Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am uitat sa zic:

Cristina ti-am vazut printesa care e superba, pozele in studio ma termina ce frumoasa e. Cand veniti sa o vad si in realitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

imi cer scuze ca apar asa tarziu....
nici nu am apucat sa-i spun La multi ani lorinei,pai ea a "crescut" aici cu eli a mea....sa-ti traiasca mamico,sa creasca sanatoasa ca e frumoasa foc,sa fie cuminte si desteapta ca mami,sa aiba noroc cat caru'.
la multi ani si celorlalti sarbatoriti:
andrei robert
miruna maria
olga cristina
denis mironel
luca serban
sabina
timeea larisa
,multa sanatate tuturor si tot ce isi propun in viatza sa se implineasca.
si buna ziua la toata lumea!uite ca am ajuns sa-mi povesteasca milena ce mai e pe forum....
cristina am vazut poze cu printesa ,e asa frumoasa ca i-ai face numai tablouri zau!sa va traiasca sa va bucurati de ea,tu arati beton ai slabit mult,e o placere sa vad poze cu voi.am vrut chiar sa te sun de ziua lui ingrid dar nu am stiut cum sa fac "introducerea" la telefon
am citi mai din 2 in 2pe alina am sunat-o ca m-am socat,desi am zis ca in tara asta nu ma vor mai soca multe...ce am retinut ca doamna deni "se lasa" de diplomatie,pai ai inebunit?
noi cu casa cat de cat am iesit la liman,mai exact ieri am scos celofanele,si parca nu mai e asa praf.soacra-mea e "pe butuci"are fibrilatie,sper sa nu se intample ceva, pe 25 plecam in concediu...
duminica am fost cu eli la strand in ungaria,la prima ei balaceala,(a mea nu merge dar inoata)am scos-o albastra din apa nu vroia nici cum sa mai iasa,a si avut nasul infundat a doua zi,dar i-a trecut.dupa ce am pus-o pe patura a adormit instantaneu...cu siguranta vom mai merge,poate chiar noi doua...si noi cam atat...
astept poze cu dodo neondulat.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Milly, cat de tare ai fost cu citatul ala!! Ce-am ras!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Timea Larisa! Sa fi sanatoasa, cuminte, frumoasa si sa le faci numai bucurii parintilor!
Anya ma bucur ca sunteti mai bine. Un pupic pt Anya ca tare dulce mai e.
Anto superbe pozele, superbi protagonistii.
Cristina ce petrecere frumoasa ati avut! Ingrid e frumoasa rau!
Alina.a pozici de la prima balaceala nu ne dai? Imi e dor de buburuza ta.
In fata blocului nostru se face un loc de joaca pt copii si Alex m-a rugat sa va invit cand e gata.
Eu printre picaturi incerc sa pun la cale si ziua lui Alex. In apartamnent nu se poate ca e mic (50 mp), la Mc Donald`s nu mai vreu eu asa ca increc sa gasesc o locatie pe gustul lui.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui jadi

Ai vazut Violeta, am zis si eu ceva neinteles si gata s-a si luat Simo de mine !

Deni & Vlad & Tudor

Ba s-avem pardon...pentru mine nu e nimic de neinteles! fix la tinta

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina, Ingrid e dulce foc! si sunteti o familie frumoasa.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Cam urat pe afara, doar ce ne-am strecurat si noi printre nori si ploaie, dar am iesit doar pe aici, prin cartier, prin zona blocului. Mi-e ciuda ca nu am apucat sa iesim in Harastrau sau in alt parc mai mare.
Urez si eu La multi ani Timeei, de 8 iulie, dar si pe cei care implinesc 11 luni.
Anya, ma bucur ca sunteti mai bine
Vio, eu nu ii fierb apa plata, i-am dat asa cum e, la canuta. Izvorul alb.
Anto, frumosi copii tai
Jadi, am vazut poze de la mot
Simo, ce mai face Matei, te mai alearga?
Intrebare pt mamicile cu fetite deja de 1 an: cum se face cu turta? cum se rupe, cine ce si cum? Stiu ca e o traditie, nicidecum ceva religios, dar asa ca idee...noi suntem cam in pom. Duminica o sa avem si noi o mica petrcere cu tort (pt oameni mari) si pt copil ceva fructe, si am comandat si turta.... si tava aia cu obiecte este legata de turta? se rupe turta si apoi alege copilul obiectele sau invers? V-am zis, suntem cam in pom, nu le prea avem cu traditiile.

In rest, noi suntem bine, exersam mersul si prin casa si pe afara, afara o las libera pe suprafete mai moi, gen iarba sau nisip/pietris, mi-e frica momentan pe asfalt...
Baga cam orice in gurita, si eu o feresc sa puna mana pe toate porcarile de jos. Dra la nisip in parc, a luat o gura de nisip, pana sa intervin eu...era oarecum cu spatele si nu am vazut-o din prima... Sper sa nu se fi intamplat nimic daca a inghitit putin...
Ieri am fost si la eco morfologica sa-i vedem surioara, si este totul ok, si asa sper sa ramana pana la nastere si dupa.
Sa vedem cand va aparea surioasa, cum va reactiona Andreea....la cat e ea de mica, nu constientizeaza ca am burtica, ca mai vine cineva, doar asa, ce-i spun eu, si nu stiu cat si daca intelege

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Monica, mercic de raspuns. Sarcina usoara in continuare! Pup pup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Oana, cred ca m-am exprimat aiurea cu "diplomatia". Ma refeream ca nu sunt in stare sa exprim atat de clar si fara sa jignesc, cred ca incurc asta cu notiunea de diplomatie. Dar iti dau dreptate, la primul copil ma panicam ca nu sta in fund la exact 5 luni ci la 8, ca nu face cine stie ce progrese uimitoare si atunci am intrebat si eu in stanga si in dreapta si am constatat ca majoritatea copiilor de seama lui Vlad erau la acelasi stadiu ca el de unde am concluzionat ca Vlad e "foarte" normal, alti copiii sunt precoci Si atunci am terminat cu panica dar uneori raman si ma mir ca proasta la alti copii, se pare ca eu am avut parte numai de normalitati banale .

Si cam atat ca sunt cam stressata la cap si nu sunt taman limpede (intrebarea este daca am fost vreodata clara si concisa !

Simo, iar te iei de mine, ha? Vezi ca stiu un secret si il divulg dupa 31 iulie .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
citat din mesajul lui ghinetz

Jadi, eu m-am regasit in descrierea ta. Nu ma mandresc cu multa diplomatie, ca daca as avea-o as fi trecut mai departe peste postarea cu pricina. Si m-am gandit mult daca sa scriu sau nu, dar vezi ma manca buricele degetelor (valen stie!!!!) Si am scris. Insa, pana la urma, chiar mi-am zis ca fiecare mama isi poate considera copilul pefect, nu? (m-a deranjat doar - asa cum am mentionat - ca atunci cand afirmi ceva te gandesti si daca nu cumva duci in deruta pe cei din jur; si chiar nu voiam ca nici o mama sa scoata biciul din pod). Ei, dar trec si astea si..."incetul cu incetul/am invatat tot alfabetul" (parca asa era poezia, nu?)(paranteza rotunda nr 2: acum am fost diplomata? sau directa?)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Bey bey ce postare? Stati ca v-am zis ca eu azi nu prind subtilitatile. Ca avem copii dotati stim cu toatele, da' ce ie unii mai dotati ca alti? Pai sa stim si eu, scoatem biciu? Fie-mea nu e bre dotata si nici avanstata cine stie ce dar eu o iubesc de mor ca e a mea si clar ca ce iese din pisica soareci mananca deci tot genii ca ma-sa ies copiii mei.

Hai macar pe pm ziceti-mi si mie ce suparare aveti ca mi-e lene sa citesc din urma subtilitati.

Mergi la inceput