Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

buna fetelor,

felicitari noilor mamici, nu am apucat sa citesc nimic din urma dar am vazut ca s-au mai copt cativa pepenasi.

Nicholas a venit pe lume asa cum era programat, pe 4 iulie, cu scor 9, 3120 gr si 50 cm. Acum suntem bine, mancam dormim dar avem o problema, nu ne dezlipim din brate de la mami sau tati. Ati mai patit careva asa? Noi nu am vrut sa-l tinem in brate dar nu a fost chip sa-l punem jos. Se trezeste imediat, tipa ca din gura de sarpe, se face rosu si cu greu il mai impacam dupa.
Daca ne poate da cineva un sfat ar fi minunat.

Daniela si bebe Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

dana sa nu te superi ca te intreb dar ce ai impotriva epiduralei? ca eu chiar nu am auzit de probleme importante cu ea, comparativ cu anestezia generala care ai face-o la cezariana, unde chiar se ivesc frecvent complicatii mai mari sau mai mici.

sun
si eu cred ca e un boom de crestere, nu te speria ca ai destul laptic, mai ales nu ceda ispitei sa adaugi formula.

mada sa-ti zic si tie acelasi lucru, sa nu te superi ca poate deja suna ca o moara stricata dar de ce ii adaugi formula? da-i sa suga cit de des. eu cind am fost nevoita sa-i dau nu am remarcat ca ar fi mai satula sau ar dormi mai mult dupa formula

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

dana81, hai sa-ti spun si varianta japoneza la baitza.
Noi a trebuit sa dam cumva un fel de test in maternitate, nu ni-l dadea acasa pe bebe daca nu stiam cum sa-l hranim, imbracam, schimbat pampers, baitza la cupil.
Asa.......baitza.
Apa normala, temperatura maxima 40 grade(asa au spus ei,asa spun si eu,am dovada pe video ), noi o facem pe la 38-39.
Se baga bebe in cadita,se pune un fel de scutec,batista mai mare peste bebe.
Se sterge fatza cu o batista,doar cu apa, nu sapun, gel, apa simpla din cadita.
Apoi se spala capul cu sampon, apoi se trece la corp,gat, brate,restul corpului.Se clateste bine bebele.
Se sterge, apoi se da cu crema, masaj, papa si la somn de voie.
Asta e stilul japonez, asa ni s-a spus asa facem.
Si cica se poate baga bebele cu tine in cada, vana de la o luna,astia au o boala cu facutul baii cu bebe si tot familionul deodata , parinti, frati, bunici.
Noi ii facem baie in baia mare, avem o masuta, punem cadita, il spalam, si in anticamera de la baie avem pregatit tot, hainutele.
Il hranim si la somn, numa ca la noi e invers efectul, Matei se trezeste dupa baie,( el in timpul baii adoarme) sta si cerceteaza zona, sa-l pici cu ceara ca nu adoarme.
Sucit cupil mai avem.

Maine mergem la control, tare sunt curioasa cat a luat in greutate, ca el s-a nascut cu 3.500, si mi la dat acasa cu 3.200g.
Sper sa fi pus si el macar 300-400g.

In rest, totul e bine, ieri iar mi-a stat 6 ore treaz, a rupt de somn toata noaptea,a trebuit sotul sa-l trezeasca dupa vreo 4 ore sa-l hraneasca.
Acum, minune doarme dimineata, ma mir.
De doua zile dorm si eu ca omu cate 7-8 ore non stop.
Mare noroc am ca sta sotul noaptea cu Matei, si asa ma odihnesc bine, sa fiu buna de stat si facut cate ceva prin casa in timpul zilei.

Am plecat la treburi.
Spor la treburi si numai bine va doresc!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello fetili...
....eu am bagat masina de spalat cu hainutele la bebe, voi calca azi pt mine pt bagaj....am asa niste emotii...nu-mi este frica..sunt doar emotii...ca tre' sa apara bebe...
offfff...mult a fost, putin a ramas....merg sa pap si eu....si apoi la treaba cu mine...

Fetele care sunt deja mamici cu ''acte in regula'' foarte pretioase sfaturile voastre, acum citesc tot ce scrieti, dar sunt sigura ca atunci cand voi ajunge cu bebe acasa va voi bombarda cu intrebari... toate fetele..

Cami 38s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

aaaaaaa...zice sotul aseara...''de-asta iti plac tie asa mult pepenii???...ca esti mamica de pepenas?''....a fost atent la ce fac eu pe aici....

Cami 38s+, cu ??????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Daniela felicitari! Sa va traiasca Nicholas si sa fie sanatos! Asteptam pozici. Nu stiu ce sa-ti zic cu urlatul daca nu e in brate, pt ca a mea nu face asa. Poate te ajuta fetele.

Biri no way. Tu esti plecata si n-o stii pe dna dr Stoicescu. Dar cine o stie intelege ca formula nu exista in conceptia dansei...si am devenit si eu maniax asa. O sa fiu ca pigmeii cu tzatzele ca bretelele:), da' fii-mea tot o sa primeasca laptic de la mine. Daca nu treceam prin incercarea aia poate nu eram asa extremista, dar asa imi dau seama ca lapticul meu este mana cereasca pt ea! Si am si norocul unui copil care, desi a inceput cu gavaj, seringa, biberon si abia apoi tzatza, se mufeaza perfect.

Nati eu zic ca a luat in greutate! Oricum abia astept sa vad ce v-au zis, cum e bebe Matei! Si cand ne-om intalni pe faleza la Tulcea, sa ne uitam la 2 grasani care ne-au dat emotii dar care acum sunt sanatosi tun!

Danutza eu am facut cezariana cu epidurala. Bine, imi explicase anestezistul totul despre oricare dintre ele. Am si a preferat-o pe asta si la cezariana. Nu am avut nici macar un efect advers. Sa nu-ti fie frica, e cea mai safe dintre toate anesteziile!

Azi se anunta canicula...minunat, de parca pana acu' era vreun ger...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEEEE la toata lumea!

bai, asta micu' m-a sughitat toata noaptea!!!! deja se intrece cu gluma!dragutzul de el! abia il asteapta mama sa il pape tot!!!!

OANAca de obicei, pe faza. sar'na si
MADA pai pentru "mama noastra"...orice si oricand
SUN . cum esti tu ca un batran sfatos! si cate ne mai inveti...
JOVANApai eu vad ca fetele nu se panicheaza de la un sughit, deci o las si eu mai moale.

Ute ca a aparut si MORCOVEATZA si eu nu am facut poezica. cam greu...dar sa vedem ce putem scoate la foc automat.

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

MORCOVEATZA uite ce am eu de spus:

MORCOVEATA e si ea
din Canada. Si asa
a intrat la odisee.

Casa este-acum "la cheie"
si-si asteapta pepenashul.
Sigur stie tot orasul!

Cu coloana s-a stresat
si mai mult in fund a stat.
Doctorul a evaluat-o
si pe 4-a programat-o.

Pe NICHOLAS a nascut
si din nou a aparut.
Din brate nu-l poate da.
Dar ce? nu e bine-asa?

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Eu am iar o lene in mine...azi il am si pe husband pe cap, asa ca poate reusim cumva sa ne mobilizam sa facem ceva treaba...

Ruxi, si bebe al meu sughite!!! Mi-e mi se pare atat de haios sa il simt!! Ceai de zmeur beau de 2 sapt cate o cana pe zi, iar cu Garmastan intentionam de ieri sa ma dau, dar am uitat!!! Oricum, pe prospect zice ca trebuie inceputa aplicarea din luna a 8a.

Daniela ( Morvoveata), bine ai revenit !! Felicitari inca o data pentru Nicholas. Asteptajm pozici si povestea nasterii...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 41 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

CRIS pai atunci am sa purced si eu la din astea. zmeur si garmastan.sa vedem ce iese....

Mergi la inceput