Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 13
alexa si mami spune:
Piolica, asa o sa fac
Ce ma oftic ca nu pot vedea poze:( Alexa, cind ai dpn? Nu cred ca's cea mai mica
, hi, hi, hi
alexa si
mami
monica_dicut spune:
mary, cred ca vrea sa ne spuna ca .... s-a cumintit si are grija de bebe ![]()
alina, parca pe 17 noiembrie are alexa daca nu ma-nsel, deci nu mai esti cea mai mica.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 66 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
teomaria spune:
intru fuguta sa vad ce mai faceti...
Va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si pline de incurajare
Incerc sa fiu cat de optimista pot...sunt zile si zile, trec de la o stare la alta...faptul ca saptamanal merg la control ma face sa numar mai usor zilele si abia astept sa mai treaca o saptamana.Incerc sa vad si partea plina a paharului, cu siguranta voi naste repededaca am colul scurt si permeabil.Prima nastere a durat vreo 4 ore , a doua vreo 2 ore, acum ...~1ora(sper)
.Parca nu mai e asa mult 5-6 sapt. si-apoi chiar nu mai imi fac griji.Placenta e abia gradulI,lichidul amniotic in cantitate normala, tensiunea buna.Cred ca de fapt singura problema sunt contractiile , care oricat de putine ar fi tot mai dilata putin cate putin colul ceea ce ar putea provoca o nastere prematura si placenta jos inserata care mi-ar putea provoca sangerari (hemoragii)la un moment dat....daca nu cumva s-a mai ridicat intre timp si bineinteles m-ar obliga sa fac cezariana (ceea ce nu-mi surade deloc)
In alta ordine de idei, ma plictisesc ingrozitor, ar fi trebuit sa fiu acum la mare, sotul are niste cursuri de perfectionare in Neptun timp de o saptamana ...dar a luat macar copii ca sa ma lase sa ma odihnesc....asa ca pana sambata sunt singurica.
Pupici
la toate fetele, fara exceptie!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
30+ cu
ANA
www.mamanandco.fr/calendrier/signature-10542.png" target="_blank">uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
piolica spune:
teomaria, ai mare grija de tine.
sa treaca contractiile.
fetelor, vin si eu cu o intrebare... voi ati mai pus ceva grame, gk pe voi in ultimul timp? eu de o saptamina si ceva vad ca ma mentin la aceeasi greutate....
31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy_galro spune:
teomaria ma bucur ca esti un pic mai bine si ca esti optimista...bravo!!!
banu tu nu aveai azi ecograf?daca nu esti tu scuze
nocom sa-ti traiasca baietelul 
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
piolica spune:
alina, merci pentru baia in valuri...nu am mai fost la marea neagra de 8 ani...
31+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Banu2268 spune:
ba da
am fost la spital unde totul s-a desfasurat repede
mai intai mi-a spus dupa ce m-a consultat ca e colul scurt si pericol de avort si mi-a zis sa facem eco sa il masoare
si la eco a zis ca e bine ca e lung dupa masuratori. i-am mai scos o poza lui bebe, in rest bine pana acum
si atat
Banu
23+
Salih
andy_galro spune:
pai si stai asa tacuta???eiiii
....pai daca e lung colul la masuratori si l-ai vazut si pe bebe atunci e bine....hai fii optimista 
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
Banu2268 spune:
dar mie tot mi-e frica
nu prea imi place cand e sa merg la spital ca e o nebunie, dr mea mai avea si o nastere acuma asa ca m-a luat repede.....
peste vreo 2 saptamani vreau sa ma duc la un cabinet particular unde e asa ca inainte de vacanta, sa vad daca e totul in regula
Banu
23+
Salih