ATENTIE MICI SCHIMBARI!
Raspunsuri - Pagina 2
irinai spune:
Nu se poate totusi sa se tina cont de "vocea poporului?" in ceea ce priveste numarul de subiecte pe pagina activa?
elyanne spune:
S-a tinut cont cat de cat... sunt 100 de subiecte pe pagina... mie mi se pare ok...
Erau prea putine inainte... iar sa fie toate pe o pagina (cum era) iarasi e obositor...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
szivarvany spune:
Multumim frumos !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
april spune:
pb cu subiectele recente e pe cale sa se rezolve? asteptam cu interes rezolvarea. multumim
carmenp spune:
asta cu mai multe pagini la subiectele active e ok, la fel si cu efectu` glow desi imi sta bine cu galben si nu cred sa mi-l schimb asa curind;)) da` ma nerveaza ca din lipsa de timp inainte mi`era mai usor sa merg in profil personal si de acolo pe subiectele unde am postat, gasindu`le in felul asta mai usor. acu` vad ca nu`mi mai apare nimic la subiecte postate si ca sa urmaresc eventualele raspunsuri la vreo postare de-a mea tre` sa merg pe forumul respectiv si sa cat, cam peste mina... poate tre` sa umblu prin setari, habar n-am, invatati`ma
pi es: refacere rapida, admin
flower-power spune:
De ce s-au scos subiectele la care am postat de la Profil Personal ?Nu stiu care este explicatia dar nu inteleg si nu-mi place deloc .De cand m-am intors din concediu constat o schimbare in rau a forumului ,trebuie sa ai nervii f tari ca sa mai poti posta ceva ,in doi timpi si trei miscari ramai fara tot ce-ai scris .Si apoi ,ia-o de la capat ,si cand ti-e lumea mai draga iar sare cursorul si iar te trezesti pe alta pagina si-ai pierdut tot ce-ai scris ...Si sa stiti c-am verificat ,nu mi se-ntampla numai mie ci si colegelor de subiect.
Sper sa am mai mult noroc decat predecesoarea mea si sa primesc si un raspuns .Si poate chiar si o rezolvare...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares