*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Andy08 Simpatica ai fost!... Auzi... pinguini, renisori, braduti....

Ramo2007 felicitari pt. fetita in grafic!

criss703 ti-au spus si fetele... stai linistita ca BB se mica incontinuu (acum este cu capul in jos, acum este in sus). Nu ai spus nimic de col (sau poate nu am ajuns eu sa citesc, dar daca este lungut, totul este ok. Ecografii am facut si eu in primul trimestu - saptamanal.

wndyctygirl bine ai venit! Cum sa nu te primim! Scrie repede cele 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa putem dialoga in timp real!

flori76 ce rau de tine!! Sa vomiti inca si atat de mult . Hai ca sigur nu te mai tin mult greturile!

23+

Mergi la inceput

Otiliav in privinta colului, cred ca stii... repaus, liniste, fara oboseala, ridicat. Pimafucin ti-a dat pentru micoza (candida)?

23+

Mergi la inceput

andutza_02 Bine ai venit! Bineinteles ca nu deranjezi, dimpotriva ne bucuram ca ni te alaturi! Sunt doua mamici de gemenasi si in listuta noastra dar nu prea intra. Nu-i nimic, suntem noi si poate iti sunt de ajutor informatiile.
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare!
Sarcina usoara!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otilia stai cumintica la pat ca dam bataita ...numai insist ca sti
Andutza_02 bine ai venit sa cresteti mari si sanatosi pana la termen...hehe 2 fulgusori are mama
loren@ bafta azi la echo...uff daca ma uit bine la ceas deja terminasi echo asteptam vestile
vonhelen bine ai venit in clubul celor cu 'morcov' si eu am sapt viitoare echo si tot asa nu dorm noaptea
mirtha cred ca de la stres asa ma manifest
anka pai na directorul nostru e un dragut lasa ca gaseste el fuga pe altele la ditamai liceul bataie pe ore nu alta
alexa pai ai dreptate ce are dansul cu ce face dansa
ramo felicitari si de rez de la analize hehe ce-mi place
Pai imi place ca am trecut de 100 asa mai da
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Fetelor da mult mai scrieti. Nu tip pasul deloc.Am citit din urma intr-o mare viteza si vreau sa felicit toate gravidutele pentru rezultatele bune de la eco.
Otilia - eu sunt graviuta cu primul bebe, nu mai am altul acasa (as fi vrut).
Azi i-am cumparat finutei mele niste hainute si m-am emotionat toata in mag de hainute mici mici de nou-nascuti. As fi cumparat tot ce-mi cadea in mana. Erau toate atat de micute si dragute. Vanzatoarea m-a intrebat daca le cumpar pt bebele meu. Am fost atat de incantata, eram cu gura pana la urechi....deci se vede bine burtica.
The good news sunt ca am inceut sa iau in greutate, deja am 2,5 kg in plus, deci a inceput....
Alexa - esti foarte nostima.
Fetelor voi il simtiti pe bebe in fiecare zi??? Ca la mine nu se simte mereu si cateodata sunt cam ingrijorata...
Uff, trebuie sa plec la serviciu, de abia astept sa intru in concediu. Va pup, o zi buna !

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Andutza bine ai venit.
Lorena te asteptam cu vestile bune.

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Wndyctygirl - bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios.
Scuze de mesajele scurte (incerc sa scap de moderare)

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Pupici multi burticutze frumoase!
Bun venit fetelor noi: Simona 1402, Dea si Andutza 02. Va urez sarcini usoare si la termen. Scrieti repede 10-12 mesaje ca sa putem comunica in timp real.
Dandusa frumoasa burtica ne arati tu la mare. Si Crinuta e o dulce.
Otilia mama ce de aventuri ai avut cu avionul. Bine ca te-a vazut dr si stii ce trebuie facut de acum incolo. Pupici
Elilovfelicitari pt masina noua. Frumoasa foc. Baga repede no-spa si pune mana si dormi cum trebuie noaptea ca ai zapacit bebelusul cu cate probleme ai avut pana acum. Vreau si eu lubenita!!!
Amalia cu toate scuzele de rigoare "La multi ani!!" si sa fii fericita cu familia ta.
Spiridusule vad ca te tii de traditie si tot baietel e!! FELICITARI. Felicitari si tie Ramo2007 ca ne mai faci rost de cate o fetita sa nu ramanem fara nurori
Diana foarte clara poza lui bebitzu. Si urechea se vede la fel de bine..
Andy08ii dau dreptate Otiliei ca ai rezultate foarte bune la TT. Stai linistita.
Am vazut ca discutati de chef de sex in cap trecut. Daca ar fi dupa mine, ar fi in fiecare zi ca hormonii astia ai mei nu stiu prea multe dar cateodata mai zice si sotul "Hai ca ma mai doare si capul, mai facem pauza!!" intelegeti voi
Maria facem galerie pt joi. Fii calma ca va fi bine de data asta. Te pup.

Mihaela 20+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mai, fetelor, dar scrieti....nu gluma....

Dandusa: Deci faceati prostioare.....ahaaaa, v-am prins!
Eli
: nevasta de viitor sofer!

Flori: Tot ai greturi? Mai, eu cred ca faci fetita! Tin minte ca si lui Ramo i-a fost rau tare si nu de mult timp a scapat de vomitat etc. si uite ca are fetita! Eu n-am vomitat deloc, am avut doar stari de greata, deci fac baiat! Vezi ce mama Omida sunt?

Oceanborn: Multumesc. . Eu chiar ma gandesc cum se va numai capitolul cu bebeii nostri...am niste framantari, dom'le....:) Ai fost tare cu lubenita! :)

Lorena: Multumesc. Bafta la dr.!

Otilia: Multumesc . Bine ca ne-ai scris, ca am bantuit forumul ieri pe la ore mici din noapte, ca poate, poate ne scrii ceva. Imi pare rau de probl. cu colul. Asta e, cum ti-au zis si fetetle: repaos, fara ridicat greutati (asta cred ca e mai greu, cu Ana...), odihna.....fara sex (asta cred ca e si mai greu ).

Andreyutza: Multumesc . Si eu am impresia ca simt uneori ceva care ar putea fi bebe, dar nu sunt sigura. Eu am observat ca e mai mult cand stau intr-o anumita pozitie. Probabil ca nu-i convine cum stau...nu stiu.

Diana: Vazut poze si cuculetz! :) Ti-a zis cat e de lung bebe acum la 21 de sapt., nu? Parca ai scris, dar nu mai tin minte.

Alexa: , esti tare!

Anca: Aoleu, nasol cu disparitia pozelor! Daca te vad elevii asa? Cred ca o sa le placa ce vor vedea...

Maria_K si VonHelen: Bafta la dr. si asteptam vestile bune!

Anes: Cum ii ziceam si lui Oceanborn...pe mine chiar ma framanta problema....cum o sa-i numai, dom'le? Ce sunt puiutzii nostri? Vreau sa stiu si eu ce sunt! (vedeti ce probleme serioase am eu??? cam dusa....o fi de la gravidenie)

Wndyctygirl si Andutza
: Bine ati venit la odiseea noastra!

Hai, ca iar am scris un roman!

Pup fetele!

Andy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mamiseli: Multumesc. Cu cheful de sex si noi la fel...si am niste vise.....(mai zicea cineva ca viseaza numai prostii)! Of, hormonii astia!

Andy 17+

Mergi la inceput