Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, mersi frumos, . Ce mai face Lissy, mananca mai bine? Cand veniti la brux?

Jadi, daca nu cumva mai faci tu o fetita peste cativa ani, atunci te vei consola cu doua nurori frumoase foc, pe masura baietilor tai .

Cristina, v-am admirat in poze, e minunata printesa ta si tu esti frumoasa rau.

Jadi, Simo, lasati fetelor diplomatia si obiectele si scrieti mai des.
Simo, am uitat sa-ti multumesc pt noul capitol.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, ai o fetita perfecta, frumoasa foc!

Anto, nurorile tot nurori vor fi, ma uit la soacra mea si nu imi doresc o nora ca mine .

Eu mai scriu 1-2 zile dupa aia iar incep perioada aglomerata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Doamne, Alina....Sa stii ca m-am gandit la voi. Si tot citeam asteptand sa ne dai vesti. Of. Bine ca a fost bine pana la urma, asa cum a fost. Ma ingrozesc ca putea fi mai altfel. (nu stiu, stau in fata tastaturii, simt ca mai trebuie sa scriu ceva, dar...)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cristina, sincer, nu stiu cand a crescut Ingrid asa mult. Si m-am uitat mereu la pozele cu ea, dar acum e o adevarata domnisoara. Trasaturile sunt de copil mare, nu mai sunt de bb. Sa-ti traiasca printesa. Sa fii fericita toata viata langa ea, asa cum erai aici

Jadi, eu m-am regasit in descrierea ta. Nu ma mandresc cu multa diplomatie, ca daca as avea-o as fi trecut mai departe peste postarea cu pricina. Si m-am gandit mult daca sa scriu sau nu, dar vezi ma manca buricele degetelor (valen stie!!!!) Si am scris. Insa, pana la urma, chiar mi-am zis ca fiecare mama isi poate considera copilul pefect, nu? (m-a deranjat doar - asa cum am mentionat - ca atunci cand afirmi ceva te gandesti si daca nu cumva duci in deruta pe cei din jur; si chiar nu voiam ca nici o mama sa scoata biciul din pod). Ei, dar trec si astea si..."incetul cu incetul/am invatat tot alfabetul" (parca asa era poezia, nu?)(paranteza rotunda nr 2: acum am fost diplomata? sau directa?)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

va multumesc mult . am sunat la spital, starea celui lovit este foarte grava in continuare.

cristina, ingrid e ...o minunatie. tortul foarte interesant, iar petrecerea cu copilasi, pe cinste. asta este poza mea preferata: http://good-times.webshots.com/photo/2265788160101759646ruSoJb

anto, copiii sunt superbi. ai cu ce te madri.

daca tot m-ati starnit...despre diplomatie ...incerc sa invat si eu cate ceva. de aceea ma straduiesc cu greu sa nu mor de ras, ci sa privesc, ca si voi, cu duiosie si ingaduinta, basmele de adormit copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Cristina, este frumoasa foc Ingrid si tare, tare schimbata, ce sa mai, d-ra de acum.Timi, eu mai fac uneori reteta asta:Pandispan cu suc de portocale3/4 pahar suc de portocale (facut in casa)1/3 pahar ulei1,5 pahar zahar (pt. copii se prefera fructoza)6-7 oua3 lingurite praf de copt(iese f. bun si fara praf de copt)2 pahare fainaSe amesteca uleiul, sucul, galbenusurile si 1 pahar de zahar. Se adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt.Se bat separat albusurile cu o jumate de pah. de zahar. Se amesteca cu grija cele 2 compozitii.Se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina, se coace la foc moderat. reteta de mai sus o folosesc si pt. tortul de mere coapte si anume: ung bine cu unt o cratita normala, o tapetez cu fructoza, pun mere curatate de coaja si samburi pana se umple bine toata cratita, apoi o pun la cuptor pana cand merele devin aurii si se inmoaie; scot cratita, pun compozitia de pandispan de mai sus deasupra si bag tava la loc in cuptor; cand este gata ( incerc compozitia cu bete de frigarui si daca batul este uscat, blatul este copt) o scot, pun o farfurie deasupra cratitei, cu fundul un sus si, cu grija, rastorn cratita, astfel incat fructele de la fund (scuzati exprimarea) ajung deasupra; este f delicios si sanatos pt. copiii nostri, in plus, merele lasa si zeama (cu cat mai mult unt in cratita cu atat mai mult sirop) care intra astfel in blat. Cam asta, nu stiu cat s-a inteles, reteta insa este ff simpla. O asteptam pe doamna karliguta, bucatareasa de servici, sa ne spuna cu ce bunataturi o trateaza pe miss adeluta.Anya, ma bucur tare mult ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! O careva?

Cu intarziere, Timea Larisa
Alina slava Domnului ca sunteti voi bine

Valen ce retete faine Daca mai ai, mai posteaza.
O asteptam si pe Lunita sa ne mai scrie cate una.

Eu zic ca daca suntem toti diplomati si la obiect ca dna Jadi sau ca Simo nu mai schimbam capitolele, parol

Multumim pt fetelor pt urarile de ziua Lorinutei

Agri, ce faina rochita avea Ioana si ce fain stau fetele pe olite si pe scaunele, ca la sfat
Andicule ce mariner simpatic are mama
Lunito cum va mai simtiti? Ce mai face Lissy?
Oana mi-a placut faza cu copilul perfect
Cristina Ingrid chiar e ca o printesa

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Referitor la subiectul diplomatie ... cred ca uneori este binevenita, alteori nu, depinde de context. Problema nu este cu persoanele care zambesc, ci, asa cum s-a mai zis, cu cele mai putin neexperimentate care se ingrijoreaza. Fiecare dintre noi ne vedem copiii cei mai cei, dar dragostea nu trebuie sa ne intunece mintile chiar asa si mai rau...sa le intunece si pe ale altora.

Si o sa inchei cu un citat de Mihnea (asa ca o concluzie) : "da da ba ba di di ma aa ... bbbb ". Inteligent baiatu' lu mama!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Iar am trimis mesajul de 2 ori.

Editez si macar zic "Buna dimineta"....ca asa trebuia sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vad ca aveti discutii mult prea subtile pt mine, la ora asta inca dorm. Asta asa ca sa fiu directa.

Multumesc de intrebari, Lissy e mai bine, mai are dureri de burtica in schimb mananca ok-ish din nou. De doua nopti o iau in pat la mine ca mi-e tare dor de ea, mai ales de cand e asa lipita si urla cand fug la serviciu mi se sfasie sufletul de dorul ei.

Eu lucrez si azi ca sa termin extrasele de cont si platile.

Fug la munca ca nu vreau sa lucrez si maine.

Mergi la inceput