*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(54)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vad ca iar suntem 100 de gravidute si chiar curajoase!
Bine ai venit Simona1402, sarcina si nastere usoara!
Monicabo, stam 4 saptamani, dar tot este scurt timpul pentru tot ce vrem sa facem.
Diana, ce vesti bune, ma bucur ca ai venit asa optimista si linistita!
Andy08, ce valori bune, nici nu am mai vazut asa peste 1:10000.
Ramo, sa va traiasca fetita. Eram convinsa ca este carucior roz la ce greturi aveai si am avut un feeling. La fel o vad si pe Flori76, dar nu pot spune de ce, dar o vad mamica de fetita.

Eu nu am mai avut timp sa intru. Aseara am avut programare la doctorita ginecolog cu care am nascut fata. Si am asteptat de la 5 pana la 8 seara pentru ca a avut o problema de sanatate cu fata ei, si-a rupt meniscul. Dar a meritat asteptarea. S-a uitat peste tot e aveam din Norvegia, am discutat multe, mi-a luat secretie pentru Papa-Nicolau, secretie vaginala. Iar azi de dimineata m-am dus pentru TT si multe analize la sange la IDS m-a trimis. La Rh- m-a trimis dar nu am ajuns azi. Vestea nasoala este ca am un col scurt si intredeschis , m-a felicitat ca am luat Utrogestan de capul meu, 2 la inceput si o pastiluta spre sfarsit ca nu mai aveam. Ea mi-a dat unul vaginal si unul pe gura (a zis ca doua pe gura te pot ameti), mi-a dat Elevit (era cam socata ca nu am luat nimic de la inceput, la ea aseara la 9 arata cantarul 64 de kg, iar in fisa din Norvegia prima masuratoare este 63,5 dar facuta dimineata). Mi-a mai dat Pimafucin 1 la 3 zile si un No-spa pe zi, iar daca am dureri pot lua chiar 4.
La 9.30 am ajuns intr-un parculet sa iau fata si m-am intalnit acolo cu doua mamici de la scutece, noroc ca ne-au si adus acasa cu masina unde ne astepta fratele meu. Pana am mai vorbit cu fratele si cumnata, pana am mancat si pus copilul la nani s-a facut tare tarziu. Iar la 7.30 am plecat la IDS la analize.
Mainela 4 merg la ecografie la Medlife.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa, am notat numarul, sun daca iesim.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am citit repede ce ati mai scris si acum fug la invatat. Astept inca vestile de la Otilia.

==========
Corina 18+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otilia, astept sa-mi spui si ce ti se zice la Medlife la eco! M-am intristat ca ai pb. cu colul, asa era si al meu cand am facut cerclajul, scurt si intredeschis, iar acum, cusut asa cum e, s-a lungit. Ieri mi-a zis Pelinescu ca e lung si ok, chiar parea mirat ca am cerclaj. Na, ce sa zic...s-o fi lungit la loc, am mai auzit cazuri! Adevarul e ca de cand am cerclaj, psihic ma simt foarte in siguranta, nu m-am mai gandit deloc, deloc la col, poate si asta a contat! Ca de stat cuminte, nu prea stau, umblu toata ziulica!

Eu zic sa vezi care e treaba azi si daca ti se spune acelasi lucru, incearca sa vb cu gineca ta sa-ti faca cerclaj. Dureaza 5 minute si te tine in spital doar cateva ore. Am impresia ca si la Medlife te poti duce sa-l faci, daca e complicat cu actele tale! Apoi o sa trebuiasca sa stai cuminte in pat cateva zile si gata! Ai grija de tine si te rog frumos nu mai munci atat si nu mai alerga atat!!! Si mai ales, fara sex si fara efort de nici un fel, nici macar o sticla de 2l sa nu mai ridici! Evita si scarile!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ok Otilia , inceputul este mai mult decit promitator ! Ma bucur pentru tine si pentru vestile bune. Maine sper sa ne aduci vesti si mai bune.

Edit - in chestiunile cu lungimea si intredeschiderea colului eu am rezerve. Serioase , de aceea nu ma pronunt pina la eco.

Eli ma bucur ca esti bine - dipusa . Se simte in ton . Mai masinica sa fie de vina ??!! Nu prea cred dar ce mai importa ...

Andreyutza diagnosticul meu este irevocabil.Sa vezi tu daca nu am dreptate.

Mai Alexa m-ai facut sa rid zau asa , cu ventilarea .....Nu ca n-ar fi oarecum justificata operatiunea.

Diana poza cuculetului e super haioasa. Pina si eu care vorba ceea sunt mioapa si nu am nici imaginatie am vazut foarte clar chestiunea in cauza.

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

Ramo, felicitari pt. caruciorul roz si pentru vestile bune!!!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Otilia pentru colul intredeschis ti-a recomandat statul la orizontala? Oricum fara efort sunt sigura ca ti-a zis, dar e bine sa poti..eu daca as avea colul intredeschis probabil ca as face cerclaj ca nu as putea sa ma menajez cu Bia!
Hai ca ma apuca si pe mine emotiile pina la 13:30 cind plec spre doctor!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Simona esti pe lista

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Vreau sa pup toate gravidutele in general dar mai ales pe cele de sfarsit de an!!!Eu sunt cam confuza cautam un forum cu mamici de gemeni pt ca undeva pe la sfarsitul anului cu voia lui Dumnezeu o sa aduc pe lume 2 comori.Teoretic ar trebui sa nasc in ian 2009 DNP1: 08.01.2009 si DNP2:07.01.2009, dar mi s-a spus ca s-ar putea sa nasc cu vreo 2 sapt inainte de 40 de sapt adica cam pe 24 dec.Acum am 13s si 6z si sunt foarte fericita...Am o sarcina cu risc dar fac orice pt bebeii mei si tocmai de aceea de la 2 luni sunt in concediu medical.Totusi sa-mi spuneti daca nu deranjez si daca ma aflu pe forumul care trebuie.Va pupacim toti 3

Mergi la inceput

quote:
Hai ca ma apuca si pe mine emotiile pina la 13:30 cind plec spre doctor

Lorena, o sa ma gandesc la tine si iti tin pumnii!

Dea, bine ai venit!

Mirtha,
Asa e, poza cuculetzului e foarte reusita! Tac-su lu' bebe e in al noualea cer, o arata la toata lumea, evident !

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput