*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

pai si pe buna dreptate....imi pov o prietena care a nascut acum o luna...ca la nastere s-a ales cu hemoroizi de toata frumusetea ...ca nu a durut nasterea cat au durut-o dansii.....
si stau si ma intreb ....ok....inteleg....vai de pasarica noastra...dar....dar.....ce vina are ptr ce a facut pizdutza?!?!?!?!.....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andutza_02 bine ai venit ! Nu deranjezi pe nimeni . Incearca sa mai scrii 7 mesaje care te vor ajuta sa treci de moderare apoi vom comunica in timp real.

Alexa azi esti pusa pe sotii...ce sa mai.

Diana il inteleg mai ales daca si-a dorit foarte mult un mostenitor mascul. Al meu sta cu poza sus pe aparatoarea de soare a masinii - din interior. Foloseste ochelari de soare cind conduce dar ce conteaza , aparatoare e tot timpul coborita : bebelina e la loc de cinste iar cind ridica ochii din volan ii mai face cite un semn.Nu iti mai povestesc cit de comentate au fost pozele bebelinei cu colegii de birou. Acum biroul lui e in dezbateri pe carucioare cu suspensie pe roata mica , roata mare......Ce sa mai a ajuns carutul lui fie-sa mai tare ca un BMW la capitolul discutii.....

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

elilov, tare faza cu catedra voastra de limbi ... unii directori merita s-o pateasca asa, poate al vostru nu
ramo, ai reusit cu numele?
criss , si eu am dureri pe sub burta de vreo 3 zile, sunt constante, sper si eu ca ligamentul rotund e de vina, ca altceva n-am nimic. la faza cu eco, si eu i-as face zilnic dac-as putea. ieri chiar ma gandeam sa-mi cumpar un stetoscop macar sa-i aud zilnic bataile inimioarei
wndyctygirl, bine-ai venit, scrie repede mai multe mesaje sa treci de moderare. cu scrisul nu-ti fa probleme, si eu de-abia le prind din urma pe fete, insa ma ajuta de multe ori sa citesc si sa vad ca toate trecem prin aceleasi nedumeriri, controale, teste, emotii...
oceanborn, daca aveti pumni de tinut, de maine-ntr-o sapt, pe 16 iulie. trebuie insa sa aveti si cui, ca n-am nici un chef de-nvatat
andutza_02 , bun venit si tie, cum sa ne deranjezi? doamne fereste! scrie si tu rapid mai mult de 10-12 mesaje sa treci de moderare.
hm, alexa, si mama tot asta imi spune, sa am grija cu hemoroizii, pai io ce sa le fac? lichide beau, fructe mananc, ce sa le mai fac? sa-i duc la terapie sa stea pe f....u lor?

mai fetelor, mi-ati deochiat pozele mi-a disparut de pe webshot albumul cu `povestea de BB`. voi ati mai patit asa ceva? pur si simplu nu mai e.... da eu iarasi pun. poate s-a gandit cineva sa-mi vina in ajutor vazand-o pe profa de la tv cu pozele ei deochiate, si sa mi le stearga inainte sa-mi vada elevii burtica...si aveau ce vedea intradevar , era o burtica nuda.

pupici si spor!

17+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Mirtha sarut mana. haios al tau sotz.
loren@ iti tin pumnii sa vi cu vesti bune.
andutza bine ai venit, sarcina usoara si bebei sanatosi!
diana, ce putzulica frumoasa are baietelul vostru.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

anca, esti chiar haioasa. eu una nu m-as fi gandit sa le sterg pt a nu le vedea elevii dar... mai stii??????
otilia ai grija de tine, nu te agita prea tare. mai ales ca acum esti cu sotul aici, sa nu iasa cu scantei.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Eu sunt acasica...s- spart si o teava la bucatarie si a venit repede sotul si a carpit-o provizoriu.
Cu numele...n-am reusit deocamdata, nu cadem de acord...avem timp...

Ramo 17+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mirtha:super haios sotul tau Buna ideea cu poza la parasolar!Foarte buna!!!

Oti:abia astept sa-i arat sotului ca ma "vezi" mami de fetita.Am mai zis,el zice mereu ca fetita o sa avem si asa ni se si adreseaza :"ce fac fetitele mele?" Ma bucur ca esti ok,poate la eco iti da vesti mai bune despre col.

Diana:felicitari pentru baietel!!Sunt convinsa ca tati e in delir

Alexa:tu mare dreptate ai cu hemoroizii aia..Uf,poate ne fereste DD de ei.Eu deja am inceput cu constipatia si vreau sa ma apuc serios de mancat kiwi cu iaurt(am auzit ca ajuta).

Lorena:bafta la control!Sa vii cu vesti bune!

La fel si tie,MariaK,tinem pumnii pt joi!

Eu vad ca am greturi mai usoare azi decat ieri.Ma gandesc ca ieri am mancat cred vreo jum kg de prune,poate am facut vreo indigestie ceva...

Fetelor,noi tot planuim sa plecam la mare cateva zile.Tot amanam,ca avem cateva probleme de rezolvat,dar oricum,curand o sa plecam(daca da DD si ma simt bine).Vroiam sa va intreb:avem voie sa ne dam cu orice tip de crema pentru protectie solara?Orice marca? Eu n-o sa fac nici baie,nici plaja,insa cred ca tb sa ma dau cu crema,totusi...

Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

....eu am facut si baie si plaja...medicul a zis doar sa nu stau in goale intre 12-16.....in rest l-am balacit pe bebe pana s-a crezu delfin....ca si creme m-am dat cu Garnier, Pizbuin .........adik ce foloseam pana acum........

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Au iesit analizele la urina...yupiii, n-am nimic, imi era frica de vreo infectie urinara...

Ramo 17+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Felicitari Ramo pentru rezultatele analizelor!

saptamana viitoare sunt programata la morfologia fetala de trimestrul II. am asa un morcov!!!! e cea mai complexa si cea mai importanta dintre toate ecografiile din sarcina!!! sper sa treaca cu bine..pentru ca deja nu pot dormi noaptea de stres!

20+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput