Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
AnnaBaby spune:
Neata dragutelor!
Diarux cu garmastan poti sa te dai de la 8 luni (cel putin asa scrie pe prospect). Cat despre sughitat, si bebelusha mea are cateodata niste reprize de se cutremura toata burtica si nu stiu cum s-o ajut, ca ma gandesc ca nu-i prea placut, ca nici mie nu-mi place cand sughit mult si nu ma pot opri. Stiu ca la un moment dat eram chiar la eco si sughita si dr a zis ca si dupa nastere ca si dupa nastere cand ii apuca se opresc tare greu.
Morcoveatza felicitari mamico,sa-ti traiasca bebe Nicholas si sa fiti amandoi fericiti si sanatosi!!!
Camy pana la urma tu cand esti programata la cezariana?
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
ANNABABY pai de aia zic si eu, ca nu cred ca o fi prea placut pentru bebe. da ce pot sa fac? mi se pare distractiv si mie, desi e o senzatie ciudata. numai ca in ultima vreme, o face foarte des si il tine destul de mult. si ma gandesc ca daca inghite saracutul atata lichid amniotic, nu e asa de bine. cine stie....Atata vreme cat e normal si pateste tot poporul, m-am linistit.
Mai ai putin!!!

emotii???cred ca din ce in ce mai mari.
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Nati spune:
morcoveatza, felicitari pentru Nicholas, va doresc fericire maxima.
In legatura cu ce poti face cand plange juniorul.
A descoperit sotul o modalitate sa-l faca sa taca si sa-l puna la somn.
Si nu are colici, da vrea in brate, cum il luam in brate cum tace.
Poate bebele vostru are colici, sau e prea devreme colici la el?
Cand incepe sa planga, il ia si-l pune in patut pe burta, si uite asa plange bebe vreo 5-10 minute, dupa care oboseste si adoarme.
Incercati si voi, poate da roade.
Sun, abia astept sa ajungem in tara, maica-mea se umfla de plans cand ii arat pozele cu nepotul, nu mai poate de dragul lui.
Dar am ales sa nu o aducem la noi, ca altfel iese scandal mare intre noi doua, amandoua incapatanate
, sigur ar iesi razbel, asa mai bine imi cresc cupilul singura fara nici un ajutor de la nimeni, doar eu si sotul + prichindelul.
Sper sa ne dea unda verde medicii sa plecam pe avion cu bebe, poate pe la 6 luni, cu toate ca au zis foarte clar ca mai devreme de 1 an sa nu-l punem pe avion.
Vedem noi.
Pup Galu mica si scumpica!
Am plecat sa ma fac gigea, sa pregatesc geanta pentru pitic, mergem in Tokyo in vizita la niste prieteni.
Pup fetele, si sa aveti spor in toate!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
AnnaBaby spune:
Diarux am niste emotii de nu mai pot! Adica emotii de 2 feluri - de alea bune ca abia astept sa-mi vad bebelusha, mor de curiozitate sa vad ce am fost in stare sa fac!!! Si emotii din alea nasoale ca mi-e foarte frica de operatie, nu pot sa ma gandesc decat la momentul cand o sa intru in sala de operatie, o sa ma intind pe masa singurica, etc...Cred ca joi noapte nu o inchid un ochi. Plus ca eu beau foarte multa apa si merg foarte des la baie (mai ales noaptea) si acum vreau sa incerc sa reduc cantitatea, in primul rand ca in prima zi nu pot sa beau deloc, si in al doilea rand ca sa nu cumva sa am nevoie de sonda urinara, ca am o adevarata fobie in privinta asta!!!A doua zi sper sa ma ridic, cel putin asa e indicat, dar eu stiu daca o sa fiu in stare? Eh, dar trebuie sa ma incurajez ca o sa treaca repede...
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Diarux am uitat sa-ti spun - sa stii ca pe tine o sa te sun ca sa anunt vestea, sper cat de curand imi revin si sunt in stare sa vorbesc...
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
ANNABABY e foarte firesc sa fii speriata! dar ma gandesc eu ca emotiile alea din prima categorie, trebuie sa fie mai puterniuce. adik bucuria de a-ti vedea bebelina. o sa fie bine. avem o doctorita care stie ce face, asa ca...lasa grijile deoparte. cat depsre sonda si toti ceilalti balauri urati...Nici nu o sa fie nevoie. O SA TE DESCURCI DE MINUNE, sunt sigura de asta!! si astept cu nerabdare telefonul tau! 

uite, iti bag si o
de incurajare , chiar daca e inca devreme : 

Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
eu ies la o plimbare ca daca inca e bine afara. trebuie sa ma uit si dupa var si alea alea...bleah!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
tiberica spune:
Neata mamici!
Ca sa nu mai sun la dr sa-l intreb spuneti-mi si mie, please, inainte de cezariana nu trebuie sa mananc? eu am prog joi la ora 13.
Va pup
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
dara_d spune:
Tiberica si eu fac cezariana cu anestezie epidurala dar vineri si mi-a spus ca trebuie sa nu mananc si sa beau nici un lichid de la 12 nopatea joi spre vineri .
39+
AMR 4 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dara_d spune:
Buna dimineata
Am schimbat si eu AMR-UL , mai am un pic.
Anna baby si eu am emotii si din alea bune si din celelalte dar incerc sa ma gandesc ca e mai bine sa nu ma agit ,eu am si hipertensiune care mi-a aparut pe sarcina si nu e prea bine sa ma agit.
39+
AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png