pot de la caldura.
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Banu2268 spune:
hai ca eu ies ca nu sunt acasa si cineva are treaba la calculatorul asta
cred ca mai intru maine nu stiu daca mai intru si diseara ca parca sunt cam obosita m-am trezit si de dimineata asa ca mi-e cam somnica
va pup pe toate si daca e mai vorbim maine poate de dimineata
o zi buna tuturor
pupici
Banu
23+
Salih
andy_galro spune:
bitza super vesti!!! sper sa fi trecut infectia aia urata!!! deci gata vii acasa??? 
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
nushulica spune:
laureta
pupici sa treaca afurisita de durere de masea...hai ca la mine a mai trecut urechea
am dormit toata ziua cu cateva pauze in care am mancat
se apropie trim 3 si la mine...se vede
iepu
asa e ai dreptate cu 13 mil iau si balansoarul de la babycomfort si patutul lui bebe si mai vad si de altceva
eu mobila mi-am ales de pe babydesign . ro si am dat comanda o fac identica numai ca am combinat de la mai multe dormitoare anumite piese...si am dat comanda aici in iasi la o firma cu care mi-am facut si mobila in casa si am fost multumiti
bitza
felicitari pentru vestile bune!!! hai ca se apropie si la tine!!!
claudinna
se vede mama ca esti in luna 8 si din pozele mai veki
ai o burtica destul de mare
25+
DAVID