Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)
Raspunsuri - Pagina 16
stefania_97 spune:
LA MULTI ANI FERICITI strumfilor Victor Cristian, Radu Stefan, Alexandra Stefania, Mara Teodora!!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi si destepti!!!!
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
cafera spune:
Trebuia sa incep si eu cu "la multi ani!" in precedenta postare, dar emotia revederii....
Felicitari, mamicilor! Le meritati pentru ca aveti fetite si baietei care, iata, au implinit un anisor. Sa va aduca minunile la fel de multe bucurii ca in primul lor an si sufletul sa va ramana mereu tanar sa puteti sa-i intelegeti si sa-i ajutati.
Strumfeilor le urez un "La multi ani!",sa fie sanatosi si sa descopere lumea cu pasi mici, asa cum ii pot face ei.
Ma gandesc la lumea in care au inceput sa paseasca si la cat de minunati si puri sunt ei. Pentru ei, fiecare ar trebui sa facem efortul sa schimbam ceva in bine. Pana atunci incerc sa visez la o lume in care ce-i acum banalitate v-a deveni minune, o lume in care minciuna v-a fi doar un cuvant in dictionar, iar dreptatea va urca la locul ei cel mare, la o lume in care toate se vor spune...
cafera spune:
Stefania, imi era dor de voi. Am vazut pozele cu Catarina si mi s-a parut fetita mare, extrem de delicata si frumoasa foc.
Mamii, sa-ti traiasca baietelul frumos si destept. E dulce rau asa cum merge. Tu arati super. Cred ca atragi invidia italiencelor.
Cristina, am vazut pozele de la petrecerea de un an a printesei si tare mi-au placut. Ingrid e superba si tu la fel.
M_ia, ce faceti? Tu cum te simti? Ne mai pui niste poze cu frumosul tau?
Mamica de Albastrel, trebuie sa fii tare fericita cu asa baietel frumos, pentru ca el sigur va fi tare mandru cu asa mamica frumoasa.
CarlaV, felicitari pentru Sabi! Eu chiar imi imaginez ca te socheaza fetita ta cu asa multe cuceriri. Si baietelul prietenei mele, care acum are 9 ani, era la fel ca Sabi a ta, la un an si 2 luni vorbea si intelegea tot. Ei se speriasera si l-au dus la dr si se rugau de normalitate. Si acum Vlad, asa il cheama, e un copil cu multttttttttt peste intelegerea copiilor de vasta lui si ei ii fac fata cu greu.
Vroiam sa mai spun ceva, dar...u mai stiu...
Timi07 spune:
Luna&Cafera multumim pt complimente
Cafera bine ai revenit! Astept povestile si pozele.
Azi am fot la ELC si i-am luat o gramada de jucarii la Sophie, plus am mai dat o tura si la haine ca doar sunt reduceri. Am cheltuit o caruta de bani dar am venit acasa entuziasmati ca fata are muuulte jucarii din lemn, colorate si deja visam cum o sa se joace ea frumos. Am ajuns acasa am despachetat a fost incantata 5 minute dupa care s-a repezit la cosul cu hartii sa recupereze un carton colorat. L-a intors pe toate partile a mai aruncat un ochi la jucarii dupa care s-a indreptat catre geam la clemele de rufe si da-i si suce-le, zdrangane-le (ca-s in cutie de plastic) si invarte-le cu entuziasm juma de ceas iar eu sa-mi zmulg paru din cap ca tocmai am aruncat o sutica pe geam pai nu mai bine mergeam la restaurant?! Am zis sa-i luam cadoul de ziua ei anticipat ca i-am luat si o lada din aia pe roti de impins si sa nu treaca "vara" si sa avem timp de plimbat prin parc, sa aiba fata independenta...... S-a uiat la ea atat cat a ansamblat-o tat-su, ii tot dadea indicatii ce sa faca, cum sa faca, prindea de ea, tragea....
Noaptea trecuta s-a s-a trezit doar o data si m-am si laudat ce cadou ne-a facut fata de aniversarea noastre: o noapte aprope intreaga de somn...o minunatie nu alta dar si-a luat revansa azi noapte ca nu ne-a lasat sa dormim. Din ora in ora ne-a dat desteptarea, la 4 azi dimi io-i citeam de prin cartile ei de bebe. Se pare ca-i ies incisivii superiori plus ca are si o conjunctivita deci ma astept ca cateva nopti de pomina.
In seara asta se tot muta de la o tatzi la alta, ceea ce n-a mai facut pana acum si am zis ca nu am destul laptic. Repede i-a pregatit taica-su un biberon si-i dau, il apuca fata il roade o vreme dupa care incepe sa stranga de tetina,s-o ciupeasca si sa se amuze de zgomotul ce-l facea, ea radea si mie-mi venea sa ma dau cu capul de peretii (asta era dupa 2,30 de incercat sa o adorm). N-am reusit sa o fac sa bea laptele dar mi-a trimis doi pupici zgomotosi si ca sa fie sigura ca-mi trece necazul m-a apucat zdravan de par si m-a pupat pe obraz, l-a pupat si pe taica-si si uite asa ne-e pufnit rasul si-am uitat ca terorista nu ne lasat sa dormim noaptea trecuta si probabil urmeaza o noapte la fel de agitata. Eh e minunatia noastra de copil cu bune, cu rele.
Na ca m-a apucat miezul noptii dupa ora Romaniei asa ca dragi strumfulici de un an:Alex, Miruna, Matei, Mihnea Ionut, Alessia Maria, Mara Teodora, Adela Patricia va urez cu drag la multi ani si va doresc sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, norocosi si s ale umpleti viata de fericire parintilor vostri.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
cafera spune:
Buna dimineata!
Anto, sa-ti traiasca printesa frumoasa si voinicul. Ai doi copii reusiti. Sa dea domnul sa lasati bolile in spate. Atat ei cat si tu. Stiu ce inseamna kilogramele in plus si sa fii bolnav, sa iei zilnic pastile...dar cred ca trebuie sa privim altfel situatia si sa ne mobilizam. Sa vezi tu ca o sa reusim. Sunt alaturi de tine si nu uita ca puterea sta in noi.
Antoanela23 spune:
Neata,
Cafetaria e deschisa, poftiti la
.
O zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Antoanela23 spune:
Cum ziceam, neata,
Timi, ce nasol ca va trezeste asa de des Sophie. Bine ca sunteti tinerei si rezistenti. Hai ca tinem pumnii sa iasa repede dintisorii sa scapati de nesomn.
Cafera, mersi frumos pt complimente si suport.
Asa e, "feel the force Luke", asta ca sa glumim un pic si pt ca fi-miu si cu ta-su au vizionat aseara Razboiul Stelelor cu "gedaiul si robotii rai" .
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Antoanela23 spune:
Mey, vorba lui Jadi, anul trecut pe vremea asta ce de strumfi au venit pe lume.
La Multi Ani:
Alex pui de Mamii,
Miruna puiuta de Siminoc,
Matei strumful lui BBpuck,
Mihnea pishcotzel de Estecri,
Alessia printesa lui Claucia,
Mara comoara lui AndraZ,
si last but definitely not least,
Adela Patricia, karligugurutza lui Karligutza .
Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si norocosi.
Felicitari mamicilor, petrecere frumoasa.
Poze noi
Sonia la Un An!
jadi spune:
La Multi Ani pentru toti copilasii nascuti astazi, cum v-ati grabit voi sa aveti o data de nastere frumoasa cu 13 : Alex micul italian in devenire , Miruna, Matei, Mihnea dar si cele trei strumfite superbe Alessia, Mara si nu in ultimul rand dra inginer Adeluta!
Eu mi-am trimis baiatul cel mare la Braila, nu se descurca bona cu amandoi si atunci trebuie sa ii despart. Am fost intoarsa toata ziua ca i-am simtit lipsa de cand a plecat si asta mic se uita tot timpul daca mai este cineva in casa... asta este, trebuie sa imi impac constiinta ca mai bine de atat nu ma pricep sa ii cresc si ca o luna unul fara celalalt nu e mare lucru. Tudor nu stie sa se pronunte dar ieri Vlad m-a intrebat de nenumarate ori daca merg si eu cu el la Braila, nu eram eu suficient de suparata mai invartea si el cutitul in rana.
Ceilalti doi baieti ai mei dorm, Dodo s-a trezit la 5.30, a mancat si apoi la 6.30 avea chef de joaca, l-am luat la noi in pat si la un moment dat a adormit pe burta la tati si acum sforaie amandoi pe 2 tonuri. Eu a trebuit sa parasesc barca, nu mai era loc si pentru mine.
Am fost ieri la remodelare, ma costa enorm dar sincer ma bag. Vreau sa vad daca asa cum zic ei slabest 7 kile si asta prin locurile esentiale. Va zic daca chiar merita ![]()
Ma duc sa ma apuc de micul dejun, nu stiu ce sa mai gatesc pentru Dodo, nu mai vrea fructe dimineata, vrea mancare si sunt in pana de ideii, azi voi incerca o omleta fara ulei cu branza si rosii sa vad daca reusesc ceva!
O zi buna in continuare si multumim de cafea, are un gust belgian azi ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
cafera spune:
Jadi, bine ca te-am vazut ca mi-a revenit memoria.
Arati super, cred ca ai depus efort, dar iti este rasplatit pe deplin. Se vede bine de tot diferenta si la cat de bine arati, vezi sa nu-ti propuna sotul sa faci sex a treia oara. Cum faceti copii superbi, toata lumea ar fi fericita. Hi, hi! Sa nu ma fugaresti!
Kari, unde o pot vedea pe inginera Adeluta?
Simo, tot pe varfuri, sau ai intrat in perioada de relaxare? Ce face frumosul romano-arab?