Romanii din Marea Britanie (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Incearca ASDA, raionul polonezi sau magazinul LA dumitrescu din londra

un prieten mi'a recomandat si...
magazin Transilvania, Mollison Way , Edgware , HA8 5QH

cica ar fi mai bine aprovizionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uuufff zau ca va invidiez pe fetele care stati in Londra... oare magazinele astea romanesti nu trimit "bunatati" prin posta? Sau comenzi online nu se pot face? Ca la "polonezi" aici pufuleti nu gasesc ... ca sa nu mai vorbesc de altele...

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bunny, vad ca esti in Southgate,nu prea departe de zona cu mai multe magazine romanesti. Vezi ca mai sunt si magazinele Prahova,doua la numar, tot prin HA8, insa nu stiu exact adresa. Incaerca sa dai o cautare pe Google,si afli adresa imediat. Si acolo au tot felul de condimente romanesti. Mustar simplu gasesti cu siguranta.
Si cine mai intreba de varza pentru sarmale, tot la magazinele romanesti se gaseste,in borcane, sau la turci,in pungi vidate. Eu asa am vazut.
Spor la pregateala, fetelor, ca eu una nici nu ma gandesc sa ma agit. As vrea eu, insa nu am pentru cine si nici timp. Sotul meu e loial bucatariei iraniene,deci nu apreciaza la reala valoare mancarea romaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Letitia, kosher ( sper sa fi scris bine ) e regimul,sau nu stiu cum sa-i spun, evreiesc. Asa cum gasesti "halal " ( carne si produse din carne) specifice musulmanilor ( din care iese porcul, evident),asa e si Kosher-ul asta. Au de toate Kosher: unt, biscuiti, carne, tot felul de salate si preparate..... Eu, una ,nu am vazut mare diferenta intre ce mancam noi si Kosher, si de iaai nu prea imi explic de ce se cheama asa,si de ce alearga atat evreii dupa tipul asta de alimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pai intre mielul halal si mielul simplu e vreo diferenta? Singura chestie e ca la taiere sa fie spusa rugaciunea, nu? Cam asa si cu kosherul, din cate stiu eu.

Varza eu iau de la turci, dar cum mi-e norocul, am gasit si moale rau si tare beton de nu puteam rula sarmaua si-a trebuit sa fac varza a la Cluj pana la urma.

Andra, daca poftesti pufuleti, vezi la raionul de crisps in orice supermarket Walkers Wotsists - baked, sunt tare buni aia cu cheese.

Cat despre magazine romanesti, eu stau pe strada cu alimentara lui Dumitrescu dar in ultimul an am intrat o singura data, acum 2 saptamani, sa iau o sticla de vin. Mie nu-mi lipseste mai nimic din .ro caci ne mai pune mama pachete si in rest toate se pot inlocui cu succes aici.
Doar orezul nu-l pot inlocui, ala romanesc e cel mai bun, dupa parerea mea.

Noi maine ne luam zborul spre casa si aud ca de duminica o sa ninga in .ro. Pai sa ninga dupa ce intram noi in casa :)
Asa ca inca o data va urez sa aveti sarbatori minunate, sa vina Mosu' cu sacul plin cu cadouri frumoase, sa fiti sanatosi si voi si cei dragi voua si anul nou sa fie de 10 ori mai bun!

p.s. Andra, nastere usoara si bebitza sanatoasa!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Andra

Drum bun si sarbatori fericite in Romania... si zapada da' numai dupa ce ajungeti!

Dark Bendis

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Si altceva ce nu gasesc, mustar simplu sa bag in maioneza, a

bunny eu iau mustar simplu de la Tesco, e mustar american, are steagul americii pe eticheta si un hot dog parca. Borcanul e din plasti si e galben-mustar la culoare. Altfel iau de la Dumitrescu.

Darkbendis eu cumpar pufuleti si pufarini de la Dumitrescu. Vezi ca au site pe internet si dupa cite am inteles cind am vorbit cu doamna Dumitrescu ultima data,trimit prin posta chestii neperisabile daca iti doresti. Eventual le poti da un telefon si ii poti intreba de asta. Mie totdeauna mi-au raspuns cu amabilitate, mai ales ca stiau sa vin mai de departe sa fac cumparaturi la ei.

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Letitia, o sa incerc sa sun maine

Dark Bendis

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Ref la castarveti...aia pe acre i-am luat de la kosher section...daca va place salata picanta sa luati , daca nu sa stiti ca sunt picanti...au ardei rosii picanti in saramura - asa ca ma intorc cu drag la turci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Andra ,daca dai de numarul de telefon scrie-l si aici te rog ca vreau sa sun si eu.Stau departe rau de Londra si vreau pufuleti....si pufarine.Thank you!

adelyna si piticii

Mergi la inceput