Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Dana nu m-am mai dus la grup, am slabit 4 kg dar m-am oprit, nici nu stiu daca nu le-am pus la loc dupa Franta.
Cred ca o sa ma apuic macar acasa dar nu e acelasi lucru ca atunci cand mergi acolo.
Mersi pt compliment sa stii ca tu ai o minune de fata si eu o minune de nora.![]()
Anya20 spune:
quote:
citat din mesajul lui ddanagh
NU imi vine sa cred ca dintr-un ou si un codos a iesit asa minunatie de copil.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
...si eu imi pun mereu astfel de intrebari...mai ales ca noi am perseverat, sa vedem daca iese bine si a doua oara 
luna, ma bucur ca lissy e bine...mie mi se pare firesc sa iti dea lacrimile cand te uiti la copii...e mare lucru sa ai 2 copii sanatosi, frumosi, asa cum ti-ai dorit. cati n-ar da sa fie in locul tau!...
va multumesc ca-mi tineti pumnii ...ma ajuta mult, mai ales ca acum stau cu inima-n gat pana ajungem...
Anya20 spune:
si pentru ca suntem deja in 12 iulie...
victoras, sa fii sanatos si fericit!
mara -teodora
alexandra-stefania
raducu
tuturor numai bucurii si o aniversare frumoasa, cu multe cadouri!
Luna1 spune:
Da, deja suntem in 12 asa ca:
Victor, Mara, Alexandra si Raducu La multi ani din tot sufletul, o gradina cu flori mamicilor voastre care au dat nastere la asemenea minunatii, sa aveti o viata implinitas, frumoasa si sa fiti sanatosi. 

jadi spune:
Mai sa fie, azi avem sarbatoriti unul si unul, pe alese ![]()
La Multi Ani Marei sa fii sanatoasa, desteapta si tot ce este mai bun pe lumea asta! La Multi Ani Alexandrei de Nicoll_Mada! La Multi Ani lui Victoras praslea familiei si sufletul Oanei, sa fii intelept si sa asculti de fratiorul tau mai mare ! La Multi Ani lui Raducu cu ochii verzi, sa fii cuminte si sa inseninezi inima parintilor tai asa cum ai facut pana acum!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Si pregatiti-va din timp urarile pentru maine, sunt nu mai putin de 7 sarbatoriti, iar pe alese... da' stiu ca v-ati grabit sa nasteti vineri 13
Gata ma duc sa ma pregatesc ca raman singura cu baietii vreo ora si sa fiu in forma ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Neata,
Hai ca dau eu o
azi.
Eu-s la munci, ca altfel mai greu ma apropii de computador, mai ales la ore d-astea mici.
Alina(anya), vacanta placuta, vreme frumoasa, drum bun si fara peripetii, sa va intoarceti sanatosi si odihniti. (te inteleg, in ultimele vacante am patit tot felul de chestii, ba mi-au furat geanta, ba am facut alergie alimentara, asa ca acum stau cu o mica grija de cate ori plec; ce ati patit voi a fost si mai serios si e normal sa nu-ti iasa din minte cu una cu doua.)
La Multi Ani, Andreaa! Monica, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de surioara si parintii ei.
La Multi Ani, Denis Stefan! Multa sanatate si bucurii.
La Multi Ani sarbatoritilor de azi: Victor, Mara, Alexandra si Radu! Piticilor le urez sa creasca mari si sanatosi si sa primeasca jucarii frumoase si zornaitoare. Iar parintilor le doresc sa se bucure de nazdravaniile si progresele odraslelor, sa fie mereu mandri de ei si bineinteles, multa sanatate tuturor.
Oana, pentru tine, un extra-
si un buchet de
.
(nici nu vreau sa numar cate kk-fonii am facut)
Luna, ma bucur ca Lissy e mai bine.
Pup fetele, revin,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
liadorian spune:
Buna dimineata, strumfime&comp! Am scos si noi nasul din pestera si-am dat de civilizatie! Nu credeam s-o traiesc si pe asta dar uite ca s-a intamplat: ne-au taiat astia curentul vreo doua zile, am tot sunat la deranjamente, am urlat prin telefoane pana si-a adus D. aminte ca a uitat sa plateasca factura aia de rugularizare care vine o data la 6 luni. Si-am tacut chitic, si-am inghitit in sec si gata, am promis ca de acum inainte ma ocup eu de facturi, ca altfel dam de alte belele.
In alta ordine de idei:

unor strumfi minunati:
Denis Stefan, puiul nusicai
Andreea Ioana, strumfita monicai si deja surioara mai mare - sa cresti frumos, mereu fericita iar daca vezi barza, sa ne spui si noua unde-l tine pe bebe cand il aduce![]()
Victor -Constantin, feciorasul Oanei: La multi ani! Sa fii sanatos si vesel, si cuminte fix atat cat ii sade bine unui baietel! Iar mamei tale, spune-i ca-i extraordinara, stiu putine mamici asa de pricepute, asa de iubitoare cum e ea!
Mara Teodora, strumfita ioaneiiub: sa copilaresti frumos alaturi de cei dragi!
Alexandra Stefania, fetita lui nicoll_mada
[b]Radu Stefan, puiul ilegal de frumos
al andreei c: mult noroc, Raducu si multa sanatate!
ioanaiub spune:
multumesc celor care ne-au trimis urari de bine de ziua Marei, dinn pacate o sa o sarbatorim in alta zi ... ieri a murit socrul meu asa ca sarim peste petrecere ... o sa facem o mica petrecere pe 18 cand a ziua mamei mele
la multi ani si celorlalti strumfi nascuti astazi 

sa cresteti mari, sanatosi si cuminti, sa fiti o bucurie pentru parinti
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Timi07 spune:
Victor-Constantin, Mara Teodora, Alexandra Stefania si Radu Stefan la multi ani sa cresteti mari si sa va fie viata plina de fericire!
Anto ai primit PM-ul de la mine? nu-l vad in outbox si tare mi-e ca nu l-ai primit.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)