Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
anaxena spune:
Vergeturile aparute NU MAI TREC!!!!
Mariuca mea a dormit tare mult azi si acum nu se mai trezeshte sa-i facem baitza,sa vedetzi ce scandal am eu la noapte,ca de,copilul e odihnit!!
Sun: felicitari pt cele 3 saptamani!!!
Azi am incercat sa-i dau tzitzi fara protectii si am stat sa o pandesc sa-i var tzatza in gura,i s-a parut ei ciudat dar a morfolit ea ceva acolo
si tot azi ne-am jucat un pic si a zis primul e-e si mi-a zambit cu zgomot...m-am topit toata!!!au inceput sa i se deschida ochisorii la culoare si dc avem un pic de noroc mi se implinesc toate dorintzele care mi le-am pus cand eram
: ochii albashtrii ca ai tatalui meu,buzele sotzului,sa fie blonda,dar am uitat sa zic sa nu ia vartejul soztului din frunte si l-a luat si am uitat sa-mi doresc si ceva de la mine,drept dovada seamana numai cu tati
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
off,chiar asha..ce-i cu linishtea asta pe forum??
eu vb??care intru o data pe zi!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dia_filipas spune:
Ai dreptate Anna, si sotul meu imi spune la fel, da' cateodata tot nu ma pot abtine...is atata de curioasa despre cum ma voi descurca...
. Sa stii ca si eu am o "recolta" nou descoperita de vergeturi si si pe mine ma mananca rau...ale mele lucesc la lumina
si sunt mov.
Cel mai tare ma deranjeaza ca sotul meu se tot mira de ele, cat is de urate...ma simt un pic jicnita.
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
diarux spune:
GABRIELA ma bucur ca sunteti acasa. si ca v-a placut poezica. sa-ti traiasca puiul papacios! 
slaba miscarea aici.
mama cate trebuie sa stii cu bebele...oare eu cand o sa ma invat? ca am impresia ca nu tin minte tot ce spuneti aici. deci o sa va bat rau la cap cand o sa fie momentul...
inca ma mai doare manutaaaaaaaa 

(ce alintata sunt!)
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
aaa...uitasem!toata ziua am vrut sa va intreb...
deci:
1. cand incep sa ma dau cu garmastan?
2. e normal sa mai sughita asa de tare BB si acum??? nu e periculos sa inghita atata timp lichid? zic si io ca o tontolina ce sunt. sughite de ma zguduie toata!
nu ma lasati sa ma prajesc aici in suc propriu pls!!!!!!!!!!!!!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dana81 spune:
DIARUX si a mea sughite rau, m-am obisnuit, incerc sa imi schimb pozitia de fiecare data ma gandesc eu ca o ajut cumva, nu stiu...vorbind cu alte mamici mi-au spus sa nu ma sperii, ca e normal!!!Nu stiu cat te-am ajutat...
Si de ce sa te dai cu garmastan inainte??????
35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
diarux spune:
DANA pai tot aici am citit ca fetele au spus de garmastan si inainte de nastere mai ales daca sunt sanii sensibili, ca sa se pregateasca.ori am eu memoria scurta deja.....???
cu sughitul m-am obisnuit, nu asta e problema, da ma gandeam daca e normal si la 8 luni sa sughita asa de des si de mult. ca de suportat, suport.cu stoicism. orice pt bebica!!!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
MissJJ spune:
Is si eu prin zona da am avut program de baitza la printese si acuma pregatim sa papam da is pe aici. revin si eu acusi ca ma chinui sa tin ritmul, ca nu imi place ca is in urma cu toate.
Aaa si vesti bune Ami a inceput in sf sa pape.
Papa binisor am ajuns la performanta de 90 de ml de al lui mami plus completare cu formula seara ca sa ne saturam.
Am devenit o flamangioasa.![]()
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
oanasm spune:
uau...zau ca e liniste in zona! bag de seama ca se anunta o ploaie de pepenasi!![]()
anna si eu la spital duc chetsii doar pt mine (asa mi-au zis) iar pt bb doar hainele cu care-lscot! banuiesc ca asa e si la tine..acolo cred ca-l infasoara in scutece de alea de-ale lor..nu? (la Maria a lu' xena am vazut bebita infasurata in ceva aseamator..parca..)
bujo nasol rau cu dr astia de familie....unepri zici ca-s batuti in cap..sper sa rezolvi problema!
rux
mana fetii! sa treaca mai repejor!
biri
deci ai parte de cate un dus aromat
..ioooi...ce fain trebe sa fie cand iti face bb mic figura!
sun deci voi inca nu folositi niciun produs cosmetic..nu? si ceai de musetel cat faci? cate plicuri la cata apa? sper sa vina laptic mai mult pt Thea, sa creasca mare si sanatoasa!!
diana
mamica ocupata!
gabi asteptam pozici si povestea!!!
dia io intrebasem de diferenta intre pijama si body! ![]()
![]()
care e care!??? 
deci mi-s si io afoana!
dar invatam noi!
so...daca ne poate lamuri cineva care e body care e pijama? pijama e body-ul acela intreg de tot: cu manute si labute?
anna inearca sa nu te scarpini ca agravezi situatia! pune cremmuca cat mai multa..de 2-3/zi
anoo las-o mai moale meyy! ca e faina fi'ta asa cum e! poate la urmatorul bb faci un upgrade![]()
rux exact impresia asta o am si io "cate trebe sa stim cu bb..." dar prindem noi..nu-ti fa griji! legat de garmastan...din luna 8 parca...si eu mi-am luat..dar inca nu m-am dat..n-ar strica sa dau o tura acum...la tv! tu bei ceia de zmeur? io inca nu...aaa..si bb meu sughite..deci nu-ti fa probleme!
mada
ce bine ca Ami papa klumea!!! da' mananca serios deja..daca tzitzi nu-i ajunge!
ma retrag..merg sa frec sfarcuri
..sau sa le dau la frecat!![]()
Oana
32+ cu

o noua viata
filmuletz bb
SunSmile spune:
Diana saru'mana. Ma gandisem eu la puseu ceva, ca tare maraita a fost azi. M-ar fi mancat si pe mine. Am sfarcurile albe si vai mama lor de la atata supt, dar ma incapatanez sa nu-mi pun aparatori. Am si io turma de pitici cretini:)
Anutza multumim de urare. Hehe, mie mi se pare ca are si din tine Maria. E o poza cand o tii in brate si te uiti duios asa la ea...apai se vede ca e a ta! Spor la baita, noi tocmai am savarsit-o. Felicitari pt zambet si gangureli. Sunt totali, e drept!
Rux stai linistita ca nu pateste bebe nimic daca sughita, daaa? Isi exerseaza respiratul de mai tarziu. Iar cu garmastan eu zic sa te dai din sapt 36 daca ai sensibilitate. Eu m-am dat putin, ca uitam. Si n-am probleme...adica suport inca bine. (cred ca din disperarea de la inceput cand trebuia sa am lapte ca s-o pot ajuta)
Gabi bine ai revenit! Cu rabdare si un pic de organizare vei reusi sa faci si un program cat de cat. Asteptam povesti si poze!
Dia cu alaptatul des asa e. La inceput bebe cere mai des la san...pana desfunda el tot pe acolo, bla bla. Dar apoi isi regleaza un soi de program la 1,2,3 sau mai multe ore. Cu scutecelul din cadita...cadita noastra are asa forma lui bebe si eu acolo pun scutecelul. Nici nu aluneca maimutzica si se simte si in siguranta, eu punandu-i colturile pe manute la inceput. Dar anti-alunecare este perfect un scutecel.
Fetelor va descurcati voi, o sa vedeti. Cu hainutele mie mi-e clar ca fiecare le spune dupa cum vrea. Exista body tip maieu, exista cu maneca scurta, cu maneca lunga, iar cel cu maneca lunga si crac e denumit de multi pijama. Aveti incredere in instinctul vostru, este cel care va va ghida. Si bebe, care asa micut cum e, stie foarte bine sa ceara...trebuie doar atentie ca sa intelegem.
Pfuui, azi n-am dormit deloc si vad stelute si oitze:)) Si de la oboseala mi-am dat seama ca numele Maria si Amira sunt practic acelasi lucru, doar ca literele sunt asezate diferit. Trebuie sa dorm, nu credeti?:))
O seara faina va doresc! Pup
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)