Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Va pup, dragute mamici cu burtici!

Ancuta, iti trimit si eu un gand bun si o incurajare! O sa fie totul bine, nu se poate altfel. Carla e un copilas bun si luptator. O sa vezi. Tu trebuie sa fii tare pentru ea. La momentul asta se bazeaza exclusiv pe tine! Hai mamico, lupta pana la capat!

Teomaria, Anis, mai e un pic, un piculet!!! Suntem doar la o odisee norocoasa!

Claudinna, ce fericita trebuie sa fii cu casuta la Calimanesti. Pe unde e? Sa o stapaniti norocosi si sanatosi si sa va bucurati de ea!

Cristineescu, bine ai venit! Asteptam detalii!

Si acum, noutati despre noi. AM fost marti la dr.! Vladut are 1186 gr., s-a intors deja cu caputul in jos, e bine. Am ineput si eu sa am contractii BH, dar doctorita spunea ca sunt normale, sa nu ma sperii. Incepem sa ne pregatim doar!

Inca discutam despre metoda prin care o sa "nastem". Nu am luat inca nicio decizie.

Va pup de milioane de ori, pe toate, fara nicio exceptie.

28+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dupa inca o tura de leneveala si motaiala iata-ma din nou in fata calculatorului.

nocom, LA MULTI ANI !!! sa traiasca Matei, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. bebelina ta nu era mica deloc la 23 de saptamani, si mie ieri la eco la 23s+3z mi-a zis dr ca baietelul meu are 609 grame si ca este in grafic, deci...stai calma ca totul este in regula.

laureta imi pare rau ca ai asa contractii. Sa speram ca nu vor mai aparea si mai ales nu asa dese ca noaptea trecuta.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nocom imi pare rau de col. Dar totusi ai si contractii?
Super ce zici acolo de petrecere sa ne pui poze cu piticul fericit. Inseamna ca Inisa mea cu baiatul tau au fix 1 luna diferenta.

ilia e obicei de familie, imbolnavirile, contractile, febra etc se intampla de obocei in weekned sau noaptea la noi
Ilia eu sunt de luni in CM si dim mai aveam putin si plangeam ca nu ma mai duc pe la birou

Alexa si io si io, de oja ziceam nu de alta. Super mireasca pupam burtica si bine ai venit pe la noi

piolica vad ca is mai bine iau scobutil 4 pe zi.

angelynna oricum zilele urmatoare tb sa ma duc la control sa vedem ce zice doct

alina eheee ce fain apa caldaaaa. Tu intri in apa?

Teomaria cum te mai simti?

codruta felictari pt bb Vlad

mary

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

heeei, eu plec spre casa acusica. mai vb mai tirziu poate, daca nu pe toate, pina miine!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Alexa, si eu tot la oja m-am oprit. superrrrr! hihihi

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lau, normal...si nu asa pina la glezne, de tot, pina la git

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bine ILIA....nu-ti zic ca ala este anul meu de nastere....Adik ma faci baba aaaaaaaai?

Laureta....e dragutza oja stiu....si mai stiu ca m-am imbolnavit si de tzatzita acuta de cand cu bebe

Maryb...fugisi tu...na ca am aparut si eu...gata cu nunta, luna de miere...vacante prelungite..m-am pus pe treaba....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

alina, sa faci o baie si pentru mine.... eu ma balacesc la greu in piscina, insa asa m-as duce la mare, la valuri....

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai fetelor, io intrebai asha, daca se vede ca sutn in luna a 8-a, dupa tiker:)) n-am pus poze cu mine acum. voi la ce va refereati ca se vede??

codruta, bine ai revenit! casuta e aproape de centru, dar cu o strada mai sus decat cea principala, asha ca e si liniste si verdeata multa, in spate avem padurea:)
din pacate eu nu ma voi bucura de ea anul asta ca nu mai plec de acasa. nu mi-a fost bine acolo...desi era racoare si cantau pasarele si seara erau licurici...parca tot mai bine ma simt aici..

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 56 ZILE!!
32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alexa ...ma bucur ca esti bine. Da' pe ce treaba te-ai pus acum ?

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput