Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu in maternitate am imbracat pe Alessio cu body-uri din alea cu maneci si pantaloni. Acum il imbrac numai in body-uri tip maieu. Sau tip tricou.

Baitza eu o fac in cadita pe pat, exact cum zicea si MADA. Pun un prosop mare pe pat si fac acolo. Fac cu apa de la chiuveta. Eu prosopul care il pun in cadita e pentru a acoperi pe bb cu el ca sa nu ii fie frig.....si sa nu alunece.Nu fierb apa. Il spal cu gel de dus de la Chicco. Si il dau cu lapte de corp de Johnson. Inainte il dadeam cu ulei dar nu-mi placea ca ramanea lipicios chiar daca ii faceam masaj sa intre bine in piele. Si acum cu caldul asta uleiul chiar nu-mi place.

Azi Alessio a plans exact cum plange seara cand are crizele de colici. Cred ca acum incepe sa aiba crizele si ziua.....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Sun mersi de lamuriri .
Pana la urma o sa ne descurcam noi cumva...peste putin timp o sa radem de noi si problemele noastre "existentiale" despre care e body si care e pijama...o sa fim maestre in ghicit exact ce ii trebuie lui bebe. Cred cu tarie lucrul asta...ca vom fi toate mame perfecte pt. puii nostri.

Gata, ma retrag la ceaiul de zmeur si Mircea Badea. Somn usor si pe maine!

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SUN - sa stii ca la al doilea,.... parca esti ma paranoic....
Noi nu am iesit inca afara... Planuiesc o iesire in zilele urmatoare. Nu stiu cum o sa o imbrac, dar cred ca o sa ii acopar bine pielicica, peste tot, si in functie de cum se prezinta labutele, mai pun sau mai scot...

CAMY - sa stapaniti sanatosi frigiderul. E o piesa tare importanta la casa omului!

DANA81 - noi nu facem poze cu blitz, da' are aparatul o tona de optiuni si sotul meu care e pasionatul casei zice ca tre' setata diafragma mai mare (mi-a zis el niste cifre, cu 3 virgula patru sau asa ceva...). Nu cunosc vreo contraindicatie, dar nu cred ca ii face bine lui bebe lumina aia...

ESTRELLA - trusa pare faina. Eu vazusem una la Carrefour, am studiat-o si nu mi-a placut, dar era si mai ieftina. Obiectele din interior iti trebuie musai. Acuma... depinde cate ai deja. Noi aveam de la Eliza si termometru si multe altele....
Mergi si tu si vezi trusa, pipaie obiectele

DIANA - Tine-ne la curent cu castigul la LOTO... Poate te vedem la TV cu marele premiu!

OANA - noi avem astfel
0-3 luni
BODY MS 8
BODY ML 8
BLUZA MS 4
BLUZA ML 5
OVERALL BBC 2
OVERALL CATIFEA 4
CHILOTEI 3
PANTALONI S 3
PANTALONI L 3
ROCHITE 1
SOSETE 8
INCALTARI 2
BARBITE 7
CACIULITE FES 3
Nu stiu daca apucam sa le purtam pe toate (astea sunt masurile 54 si 56, plus unele marcate 60 dar care sunt mai mici decat 60).
Oricum, am preferat sa luam din fiecare - maneci lungi, maneci scurte....

DANANGIE - eu, care am nascut prima data natural si am ramas cu traume... Mi-am zis ca a doua oara nu poate fi mai rau si ca daca nu am murit de prima data, ma incumet si a doua oara. Si uite ca a fost atat de simplu, cum niciodata nu as fi crezut!!!

DIA FILI - cre' ca depinde de fiecare spital. La Polizu (2003) ne dadeau ei pampersi de exemplu, la Elias (azi) nu. Si la Elias si la Polizu nu a trebuit sa duc eu lapte. Acum le dadeau NAN 1 si ne-au zis si noua sa continuam tot cu NAN daca dam la bebe supliment.

KIMMY - ce frumoasa poveste! Sa fiti sanatoase si sa fiti fericiti! Mi-a placut ce ai spus despre viata in 3

CRIS - multumim de vestile despre TECK! Acum am vazut ca a avut nastere usoara... am ramas in urma cu cateva capitole

Fetele, chiar par asa optimista? Multumesc
Sa stiti ca eu asa cred... si vorbeam si cu BOTI. Toata sarcina mi-am vazut de ale mele... stress, cafea... ba chiar m-am cam neglijat, INSA am fost asa fericita, preocupata de copilul meu, am crezut mereu ca va fi totul bine,... cred ca asta a contat. Ma rog... si faptul ca fata seamana cu barbatu-miu la fire... sau cel putin asa pare... dupa cat doarme

DANA - cu APA CHIOARA! Asa ne-a zis si neonatologul la spital! A zis ca ar mai urma sa ne sterilizam si pe noi daca vrem sa fierbem apa de baie la bebe. In plus, eu ii fac "baie" in chiuveta, tzac pac un minut. A zis sa lasam pe bebe cu un mic dus deocamdata, si peste cateva zile sa facem in cadita, cu 10-15 cm de apa.

