Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)
Raspunsuri - Pagina 5
Timi07 spune:
Valen multumesc frumos pt reteta, calr o voi incerca ca nu-i greu de facut si daca ma loveste harnicia tare le mai fac si niste biscuiti cu ricotta&cocos. Mai greu va fi sa gasesc fructoza da o sa folosesc zahar brun ca sa mai spal din pacate.
Luna cum e vremea la voi? La noi e mizerabil si io ma simt oribil c-o dat raceala peste mine.
Vineri noi avem BBQ party si se joca tag rugby da mie-mi sare randul ca iau si prunca cu noi.
Am asa o lipsa de pofta de munca........trebe sa dau un search pe net daca gasesc vitamine pt cresterea poftei de munca...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
ddanagh spune:
Hai ca m-ati distrat teribil.
A vrut si Deni sa fie o data subtila si i-ati dat cu diplomatia in cap. I s-a risipit toata subtilitatea ![]()
Timi lasa munca
Da-o incolo. Uite eu am avut un exces de munca - am gatit si eu ceva si mi-a sarit ulei in toata bucatia. M-am enervat teribil. Acum trebuie sa muncesc dublu, sa frec tot.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
madabout2003 spune:
!
Am intrat doar sa va spun ca fie_mea e cea mai dotata, mai frumoasa, mai desteapta, mai motata ca de e a mea!! si cred ca la fel simtim toate undeva deeep down chiar intelectul ne spune odorul nostru e doar normal! Cum sa fie printesa lu' mama doar normala ... mai ca_mi vine sa cant melodia aia cu "Fata mea_i fotomodel"!![]()
Cristina multumim de intrebare, Emily face foarte bine, de cand a inceput sa merga in 4 labe parca nu mai vrea sa incerce sa mearga .. Pupici pentru Sophie! Cum a fost revenirea la cresa? PS O sa pun si eu poze de la intalnire cand o sa am timp sa le descarc... Distractie placuta vineri! Si aici se joaca tag rugby!
La Multi Ani Timeei! Fie ca viata sa ii fie plina de armonie, iubire si fericire!
Cristina am admirat pozele de la ziua lui Ingrid, e tare frumoasa printesa ta
!!
LunaHow is work? Am scris corect?
Eu am o veste buna, or sa ma angajeze astia dupa ce termin stagiu dar de prin noiembrie. Sunt multumita chiar daca nu e un super salariu dar imi place ce fac si cel putin o sa am o experienta pe CV in domeniul in care vreau sa activez de acum inainte! Vestea si mai buna e ca o sa am 3 luni de vacanta...vestea si mai proasta e ca trebuie sa o duc pe Emily la dadaca cel putin o luna jumate din toata perioada daca nu pot sa pierd dadaca..
sau macar trebuie sa o platesc chiar daca nu o duc pe fie-mea... deci ..
merde!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
ddanagh spune:
A, si inca ceva, daca a fost vreodata Jadi, care e cea mai optimista persoana pe care eu o cunosc, panicata in leg cu copilul ei, va dati seama cate mamici puteau pune biciul pe bebei. La invatat cu ei!!
ddanagh spune:
Felicitari Mada pentru job.
CRistina aceeasi poza mi se pare si mie fff expresiva. Sunteti doua frumoase.
cristina26 spune:
Va multumesc din suflte tuturor pentru complimentele aduse. Mi-a crescut inima de 2m
. Sunteti minunate!
Luna1 Noi speram sa ajungem in Anglia pe la mijlocul luni august. Abea asteptam sa ne intalnim.
Antonela23 Mi-am incantat privirea cu Sonia
si Victor
si m-am reindragostit de ei. Sunteti frumosi foc cu toti. Ai o familie perfecta draga.
Alina.a de cate ori ma uit la Elisa cum rade imi da asa o buna dispotitie. Imi e tare, tare draga. Poate o sa avem ocazia sa ne intalnim prin septembrie. pupici la printesa
Simo78 Tare frumos este Matei
, apoi din doi parinti frumosi nu putea sa iasa decat un copil frumos.
ddanagh poza cu voi trei la mare este superba. Daria e atat de dulce cu buclele ei
Jadi vrem poze cu printisori tai.
monicabo deja ai 21 de saptamani, ce trece timpul. Abea astept sa vad poze cu toti 4.
Anya20 Cum mai esti azi? Cum te mai simti? 
Va multumesc inca o data si va doresc o zi frumoasa tuturor.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Luna1 spune:
Mai fetelor acu' m-am prins. Sa va zic io cum sta treaba: pe primul l-am avut super dotat, a vorbit devreme, mers devreme, catarat devreme, si la olita tot devreme. Tara mandra imi eram. Acum cu furnicuta mea eu o vad ca e...normala
, adica nu zice mai nimic inteligibil, merge doar in 4 si am impresia ca va merge asa pana la un an juma' da rade dom'ne, rade asa fericita ca nu-mi pasa. Adicatelea de ce mi-ar pasa? E fericita? DA! Eu sunt? DA. Asta conteaza asa ca predati bicele.
Munca merje merje, cu greu da' mai vin si maine.
Va pup revin...candva.
Cristina cat stai in UK?
Timi07 spune:
Mada felicitari pt job! Sa stii ca s-a readaptat foarte bine fata mea la cresa, da tot ma mai cearta unde am fost...cand ma duc sa o alaptez si seara cand o iau acasa. Eu tot am in minte imaginea lui Emily cum se juca in nisip....superba!
Dana mai stau o ora la lucru sipe urma plec acasa
. Io fug de prajit in ulei ca Dracu de tamaie, as sari tot ca o capra pe langa cratita.
Fata mea vrea nu mai vrea nici in carut, nici in brate, vrea sa mearga si normal ca trebe sa o tin de manute. Ne oprim la fiecare frunza, nuc de tigara etc pt ca trebe calcate bine-bine cu picioarele si daca nu e nimic pe trotuar se opreste sa ma calce pe mine pe picioare si uite asa un drum de 20 min in lacem intr-o ora-o ora jumate. Scumpa lu' mama!
jadi spune:
Din pacate nu am decat 3 poze aici , ca restul sunt miscate si le-am sters dar se vede cat de cat tunsul
.
Ieri am venit acasa in jur de 8 si mama ii bagase la baie pe plozi si mi-a spus ca i-a sunat telefonul si cele 30 de secunde cat a lipsit din baie au fost suficiente ca Vlad sa il sapuneasca pe Dodo pe cap si apoi sa-l limpezeasca. A declarat foarte mandru ca nu a facut nimic rau ca sapunul era pentru copii si asa era, l-a spalat cu sapunul corect
. Asta trecand peste socul mamei mele care si-a dat seama ce prostie teribila a facut ca i-a lasat singuri.
Deni &
Vlad & Tudor
Timi07 spune:
Na ca am trimis mesajul de 2 ori.....m-a prins raceala rau de tot si nu mai stiu ce fac.