Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
Nocom La Multi Ani pentru baietelul tau, multa sanatate si la cat mai m ulte nebunii 

Laureta poate totusi ar fi bine sa te internezi cateva zile
stiu ca este neplacut 
26+ 
Bebe
Eco
alexa si mami spune:
Lau, imi pare rau pt starea ta
sa mai treaca supi. La mare, vremea e super, cu exceptia zilei de azi cind a plouat, dar caldura se mentine. apa f calda, alexa si tati ei, la ora 8 sunt in apa
spre disperarea mea
alexa si
mami
ilia_99 spune:
pai, nocom e bine 600 de gr la 23 de sapt, lasa bblina in pace!
felicic, mie inca nu-mi curge singe din nas, in schimb imi singereaza gingiile la fiecare periaj. anofel are circei, zici...![]()
![]()
pe mine ma incearca asa un sentiment ca intru in concediu.. ca las iar totul deoparte.. cele care sunteti la prima sarcina n-o sa ma intelegeti![]()
24+
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Alexa.1983pup toate fetele........
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA21+ Deniel Alexi

29+
LUCA
LUCA
AMR 73 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
Si mie imi sangereaza gingiile plus ca a inceput sa imi cada din masele cate putin 
26+ 
Bebe
Eco
Corrina spune:
Nocom, cum sa fie mica la 23 s cu 600 g?? Mai ales ca e fetita? Eu zic ca e normal, avand in vedere ca baietelul meu la morfo (adica 22s5z)avea 578 g si era in grafic greutatea!!! Plus de asta, aici http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart scrie 501 g = grutatea pt 23 saptamani....asa ca...e mai mare, nu mai mica!!!
La multi ani baietelului tau! Si petrecere frumoasa!
Alexa.1983 spune:
EVAF ce patisi maica de-ti iesira ochii ca la melc??????![]()
Monica ...da da da....aici am vrut sa scriu....am venit dupa tine taras pe coate, in dinti viteza, la saritura garduri...
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Alexa.1983
EVAF ce patisi maica de-ti iesira ochii ca la melc??????
Iesira, iesira...de tot... i-am pierdut prin casa...
29+
LUCA
LUCA
AMR 73 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
ilia_99 spune:
alexa1983 bine ai venit in odiseea noastra! esti frumoasa foc, mami! ce ascunzi in burtica?
24+
PS: daca 1983 e anul tau de nastere te rog sa nu-mi spui, bine?
pardon, nu vazusem carutul la semnatura.
monica_dicut spune:
Nocom, al meu avea 400 si ceva de grame la 22 de sapt. Si e baiat... stai linistita mamica frumoasa ca e bine printesa. SI sa-ti traiasca si cavalerul cel mare si frumos
SI tu stai cumintica in pat, da?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 66 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI