Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)
Raspunsuri - Pagina 15
Antoanela23 spune:
Ioana, condoleante, imi pare f rau. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Timi, da, l-am primit, tocmai l-am citit, mersi frumos,
.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
otim spune:
LA MULTI ANI Victor -Constantin
LA MULTI ANI Mara Teodora
LA MULTI ANI Radu Stefan
LA MULTI ANI Alexandra Stefania
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
otim spune:
Ioana ce astept de la ceaiul "magic" ??? macar 1/2 din ce promite sa se intample , eu am mai baut astfel de ceai mai demult si ce tin minte e ca ... curata "bine" si tot din intestine
. Am cautat pe net sa-ti arat cutia de www.mariplant.net/?p=productsMore&iProduct=24" target="_blank">ceai verde (eu inca nu l-am cumparat ) si am gasit si indicatii si contraindicatii despre ceaiul verde ce ar fi bine stiut (zic eu ):
"Ceaiul verde. Vreau sa va povestesc cateva cuvinte despre ceaiul verde care, inca din antichitate, era folosit nu numai ca bautura ci si ca un medicament cu proprietati deosebit de puternice. Ceaiul verde previne cancerul, scade colesterolul in sange, intareste peretii vaselor sanguine, scade nivelul zaharului in sange, inlatura oboseala si stresul, incetineste procesele de imbatranire. Ceaiul verde are foarte multe virtuti dar, totusi, nu poate fi de folos tuturor. Este contraindicat celor cu predispozitie la lipotimie, gastrita cu hiperaciditate, ulcer stomacal si duodenita. Produce dureri in zona stomacului.
Daca mamele care alapteaza copii consuma mult ceai concentrat (inclusiv cel negru) seara, o parte din cofeina trece in laptele matern provocand insomnii copiilor.
La persoanele hipotensive care consuma cantitati mari de ceai verde foarte concentrat, in prima faza tensiunea creste putin, se amelioreaza starea fizica, dar peste cateva ore tensiunea scade accentuat, apare senzatia de slabiciune, scade tonusul vaselor sanguine. in cazul lor este mai indicata folosirea ceaiului negru care creste tensiunea arteriala si mareste tonusul vaselor capilare.
Folosirea ceaiului verde este indicata, dar in cantitati mici si in concentratie slaba. Fiecare consumator de ceai (verde sau negru) trebuie sa aiba simtul masurii si dozele proprii, care sa nu-i afecteze starea sanatatii. Depasirea masurilor duce uneori Ia insomnie, palpitatii si alte Simptome nedorite." (boli-medicina.com/tratamente/sanatoase/CONTRAINDICATII-ALE-UNOR-PRODUSE-Sl-METODE-DE-TRATAMENT)
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
monicabo spune:
Multumim inca o data pt toate urarile 
Azi e 12 iulie asa ca:
La multi ani Victor (ghinetz)
La multi ani Radu (Andreea)
La multi ani Mara Teodora (Andra)
La multi ani Alexandra (nikoll Mada)
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
andicu spune:
La multi ani Victor-Constantin (ghinetz),Radu Stefan (Andreea),Mara Teodora(Ioanaiub), Alexandra (nikoll Mada) 
Sa fiti sanatosi, fericiti, sa va bucurati parintii toata viata! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Crestem mari
valen spune:
pt.Victor CristianRadu StefanAlexandra StefaniaMara TeodoraSa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti o viata plina de realizari!!
monicabo spune:
Luna, merci pt aprecieri. Speram sa ne descurcam cu 2 asa mici.
Si tu ai 2 copii ff reusiti!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
cafera spune:
Va pupic pe toate! Mi-a fost tare dor si ma bucur ca va regasesc in plina sarbatoare. Cum altfel?
Noi am revenit miercuri acasa, dar am fost ocupata cu despachetatul si impachetatul. Impachetatul, pentru ca ieri Alexia a plecat la munte cu mami. Eu sunt pe metereze, deoarece incepem pregatirile pt mot.
O sa va povestesc cum ne-am distrat la mare si peripetiile, dar intai sa va termin pe voi.
Asaaaaaaaaa.....
Luna, mi-a fost dor de voi, va pupic sa va faceti bine si poate pui niste poze sa va mai admir. Am ras cu lacrimi cand am vazut printeza englezoaica cum danseaza sarba. E frumoasa si mortala, iar Cosmin e adorabil, mai ales ca are o gingasie in modul de a se purta cu surioara lui.
Alina.a, superba fata, superba mama, petrecerea cred ca la fel din cate vad din poze. Mi-ati placut tare multttttttttt.
Auzi? Ti-am zis eu ca tu esti in avantaj si la vremea aia nu m-ai crezut.
Anya, nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut...Noi am avut in familie acum o luna un incident de genul asta, dar care s-a terminat tragic. Bine ca a trecut...
Sa-ti traiasca fetele si sa ramaneti frumosi si sa va iubiti la fel.
Dana, am sorbit-o pe Daria. E frumoasa rau, iar tu o concurezi. Sa spui repede de unde ai luat masinuta pe care o impinge Daria si cu ce scarvaisuri te-ai dat pe fata ca mor de curiozitate.
Andicu, aproape mi-au dat lacrimile cand l-am vazut pe Filip mariner. Maiiiiiiiiiii, e frumos de pica! Dar ce ma fac eu daca iti tii promisiunea si printul gaseste drumul spre castel? Iti dai seama ca trebuie sa astepte printesa multaaaaaaaa vreme pe uscat sa se intoarca printul de pe mari, mariner fiind. Dar ma consolez: chiar daca o fi sa astepte, are ce. Asa frumusete de mariner......rar gasesti.
Aaaaaaaa, uitasem. Are cu cine semana baiatul ca sunteti amandoi doi frumosi. Si mai faceti si voi sex a doua oara in viata, ca nu o sa va para rau. La ce frumusete a iesit, musai trebuie sa repetati.
Si inca ceva.....imi pare rau de catelusa...
Lavi, am lipsit putin si am regasit o Lorinuta deja copiluta, tolanita acolo pe fotoliu. E de colectie poza. Si fata, pretioasa rau.
Panda, am vazut cu sufletul la gura pozele. M-am minunat si iar m-am minunat. Ai o dulceata de fata. Frumoasa si temerara. Iar tinutele ei m-au dat gata. Abia astept pozele de la un anisor. Tare curioasa sunt sa vad cu ce apare Ilinca sa minuneze audienta.
Timi si Mada, v-am admirat pe amandoua si amanpatru si pe cine a mai fost prin poze. Frumoase si tenere, domnule. Fara cuvinte.
Iar pozele acelea facute pe stradutele stramte si cochete din Franta mi-au adus un parfum de vacanta petrecuta acum vreo 6 ani in Taize si imprejurimi. Eheiiiiiiiii........
Revin.
oaana spune:
LA MULTI ANI VICTOR,MARA,ALEXANDRA SI RADU!!!!SA CRESTETI MARI SI SA VA BUCURATI PARINTII.
Ioana,merci de intrebare.E tare bine la casa,dar mai avem multe de facut.Inca nu am facut dressing-ul,care e la mansarda,si am toate hainele in saci(ale copiilor am reusit sa le pun intr-o comoda,ca altfel era jale)si-ti inchipui cum e cand am nevoie de ceva...Dar cum trebuie sa faci sacrificii si sotul munceste foarte mult si deja e cam obosit,nu mai spun nici eu nimic vreo doua saptamani pana e gata sus...Sunt si eu alaturi de tine in cursa pt slabit-numai ca eu nu pot bea ceai kkcios...dar am reusit,nu stiu cum sa dau jos,cam de cand v-ati apucat voi,4 kg,deci am 75 si mai lupt pt. vreo 10 kg,deci avem drum lung impreuna![]()
Oana,de la Iasi,vreau de mult sa-ti spun,nici nu ma uit in stanga paginii sa vad cine a postat,si stiu imediat ca esti tu.Imi place mult cum scrii.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
X-ray spune:
la multi ani strumfi dragalashi:victor,raducu,mara si alexandra!sa va dea DD sanatate,fericire si numai impliniri.dragi mamici sa va traiasca,sa va bucurati o vesnicie de ei!
oana-ghinetz tie iti trimit un imens buchet
,asa pt o mamica puternica.
ioana imi pare tare rau.....
sincere condoleante.
cafera bine ai revenit,deja am intrebat de tine....
luna ma bucur ca sunteti bine.eu tot a doua zi plang cand ma uit la eli,sicer mie mi-a fost jena sa spun....daca ma ajuta DD si voi avea parte de inca unul...inund casa si abia am renovat-o
.in fiecare zi face ceva nou,o mutrisoara noua...si eu iar bazai.te inteleg perfect,suntem binecuvantate toate,eu una asa ma simt.cineva acolo sus ma iubeste si sper sa o faca si in continuare.deaia ma risc "sa mai fac sex odata"....tu nu te mai bagi?
la noi operatiune "lapte praf" decurge fff bine...eli doarme si ma duc si eu sa beau o bere cu sotul in doi...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...