MOBRIQ - am murit de raaas!!! Apa la temperatura corpului! Credeai ca fata pune apa fiarta la bebe direct??

Asa intrebau si niste mamici la spital, daca sa spele copilul cu ceai.
Dar dupa cate vad ca a fost SUNNY sfatuita, mi-e clar ca fiecare e cu ideile lui si le "spread"=uie si la mamici

ANNA - in sala de nasteri nu iti cari garderoba cu tine si nici nu iti echipeaza nimeni bebe frumos Adica... in Romania... Il face sarma, normal!

OANA - pijamaua e larga. BODY e stramtut pe corp si nu are craci de pantalon.

Fug la dus si la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa gata papa e sub nasul meu pot sa stau si eu sa lecturez sa incerc sa revin pe metereze.
In primul rand Bujo ms mult ca le-ai anuntat tu pe fete ca eu nu am mai avut timp decat de un scurt mesaj ca ma grabeam la spital ca imi era frica ca vine bebe pe drum.
In al doilea rand va multumesc din suflet pt galerie tuturor.
In al treilea rand ms mult de tot Anamaria ca ai zis la fete despre bebitza noastra scumpa.
Diarux ms mult pt poezie e super.
Fetelor atata am reusit sa recuperez ca merg sa ma intind sa profit si eu de ceva liniste ca acusi se trezeste maraiciul si vrea papa.
mai recuperez maine din ce s-a mai scris.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
citat din mesajul lui diarux

aaa...uitasem!toata ziua am vrut sa va intreb...

deci:
1. cand incep sa ma dau cu garmastan?
2. e normal sa mai sughita asa de tare BB si acum??? nu e periculos sa inghita atata timp lichid? zic si io ca o tontolina ce sunt. sughite de ma zguduie toata!
nu ma lasati sa ma prajesc aici in suc propriu pls!!!!!!!!!!!!!

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Si burtica mea sughite tare de tot si destul de des... si am aproape 40 de sapt..... nu stiu daca e normal

oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bb misca asa de tere ca nu stiu ce-s pstit...offffffff...chir ma loveste, nu gluma...
am mancat pepene....mai am si pt maine ca mi-am luat unul maaaaaaaaaare...sa ma satur..
Anka maaaaaama cate hainute are bb...bb al meu nu are nici jumatate.....dar o sa-i iau...cred...sper!!!

...acummerg la nanic, ca nu mai pot de somnic...

Noapte buna fetele!!

Cami 38s+, cu ?????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TURTURICA am ceva zile de cand ma gandesc daca data viitoare as fi in stare sa nasc natural cu epidurala......dar imi este prea frica de epidurala....de efectele negative. Vad cum muklte fete nasc cu epidurala si e totul ok,dar eu tot vad partea goala a paharului...

ANKA acu' poate la mine inca e proaspata memoria.....poate mai tarziu voi gandi la fel ca tine.....nu stiu......

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Nu ma mai satur sa va citesc, acum mai mult ca oricand incerc sa inmagazinez cat mai multa informatie. Sunt atat de pretioase sfaturile voastre!!!

Anaxena, ce simpatica esti! Ma bucur ca ti s-au implinit dorintele!

Mada, ca d eobicei plina de energie!!

Ingry 36+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mariana1976 felicitari! Sa fiti fericiti cu totii, parinti curajosi! Si insanatosire grabnica. Asteptam vesti.
Si bineinteles felicitari tuturor mamicilor si nasteri usoare in continuare.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

La mine toata ziua au fost probleme cu netul. Sunt pe UPC. Cica au avut o defectiune la nivel national. Asa ca probabil si alte fete care sunt pe upc tot din cauza asta nu au aparut. A mers numa de la 3 la 5 pm si apoi nada. Acum vad ca merge, dar cine stie daca dimineata nu sucomba iar. Cred ca si Tecky e tot pe upc.
In caz ca nu va merge netul nici maine sau zilele urmatoare, promit ca va anunt pe una din voi (Sun sau Anka) daca nasc, ok?
Am inceput sa ma simt un pic ciudat, dureri ca la cm, bb se apasa pe col, dar inca nu se vede nici un semn de dop. Sorocul ar fi 8-9 (dupa ultima um e 9, dar eu stiu ca am ovulat mai devreme cu 1 zi), asa ca de azi orice e posibil.

Va pup dulce pe toate si fug la nani, sa fiu odihnita, ca nu se stie cand incepe "distractia". Acum m-am trezit special cand mi-a zis sotul ca merge netul, ca sa va pot spune care e situatia.
Aveti si telefonul meu la contacte pe contul comun de pe yahoo.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput