*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Inca unul: am observar ca toate fetele care fac bebei pe 15 noiembrie s-au mobilizat sa faca baieti...eu una nu-mi doresc decat sa fie sanatos bebelul dara parca parca mi-ar place o gagicutza....

21+

Mergi la inceput

Nu stiu ce facem inca...maine mergem la eco morfofetala si suntm foaaaaaaaaaaaaaarte emotionatzi...eu am avut un feeling permanent ca e gagica dar barbata-miu jura ca la el in familie nu se fac decat baieti...
voi ati avut feelinguri dastea inainte de aflarea sexului?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Multumesc elilov3 si Ramopt raspunsuri! Maine as vrea sa repet testul - ar fi pe muchie - maine am 13 sapt si 6 zile. Daca nu reusesc sau nu e ok urmeaza TT si amnio. Eu sper din tot sufletul ca totul sa fie ok si galma mea sa fie sanatoasa! Chiar daca nu ar fi asa, Doamne fereste, n-o sa-l iubesc mai putin, tot al meu este!!
Va pup pe toate si oricum o sa trec sa va spun rezultatele la teste!

13+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

..uf mi-am mai revenit azi din gandurile negre de ieri , sincer si eu ma gandeam daca inca e micuta de ce sa stea numai cu capul in jos doar acum inca are loc sa se intoarca iar despre placenta sper sincer sa se ridice sa nu ramana acolo jos , multumesc de incurajari fetelor Elilov ,Anka , Simona ..uf nu am retinut toate numele (nu va suparati pe mine )
Bun venit noilor fete si sarcina usoara sa aveti !

Criss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor
Otiliav ma bucur ca s-a ocupat asa bine doctora de tine. Ai mare grija cu colul scurtat si intredeschis, mai ales la efort. Te astept maine cu rezultate bune de la ecografia de la Medlife!
Andutza_02 bine ai venit! Sa fi sanatoasa si tu si gemenasii si sa duci sarcina cu bine pana la capat!
Mirtha m-a induiosat locul in care si-a pus sotul tau poza cu bebelina si discutiile aprinse de la birou. Dovedeste cat de mult si-a dorit puiutul si ce mandru este de ea! Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3!
wndyctygirl bine ai venit si o sarcina cat mai usoara si fara probleme!
VonHelen abia te astept saptamana viitoare cu vesti de la ecografie!
Mamiseli pup dulce pentru urari! Numai bine si tie!
Maria_K mai e putin pana la eco. Abia astept sa vii cu vesti bune de acolo!
Madutza ma bucur ca este asa activ bebe. Ai grija cu calciul ala ca nu e de glumit, mai ales ca ai si probleme cu dantura.
i_fotache valorile analizelor tale sunt in limite normale din cate pare. Tinem pumnii sa iasa ok interpretarea!
Loren@ felicitari pentru vestile beton!! Ai o bebelina pe cinste, sa-ti traiasca! Esti fericita posesoare a unui col super si ma bucur din suflet pentru tine, mai ales la cat efort faci cu Bia.
Vrajitoarea felicitari pentru fetita! Ma bucur ca ai intrat sa ne spui cum mai esti. Senzatia aia de presiune o am si eu uneori.
Monicabo super rezultate ai avut si tu la ecografie! Ma bucur ca ati prins si tu si Loren@ asa liber astazi. Eu in iunie am stat de mi-a iesit pe nas.. Cu bebele am patiti-o si eu...avand in vedere ca am deja baiat si mai bine unul, m-a intrebat cand vin cu fetita la eco

Mare caldura este in Bucuresti! Ne-am ferit astazi sa iesim pe afara. Astept seara sa ies putin prin parcul din fatza blocului cu David.

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune! Vad ca se ingroasa randul printeselor....ma inscriu si eu pe lista pt o nora .
I fotache- eu nu am facut TT, asa ca nu stiu ce sa-ti spun, dar atata timp cat se incadreaza in valori normale, eu zic ca e de bine.
RalucaAlexa- si la noi a fost o mamica care a avut risc crescut la DT si la TT i-a iesit ca bebe e bine. Sa stii ca DT e pur statistica, NU DIAGNOSTIC. Iti tin pumnii sa fie totul bine cu puiutul tau. (ai avut cumva sarcini pierdute?)

==========
Corina 18+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Raluca:stai absolut linistita, pliul nucal e OK iar analizele de sange 1: 64 risc de DS sunt o pura statistica( inseamna ca 63 de femei cu aceleasi rezultate ca tine au fost ok si doar una a nascut bebe cu DS) si nimic mai mult, diagnostic clar nu iti da decat amniocenteza si zau nu te-as sfatui sa faci din cauza riscului de infectie si avort spontan.
Asteapta pana la 16 saptamani sa faci triplul test( de fapt este quad test aici, nu stiu de ce in Ro e numai triplu)caci combinat cu rezultatele de la TT iti vor da o imagine integrala.
Eu sunt absolut convinsa ca totul e ok, am citit si rascitit tone de mesaje si pareri pe tema asta iar parerea generala este ca 90% din testele genetice cu rezultat negativ sunt neintemeiate...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brave Girl daca ai deschis deja lista pentru nore, ma inscriu si eu cu DOUA!!! Pai eu ce ma fac?
Mai fetelor, sunteti cam multe care n-ati mai dat nici un semn zilele astea...Mav, Brie, Leeloo, Hera, Ginye, Olivia26, Babyzapi...si nu mai zic cate fete sunt care n-au mai scris aproape deloc.
Mai dati si voi cate un semn din cand in cand sa stim ca sunteti bine si voi si bebicii!
Pup dulce!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Pardon ,am vrut sa spun combinat cu rezultatele de la dublul test iti vor da o imagine integrala....
Ce ti-e si cu testele astea genetice ...si eu innebunisem profund in primul trimestru si o bumbaceam la creier pe doctoritza mea in mod constant...
Intre timp mi-a trecut, acum sunt obsedata ca nu-l simt miscand...deloc!!!!Am fost la show de avioane sambata, am facut baie in lac in apica cam rece...nimic!!!!
Plang pe toate drumurile si ma stressez sinistru, dau si in crize isterice din cand in cand pe toate motivele posibile si imposibile....sper sa nu-mi fi nenorocit bebeul, zau asa....incerc sa ma controlez cat pot dar e super greu.
Adevarul e ca nu prea am unde sa refulez, la munca n-am loc, barbata-miu e plecat cu job-ul 12 zile din 14, m-am lasat de fumat, cafea, cocktailuri, etc pentru bebeu...UFFFFFFFFFFFFF.....
Undeva in adancul sufletului stiu e ca va fi bine...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

Salutare burtici!

Stiu ca am fost mare chiulangioaica de la odisee, dar vin cu vesti bune, asa ca sper sa ma iertati.

Astazi am fost la eco morfo-fetala si bebe este foarte bine, sanatos si... grasan Eu azi am 21 saptamani si 6 zile si bebe are 550 grame. M-am bucurat ca placenta a mai urcat, era inserata foarte jos, practic acoperea orificiul colului uterin. Care col este cam scurt, adica 2,77 cm, dar inchis.

Nu stiu ce sa va mai spun in rest, totul e bine si normal.

Ah,stiu: eu am luat 7 kg de cand am ramas insarcinata, dar eram subponderala rau (am plecat de la 47 kg).

Si pt cine poate edita listuta de la inceput, va rog puneti-mi si mie caruciorul albastru.

pup,
creatza 21+

Mergi la inceput