*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 7

vrajitoarea spune:
vrajitoarea spune:
 buna gravidute.am revenit dupa 2 luni ,am fost plecata la tara ,nu am avut calculator acolo.O sa am fetita ,si am o burta mai mare ca la andrei.sper sa termin si eu cu voi odiseea asta,cateodata simt o presiune mare pelviana ,mi-e frica sa nu nasc mai repede -eu trebuie sa fac neaparat cezariana ,asa l-am nascut si pe primul.aveti si voi senzatia asta ? apare mai ales cand merg la toaleta sau cand stau ghemuita.
diana  mami de  andrei(19.10.2006)si
andrei(19.10.2006)si 15+
15+

Ramo2007 spune:
Ramo2007 spune:
 Loren@, felicitari pt mica grasunica , noi suntem mai mititele...pana la urmatoarea vizionare crestem si noi...

Ramo  17+
 17+ 
Puiutul meu scump 

Ramo2007 spune:
Ramo2007 spune:
 Vrajitoarea, bravo, alta fetita...ingrosam randurile...felicitari 
Ramo  17+
 17+ 
Puiutul meu scump 

Ramo2007 spune:
Ramo2007 spune:
 Cristi2003, eu am facut direct Triplu Test.
Parerea mea e ca ori trebuie repetat (daca nu e prea tarziu, adica daca nu s-au depasit 13 sapt si 5 zile), ori se face o alta ecografie in jur de 17 saptamani si apoi TT.
Au fost cazuri cu rezultate proaste la DT, iar la TT sau amniocentea a fost ok.
Ramo  17+
 17+ 
Puiutul meu scump 

flori76 spune:
flori76 spune:
 Lorena:felicitari pentru vestile bune!S-o tineti tot asa!
Vrajitoarea:bine ai revenit si felicitari pentru fetita!
Flori  15+
 15+

RalucaAlexa spune:
RalucaAlexa spune:
 Buna mamici!
Am o intrebare: tocmai ce am luat un rezultat la un Dublu Test care arata risc de 1:64 de Sindrom Down. Eu am 26 de ani, pliul nucal a lui bebe e de 1.1. Vreau sa stiu daca v-ati intalnit cu asa ceva? O parere orice ar prinde extraordinar la momentul asta!
Cristi - iti multumesc din suflet!!! Nici nu stii cat m-a impresionat cand ti-am vazut postarea!!! 13+
 13+
galmita mea

monicabo spune:
monicabo spune:
 Sal,
Am fost si noi la ecografia morfofetala, intr-adevar, era fff liber
Lorena, eu am intrat aproape de ora 1,era 1 fara ceva, si probabil ca am iesit pana la 1 juma cnad ai intrat tu. Nu era nimeni la asteptare cand am iesit. Iar T. am inteles ca este plecat din tara pana joi sau vineri, asa ca ia-l de unde nu-i!
Trebuie sa ajung si la el sa vada rezultatele si sa imi spuna can sa vin. Tu cand te duci la el Lorena, ai programare, ceva? Ca eu nu am, trebuia sa trec astazi dupa morfo. O sa trec in alta zi, sper, fara sa stau la tot codoiul, si pe urma sa ma programeze...
Bebe 2 are 450 gr, 16 cm, este bine sanatoasa, colul e de 3,5 inchis, placenta gr 2 maturitate, IR-uri ok....deci nu-s probleme si bebe e bine sanatos.
Nu ti-a zis Iosup ca va asteapta data viitoare cu baietelul? Adica la urmatoarea sarcina?  Ca noua asa ne-a zis...cica asa le spune celor cu copii de acelasi sex...nu faceti si un baietel/o fetita?
 Ca noua asa ne-a zis...cica asa le spune celor cu copii de acelasi sex...nu faceti si un baietel/o fetita?
I_fotache, eu zic ca e ok TT-ul
Diana21, felicitari pt ieri!
Ramo felicitari pt fetita.
Flori, la 16 saptamani ai putea afla sexul lui bebe
Monica cu  Andreea Ioana - 11 iulie 2007  Poze
Andreea Ioana - 11 iulie 2007  Poze   
 Povestea sarcinii si a nasterii 
si  21+
 21+  Ana Maria
 Ana Maria

wndyctygirl spune:
wndyctygirl spune:
 Multzumesc fumos pentru intampinarea calduroasa....scriu repede ca sa imi fac norma de mesaje si ma intorc sa citesc ultimul capitol....
mama, mama ce viteza detineti.... 21+
21+

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 bau 
vrajitoarea si eu sunt la a 2 sarcina si tot cezariana. da intradevar si eu am acea senzatie cred ca este vorba de cezariana...acuma na o sa intreb pe 20 ginecu de toate pt toti sa ma culturalizez nu alta. a si felicitari pentru fetitza sa cresteti mari si sanatoase  

loren@ felicitari pentru rezultatele bune hehe mami de fetitza cu craci lungi  

i fotache daca m-as pricepe m-as da cuparerea. eu nu cred sa fie o problema faptul ca este la limita inferioara, oricum vorbeste cu doc tau el stie cel mai bine cum e cu interpretarea 
madutza ma bucur sa aud ce bb e vioi. cat privest problema picioarelor odihnestete si cand faci lucrul aceesta pozitioneaza picioarele la un nivel mai inalt decat restul corpului. 
RalucaAlexa cred ca postarile lui cristi erau de fapt rez tale la DT. parerea mea repeta analiza la un alt laborator, sau daca este prea tarziu mergi la TT sau la amnio decizia iti apartine si in functie de ce zice ginecul. Iti doresc sanatate si sa ne anunti ce decizie ai luat si cum au iesit noile analize 
gata eu ma bag la o plimbare si cumparaturi 
 21+
21+ Dimitrie
Dimitrie

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 monicabo felicitari si tie pentru rezultatele bune de la echo sa cresteti mari si sanatosi si sa auzim numai de bine 

vorbim deseara
 vorbim deseara 
 21+
21+ Dimitrie
Dimitrie