ATENTIE MICI SCHIMBARI!

ATENTIE MICI SCHIMBARI! | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Dragi membrii,

In weekend am implementat urmatoarele functionalitati:

1. Cautarea pe forum a fost schimbata:
- rezultatele sunt paginate pentru o incarcare mai rapida a paginii si pentru o performanta mai buna a serverului
- cautarea foloseste o indexare inteligenta a bazei de date (full text index), iar indexul a fost actualizat

2. Subiectele active au fost si ele paginate pentru o incarcare mai rapida a paginii

3. Am fixat un BUG in profil: cei care aveau parole foarte lungi nu se puteau loga in profilul personal

Admin

Numai bine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumim pt tot ceea ce faceti ...
Dar ...
Nu se poate lasa sa fie o singura pagina la subiecte active ?

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

O singura pagina la active: problema este ca daca sunt prea multe subiecte active, pagina se incarca foarte greu si afecteaza performanta serverului. Stiu ca pentru cei care stau foarte mult pe forum, aceasta optiune nu ii favorizeaza dar per total este mai bine.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu sunt pt. o singura pag. la subiecte active. E mai greu de urmarit asa, pe mai multe pagini. Mai ales daca alegi optiunea refresh ... nu ai timp sa vezi toate paginile.

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Asta a pus capac ,eu m-am carat de-aici ...dupa ce ca 90% din forum e reclame acum si pagini la active .Mamicile sunt de treaba pe aici dar forumul e prea incarcat pentru nervii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mie nu mi se incarca mai repede pagina acum decat cand erau toate pe aceeasi pagina.

Cred ca ar trebui sa tineti cont si de parerile noastre.
Era mai bine inainte cu o singura pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui april

Mie nu mi se incarca mai repede pagina acum decat cand erau toate pe aceeasi pagina.

Cred ca ar trebui sa tineti cont si de parerile noastre.
Era mai bine inainte cu o singura pagina.

Si la mine la fel.
Nu imi place deloc asa

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ca sa fie mai putine pagini am pus 100 de subiecte pe pagina dar credeti-ma pe cuvant, paginatia este necesara.

Inainte exista o limitare la 300 de subiecte maxim. Cu paginatia, acum le puteti accesa pe toate.

Mergi la inceput

Daca aveti idei de functionalitate noua... acum este momentul cand sunt cu picior in gips :)

Oricum o sa primiti lucruri noi la profil

Numai bine

Mergi la inceput

Efectul GLOW:

am implementat urmatoarea functionalitate: cine a cumparat o data efectul Glow il poate folosi la nesfarsit. Acest lucru le da posibilitatea celora care nu sunt multumiti cu rezultatul, sa-l schimbe. Va rog sa testati!

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dar efectul GLOW sa dispara? ca io nu-l mai vreau deloc... si nu se poate

Edit: funtioneaza... am scapat de glow

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput