Romanii din Marea Britanie (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Adelyna, uite ce am gasit:

http://www.yell.com/listings/DoFindListings/5820006/La-Dumitrescu/Delicatessens

Cu adresa, si numar de telefon. Mi-e un pic ciuda ca am aflat ca maine dimineata vine soacra-mea de la Londra... si puteam sa-i zic sa-mi aduca ea pufuleti si pufarine (si la mine asta-i pohta ce-o pohtesc )... da' no... ne-om descurca si altfel. Iar de duminica in 2 saptamani vin "intaririle", mama si matusa... si le-am si zis ce vreau sa-mi aduca: cozonaci... covrigi... si iar pufuleti si pufarine

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Darkbendis daca nu mai poti si nu mai poti, du-te la Sainsburys/Wait Rose la sectiunea crisps si o sa gasesti si acolo ceva similar. Nu mai stiu cum se numeau, ceva cu polenta mi se pare, dar o sa-i vezi desenati pe punga si parca punga era albastra. Nu-s rai deloc si au si putina brinza. Culoarea lor e putin protocalie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Uitati si numarul de la celalalt magazin, Transilvania, poate careva livreaza tot ce doriti.
020 8732 4821

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Craciun Fericit si un An Nou cu multe bucurii, sanatate si fericire !
Sa ne auzim cu bine in 2009 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Am gasit site-ul asta pentru cine are chef de magazine romanesti zilele astea

http://www.romanul.co.uk/magazin.html

La multi ani si numai bucurii la toata lumea in 2009!

Mergi la inceput

Letitia, Ancuta, multumesc foarte frumos pentru adrese

Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 12 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Craciun si Sarbatori fericite va doresc, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi, pace, dragoste si liniste in suflet!

Dark Bendis

38+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 11 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Multumesc mult pentru adrese Leticia ,Andra,Ancuta.
Va doresc tuturor Sarbatori fericite si numai ganduri bune pentru anul care vine.Va pupam
Andra asteptam vesti...

adelyna si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Un Craciun si Sarbatori Fericite, fetelor!
Sper ca ati primit astazi sub brad exact ceea ce va doreati

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Fetelor, am si eu cateva intrebari, poate ma puteti ajuta.
Urmeaza sa plec maine in Ro..Da...maine, stiu ca m-am gandit cam tarziu sa intreb, dar poate totusi veti avea vreuna timp sa raspundeti.O sa aterizez pe aeroportul din Timisoara (nu ma intrebati de ce...asa am gasit biletele, am asteptat dupa pasaportul fiicei mele si ne-am trezit tarziu...la inceput nu suna asa rau, dar acum am intrat in panica)De acolo avem de mers aprox 370 km.Problema este ca nu stiu daca pe treseu vom gasi statii de benzina/servicii cu loc pt. schimbat bebelusul.Eu nu tin minte sa fi vazut in multe locuri in Romania.Poate stiti voi vreo statie de benzina care sa aiba asa ceva in toate benzinariile sale de pe treaseu.Voi cum ati facut?Stiti cumva daca lapte ambalat exista?O sa luam o cutie de lapte praf dar nu putem sa o luam in bagajul de mana si odata ajunsi la Timisoara nu avem cum sa il preparam.O sa luam cateva cartoane de lapte deja preparat, dar avem nevoie si la intoarcere.Se poate cumpara din Ro?
Stiu ca Romania nu e prea child friendly, cum v-ati descurcat cu caruciorul in magazine, supermarketuri, restaurante?
Noi avem de gand sa iesim si cu fetita, ca si aici.Este usor, sau va fi nevoie de cate o reclamatie de fiecare data cand mergem la cumparaturi?Se uita lumea urat?
Multumesc pentru raspunsuri si Sarbatori Fericite!

Lara
Erinn's mummy
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=34099325efc1900826f61d&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput