Mitropoliul Corneanu
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui irina.c.
desigur ca tu te-ai bucura ca ps. Corneanu sa fie exclus din Biserica, dar la noi nu e ca la adventisti, un pas "gresit" si "zbori" . Biserica e indelung rabdatoare, din dragoste pentru toti membrii ei, mai mult sau mai putin pacatosi. Intotdeauna se incearca indreptarea pacatosului, nu condamnarea si excluderea lui La orice mic semn de pocainta Biserica Ortodoxa isi primeste copiii cu dragoste. De altfel asta e si acuza multora- ia uite, e betiv, e curvar, e nu stiu cum, si Biserica Ortodoxa il considera membru al ei. Da, il considera, fiindca sansa pocaintei exista pana in ultimul ceas, ba chiar si dupa moarte putem nadajdui la mila Domnului pentru cei dragi noua.
Poate ca ps Corneanu se va cai si nu va fi caterisit, sa dea Domnul!
well, nu imi spui nici o noutate! Ai vrea tu!
Spre deosebire de biserica ortodoxa, unde preotii betivi si adulterini continua sa creada ca harul curge prin ei
, unde fostii legionari sau turnatorii securitatii sunt sfinti ai neamului, unde cate-un calugar si fo doo calugarite omoara bolnavi psihic si lumea ii ia in brate , in biserica adventista regulile sunt mai stricte.
Biserica adventista nu se bazeaza pe numarul de membri, ci pe calitatea acestora.
De aceea, nu vei auzi de adventisti care fura, care zac beti in santuri (apropo, ziceati ca voi sunteti invatati ca, daca vedeti un preot zacand beat in sant, sa va duceti sa-i pupati mana ), care inseala oamenii sau care se iubesc cu vecina de palier .
In cazul in care aceasta se intampla totusi, acei membri vor fi exclusi.
Desigur, daca parasesc obiceiurile urate, vor fi reprimiti inapoi cu toata dragostea.
quote:
Mai cucoana, a gresit omul, dar nici chiar asa...
Salutari pe aceasta cale si coanei Marilena12 .
Tineti strans de el, ca mi s-au deschis ochii intre timp si, vaz ca-i turnator valoros .
Marilena12 spune:
Ei lasa coana Denizel, ca aveti si voi d-aia! Imi pare rau de tine, erai atat de gingasa cand sopteai suav (pe forum) la urechea Mitropolitului plina de admiratie..., ce sa-i faci, n-a trecut testul ca altfel veneati voi cu o oferta buna, nu? Da' oricum, nu cred ca e interesat.
In alta ordine de idei, ti-as spune eu ca aveti adventisti care papa , se mai si iubesc cu cin-nu se cuvine, se si judeca cu vecinii pe te miri ce...fa si tu o ancheta prin Muntenia, ca sa nu-i arat eu cu deshtu!
Marilena
Blogul meu
irina.c. spune:
quote:
citat din mesajul lui denizel
well, nu imi spui nici o noutate! Ai vrea tu! Spre deosebire de biserica ortodoxa, unde preotii betivi si adulterini continua sa creada ca harul curge prin ei
, unde fostii legionari sunt sfinti ai neamului, in biserica adventista regulile sunt mai stricte.Biserica adventista nu se bazeaza pe numarul de membri, ci pe calitatea acestora.
De aceea, nu vei auzi de adventisti care fura, care zac beti in santuri (apropo, ziceati ca voi sunteti invatati ca, daca vedeti un preot zacand beat in sant, sa va duceti sa-i pupati mana ), care inseala oamenii sau care se iubesc cu vecina de palier .
In cazul in care aceasta se intampla totusi, acei membri vor fi exclusi.
Desigur, daca parasesc obiceiurile urate, vor fi reprimiti inapoi cu toata dragostea.
[/quote]
Doamne, iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni:nedrept, rapitor, adulter, sau chiar ca acest vames!eu postesc de doua ori pe saptamana si dau zeciuiala din tot ce castig! (iar daca nu fac asa ma exclud astia din adunare ) Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui Marilena12
Ei lasa coana Denizel, ca aveti si voi d-aia! Imi pare rau de tine, erai atat de gingasa cand sopteai suav (pe forum) la urechea Mitropolitului plina de admiratie..., ce sa-i faci, n-a trecut testul ca altfel veneati voi cu o oferta buna, nu? Da' oricum, nu cred ca e interesat.
In alta ordine de idei, ti-as spune eu ca aveti adventisti care papa , se mai si iubesc cu cin-nu se cuvine, se si judeca cu vecinii pe te miri ce...fa si tu o ancheta prin Muntenia, ca sa nu-i arat eu cu deshtu!
Marilena
Blogul meu
Coana Marusco , cand o sa vezi ca iau eu in brate pe adventisii aia de care zici ca stii tu , te rog frumos sa ma tragi de maneca!!
quote:
Imi pare rau de tine, erai atat de gingasa cand sopteai suav (pe forum) la urechea Mitropolitului plina de admiratie..., ce sa-i faci, n-a trecut testul ca altfel veneati voi cu o oferta buna, nu? Da' oricum, nu cred ca e interesat.
Eh, chiar daca e interesat (si n-as zice ca nu e ), la noi in biserica nu se exista nici legionari, nici turnatori ai securitatii. Pale lau pentlu el .
quote:
In alta ordine de idei, ti-as spune eu ca aveti adventisti care papa ,
bre coana, or exista si din astia, da' macar nu sacrifica porcu' si nu papa sorici in cinstea Nasterii Mantuitorului .
Te gasisi cu ce sa-i critici....
P.S. Mai, da' pe blogu' ala al tau, alese cuvinte mai folosesti...Pai? Faci copy-paste? tz, tz!!!
irina.c. spune:
quote:ei, au, da aia-s pe cale de a fi exclusi Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
citat din mesajul lui Marilena12In alta ordine de idei, ti-as spune eu ca aveti adventisti care papa , se mai si iubesc cu cin-nu se cuvine, se si judeca cu vecinii pe te miri ce...fa si tu o ancheta prin Muntenia, ca sa nu-i arat eu cu deshtu!Marilena
Blogul meu
am blog
denizel spune:
Vezi, Irino, ca te maniasi si dadusi aiurea quote-ul ala .
Si, da, multumesc Doamne, ca in biserica mea nu sunt oameni najpa carora sa trebuiasca sa le iau apararea/sa le cer capul (dupe caz ) pe forumuri :-)).
denizel spune:
Inca una si ma duc .
Dupa acest schimb atat de frumos de replici , va aparea persoana nr. 4 (pariez pe Larisa sau Doina :-)) care-si va invita suratele la evlavie, iertare, neluare in seama a vorbariei altora, ca asa-i frumos .
Iar suratele certarete, cu floricele in manute, ii vor da dreptate, ca de obicei (si...desigur... pentru a mia oara ).
Io mai intru maine pe forum. Sa vaz daca am prezis bine! :-))
P.S. Aud in departari un clopot batand in dunga din cauza mea . Sper sa nu il mai auda si...
Pa!
Marilena12 spune:
quote:
Coana Marusco , cand o sa vezi ca iau eu in brate pe adventisii aia de care zici ca stii tu , te rog frumos sa ma tragi de maneca!!quote:
Imi pare rau de tine, erai atat de gingasa cand sopteai suav (pe forum) la urechea Mitropolitului plina de admiratie..., ce sa-i faci, n-a trecut testul ca altfel veneati voi cu o oferta buna, nu? Da' oricum, nu cred ca e interesat.
Eh, chiar daca e interesat (si n-as zice ca nu e ), la noi in biserica nu se exista nici legionari, nici turnatori ai securitatii. Pale lau pentlu el .quote:
In alta ordine de idei, ti-as spune eu ca aveti adventisti care papa ,
bre coana, or exista si din astia, da' macar nu sacrifica porcu' si nu papa sorici in cinstea Nasterii Mantuitorului .
Te gasisi cu ce sa-i critici....
P.S. Mai, da' pe blogu' ala al tau, alese cuvinte mai folosesti...Pai? Faci copy-paste? tz, tz!!!
Auzi papusa, ma numesc Marilena!
- Noi din fericire avem voie sa mancam porc oricand si in orice situatie cu exceptia posturilor, asa ca...pas!
- Iti spun eu ca IPS Corneanu nu ar adera la confesiunea adventa niciodata!
- remarcile asupra continutului blogului meu sunt egale cu ZERO. Dat fiind ca nu ti-am cerut parerea...stai jos! Oricum, ma bucur ca ai intrat pe blogul meu, o sa mai inveti si tu cate ceva despre Biserica Ortodoxa!
Marilena
Blogul meu
irina.c. spune:
quote:nu m-am maniat deloc, din contra Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Vezi, Irino, ca te maniasi si dadusi aiurea quote-ul ala .Si, da, multumesc Doamne, ca in biserica mea nu sunt oameni najpa carora sa trebuiasca sa le iau apararea/sa le cer capul (dupe caz ) pe forumuri :-)).Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
Marilena12 spune:
Iata aici decizia Sfantului Sinod: http://laurentiudumitru.ro/blog/2008/07/09/sinodul-bor-i-a-iertat-pe-ips-nicolae-corneanu-si-ps-sofronie-drincec/
Marilena
Blogul meu