Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dimineata!..noi ne delectam cu richard clayderman..mm...ce linistitor...
anka merci frumos de lista ta! ma mai lumineaza putin deci "pijamaua" e cea cu craci si maneci!? si ca sa-i fie mai larga ii iau marime mai mare !? sai din start astea sunt mai largute!? ca am din astea...dar nu-mi da seama daca o sa-i fie largute au ba la bb!
capri bag de seama ca se apropie rau de tot momentu'...dupa tonul tau as zice ca azi-maine nasti
morcoveatzo bine ai revenit! asteptam pozici cu bb Nicholas si o povestioara!
nati sunt sigura ca Matei a luat in greutate! asteptam vesti de la dr azi:)
care e spilu la ceaiul de zmeur? stiu ca s-a discutat dar io acu' m-am trezit...cate cani/zi? 1 plic la o cana..sau cum? mie mi-e parca frica un pic sa beau...ca acum am pitic cu nastere prematura
anna si io am emotii de genul celor descrise de tine! trec asa..de la o extrema la alta dar asta doar din dorinta de a fi mame bbuuuuune-pergfecet pt bebeii nostri dragi!
tiberica nastere usoara sa ai si bebitza sanatoasa! asteptam vestiile la cald
dara vineri iti vezi si tu minunea...moama ce trece timpul...
va merg cu trebi in oras

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Dara multumesc, deci de maine seara pana la operatie nu o sa pap dar sa vad cu apa cum fac...
oricum ies des la toaleta...
pupic

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Oana asa este mai am un pic si imi e cam teama , sper sa reusesc sa depasesc teama si sa ma gandesc ca o vad dupa atata asteptare 9 luni si perioada de dinainte de la aspirante, cu tratamente de ramas gravi si stimularim ovariene, teste de ovulatie.
Tiberica si eu am o problema beau multe lichide si nu stiu cum voi rezista dar trebuie , vreau sa respect ce mi-a spus medicul ca sa nu am probleme.
Caprioara ce putin mai ai si tu ,poate nasti azi sau maine.

39+AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tiberica si eu am ceza vineri, anestezie totala, si mi s-a spus sa vin la spital fara sa fi mancat. De baut nu mi s-a spus insa incerc eu sa reduc cantitatea de apa ca sa nu resimt prea greu lipsa atunci.

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

AnnaBaby maine voi afla si eu concret cand voi face cezariana...sper cat mai curand...ca nu mai pot cara burtoiul dupa mine...acum voi vedea maine..atata am rugat bebele sa mai stea in burtica...ca vad ca nu mai iese..

...in alta ordine de idei...eu nu mai pot de somn....as dormi non stop, nu mai pot face absolut nimic....si cum ma intind in pat, cum adorm...

...si ziceam zilele trecute ca mananc mult....pai da....ca la cate vitamine iau......nu stiam de unde foamea asta acuta...pai eu azi am mancat 2 boluri de cereale cu lapte, un sandwich marisor, icre pe paine (3 felii) si 4 felii de pepene....si nu exagerez.....dar imi este foame...nu stiu ce m-a apucat acum...

Cristina si eu ma plang de lene...MARE..nu asa oricum....si cum spuneam, tot trag la nanic...

...Si eu simt bebele cum sughite dar pana acum nu a durat atat de mult ...nu mi-am facut griji...sper sa fie bine...

Cami 38s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Hai sa ma mobilizez si eu sa fac ceva, ca ieri am fost tare lenesa si nu m-am miscat din pat. Ma duc sa pun rufe la spalat si apoi sa ma epilez. Dupa amiaza vine iar mama sa-mi faca curatenie, asa ca la capitolul asta am scapat... Ah, si azi neaparat o sa-mi verific bagajul de spital ca n-am mai umblat la el de vreo luna de cand l-am facut, si ma gandesc sa nu fi uitat ceva...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Dupa cum se vede, imi merge netul azi . Cel putin deocamdata.

Am trecut si de noaptea asta . Si inca nici urma de dop. Nu-s de ce dar cred ca vineri va veni Ilinca, cu primele semne joi. Acu sa vedem daca feelingul meu e corect.

Sunule, tu esti mama omida odiseei, tu cand zici ca vine?

Morcoveatza, bine ati revenit ! Aspteptam poze! Io nu am patit asa cu Matei, sa vrea numai in brate, si nu stiu ce sfat sa-ti dau, din pacate...

Dara, cred ca ma tin totusi dupa tine cu nascutul .

Mada, am si eu o intrebare legata de leagan, ti se pare util? Ca am gasit unul la second pe DC, aici, si nu ma pot hotara daca sa dau banii pe el sau nu (si diseara trebuie sa merg sa-l vad si eventual sa-l iau). Nu are adaptor la priza, e un model de la aceeasi firma ca al tau, dar mai ieftin. Tu l-ai inspectat si pe asta cand v-ati hotarat? O merita banii?
Mai are cineva leagan? Va e util?

Citesc si eu cu interes tot ce scrieti, mamicilor cu bb-ii deja acasa. Va pentru toate informatiile. Nu de alta, dar de acum 6 ani si jumatate am mai uitat unele lucruri, plus ca unele chiar s-au mai schimbat.

Ma duc sa ma uit si eu ce poze cu pepenashi ati mai pus .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Caprioara se pare ca aas va fi ,poate nasti odata cu mine, asteptam sa vedem ce si cum .

39+AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, eu toata sarcina am avut o stare de LENE !!! Rare au fost momentele incare am fost energica... Vad ca tu in schimb estri harnicuta, deja speli si calci hainutele lui bebe...SPor

Oana, cica ceaiul de zmeur ar ususra travaliul si nastrea; pregateste oarecum organismul!!! Eu beau de vreo 2 sapt...bine , eu , oricum, toata sarcina am avut contractii dureroase Si acum ma mai lupt cu ele, dar nu m-am panicat, atata timp cat la control totul este ok.

Capri, niciun semn nimic???

CU operatiile eu stiu asa: cu o seara inainte de operatie nu se mai mananca nimic (de pe la ora 6.00seara, se recomanda), iar de baut nu se mai bea nimic incepand cu dimineata in care este programata operatia!!! E destul de dificil mai ales cu caldurile astea, dar va puteti umezi buzele cu o batista cu apa..

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 41 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Afara e innourat si sta sa ploua dar eu tot lac de apa sunt, am bufeuri de caldura...Doar abia am iesit de la dus dar se pare ca trebuie sa-l vizitez din nou...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput