*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*
Raspunsuri - Pagina 6

elilov3 spune:
elilov3 spune:
 mamiseli scuze de pofta  te pup si trimit o portie prinde
 te pup si trimit o portie prinde 
andy hehe dap nevasta de viitor sofer de nu ma inebuni azi dupa ce veni de la condus..facui asa, dresai asa, ...
loren@  hai cu vestile ca e prea multa liniste
 hai cu vestile ca e prea multa liniste 
 21+
21+ Dimitrie
Dimitrie

simona_1402 spune:
simona_1402 spune:
 MariaK, multumesc!Iti tinem pumnii la dr.
Bun venit celor noi (eu de ja ma consider veche (
 dupa doua zile!!)
 dupa doua zile!!)
VonHelen, noi doua ar trebui sa avem "gemeni", pe 27.11. Nici nu ma gandesc ca nu va fi bine la dr. Doar nerabdarea este mare.
Elilov, am reusit si eu, in sfarsit, sa iti vad pozele. Sa o stapaniti sanatosi si iubiti! Si tati sa nu se invete sa conduca brutal. sa nu il deranjeze pe bebe! 
Diana, aveti un cuculetz beton. Se potriveste ce mi-a zis mie anestezistul cand l-am nascut pe Radu  "Da' are o traista de c...e!"
Simona, mamica lui  Radu (3 dec 1997),
 Radu (3 dec 1997), 19+
 19+

VonHelen spune:
VonHelen spune:
quote:
citat din mesajul lui elilov3
vonhelen bine ai venit in clubul celor cu 'morcov' si eu am sapt viitoare echo si tot asa nu dorm noaptea
ufff.abia astept sa treaca!sper din tot sufletul sa-mi dea vesti bune!!
si abia astept sa vad daca are tot cuc sau i-a iesit putzulica intre timp....
 20+
 20+"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

mnarcisa spune:
mnarcisa spune:
 Salutare burtici,
Felicitari fetelor care au sosit cu vesti bune si pete ce culoare.
Abia astept sa pot pune si eu caruciorul colorat si la semnatura mea.
Wndyctygirl si Andutza: Bine ati venit, sarcini usoare si bebei sanatosi, frumosi si nororcosi
eli- foarte draguta masina
Eu astazi am avut o stare foarte tampita, am nervi nu imi convine nimic si imi vine sa ma cert cu toata lumea. Nu imi doresc decat sa ajung acasa si sa ma bag la culcarica.
 nu imi convine nimic si imi vine sa ma cert cu toata lumea. Nu imi doresc decat sa ajung acasa si sa ma bag la culcarica.
Mai trebuie sa trec pe la gineg sa vedem ce mai zice si sper sa nu uit sa il intreb tot ce am de intrebat.
Tic-tic a fost foarte activ ieri si astazi, deocamdata noaptea doarme, sau cel putin asa cred eu.
Narcis George bobocel premiant de cl I si    
Narcisa    19+
19+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

madutza spune:
madutza spune:
 Buna fetelor!
Am revenit si eu dupa un timp mai lung de absenta. Am avut de organizat un eveniment mare week-endul trecut si am fost ocupata si in focuri. Acum mi-am mai revenit...
Despre noi: dam in burtica din picioruse, manute, tot ce avem indorate. Sambata mergem la eco de 20 saptamani. Am facut analize si mi-a iesit lipsa de calciu si glicemia la limita (la Ana am avut diabet de sarcina, peste 2 glicemia), noroc ca sarcina asta nua am avut chef de dulciuri. Am luar cam 2 kg si sunt f. multumita, a inceput sa se vada si burtica. Ieri am fost si la stomato si mi-a scos un nerv, azi ma duc sa-mi optureze pe canal...Mi s-au umflat picioarele rau de la caldura si ma dor. Cam astea ar fi noutatile.
Ramo, ce baietel super-dotat ai!!!! Vezi ca or sa faca mamicile de fete coada!!!
Madutza ,Mariuca
,Mariuca (17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

i_fotache spune:
i_fotache spune:
 Buna dragele mele,
Uite ca am gasit 5 min sa bag un cap...sa va salut si sa va pupik dulce!
Azi am vazut rezultatele de sange de la TT, iar sapt viit (cam pe marti) e gata si interpretarea.
Insa am si eu o nelamurire si rog greierasele mai avansate, sa-mi dea o mana de ajutor, daca poate vreuna.
Rezultatele sunt urmatoarele (aferente sapt 17)
Estiol liber 6.34 (val normala 1.5 - 6.5 pt sapt 17)
hCG total - 14164 (val normala 8099 - 58176 pt sapt 17) - e vreo pb ca asa de spre limita inferioara?
AFP - triplu test - 40.7 ( val normala 16-93 pt sapt 17)
Ce ziceti? E ok? Abia sapt viit dupa ce am si interpretarea ma duc la medic...dar pana atunci vreau sa ma linistesc...daca e cazu.
Multumesc anticipat si va pupicesc pe burticutze! 18+
18+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/18-weeks-pregnant.html

loren@ spune:
loren@ spune:
 Gata fetele...vesti bune..am intrat la 13>30 nu era nimeni pe acolo, batea vintul, asa ca am intrat cu 1 ora mai devreme...
Bebelina e super ok...586 de gr...cu craci lungi de tot ...IR au scazut, colul lung  de 4,3 cm si inchis...ce sa mai vesti beton
...IR au scazut, colul lung  de 4,3 cm si inchis...ce sa mai vesti beton ..
..
Monicabo nu te-am vazut pe acolo..la T nu am intrat ca erau bune rezultatele si oricum am inteles ca azi nu trece pe la cabinet...
Cam atit..suntem foarte fericiti ca avem o printesa sanatoasa tun!
Va pupic
 ...a mi-a zis sa beau mai multe lichide..placenta tot gradul 2, si Larisa nu e cu capul in jos!
...a mi-a zis sa beau mai multe lichide..placenta tot gradul 2, si Larisa nu e cu capul in jos!
  Bianca Andreea
 poze top
  Larisa Elena 22+
22+

cristi_2003 spune:
cristi_2003 spune:
 buna fetelor
am zis sa va intrebam pe voi ca sunteti mai mari
ce inseamna un risc de 1:64 de sindrom Down la DT ? 13+ cu
13+ cu  Traian Carol
 Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png