Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cristina, deocamdata nimic .

Vazut pozele cu pepenashi. Toti sunt frumosi de pica. Nu le vazusem inca pe cele cu Timeea, si am vazut si cateva noi cu Teodora si cu Amira.
Fetelor, sunt niste minuni de copii .

Deci, cui ii facem prima galerie saptamana asta? Tie, Tiberica?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara eu zic sa ce merita bebitza e f happy in leagan si acuma cat is mici ma mult dorm dar mai tarziu o sa o mai si distreze.
Noi am dat 130 de lire pe al nostru si nu l-am vazut dinainte exact modelul asta dar am vazut ala care e acolo in poza si e fain.
Acuma depinde si de copil cat va sta in el daca ii va placea sau nu dar daca il pui de micutz eu zic ca se obisnuieste.
Mie gama asta aquarium mi se pare f faina, noi avem tot de la producatorul asta gama aquarium un gym care a distrat-o pe Ari luni intregi nu se mai satura de el. Sunt bune produsele lor si de calitate.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza gagici, si io trag la somn. La 8 au inceput muncitorii cu pickamerele, nush ce naiba tot demoleaza si fac santuri. Si asa as mai fi dormit, si mi-am pus dopuri in urechi si a tras pe dreapta pana la 11 Sa vad ce mai sunt in stare sa fac azi.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Mada, merci frumos de sfat . Atunci il bat la cap pe sotz sa mergem deseara sa-l luam, daca zici ca l-ai vazut "pe viu" si e misto. La 7 milioane cat e in magazin nu l-as fi luat ever, ca mi se pare muuult prea scump, dar asa la second, parca mai merge...
Ma enerveaza ca nu are adaptor de curent, dar poate il face sotzul cumva sa mearga si la priza.
Bei, sa nu mi-l suflati careva pana atunci, daaaaa?

Camy, tu ziceai ca-ti e foame? Si mie . Ieri am mancat toata ziua, una doua eram in bucatarie sa mai ciugulesc ceva, si crede-ma, am macat muuuult mai mult ca tine.
Azi dimineata aveam 70 de kg , adica +14, la 1,69 inaltime.

A, si azi noapte avusei vise erotice, mei . Nu am mai prestat de muuult, fiind stresata de streptococul asta nenorocit, sa nu-l plimbam de la unul la altul. Dar cred ca daca pana joi seara nu nasc, il iau pe sot la o , ca precis a uitat cum e .

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo si eu am un somn in mine de numa. Da astept ora 12 sa pun pe Ari la somn si pe Amira o iau cu mine in camera si facem toate nani ca eaglel-ul a fost la cumparaturi dim la tesco sa mai ia niste maruntisuri sa avem pt papa si niste pampersi si acuma s-a dus iar pe la magazine. Macar mai am liniste ca iar ne-am certat de la tigari mai m-a disperat.
Nu am nimic ca fumeaza doar au fumat toata viata ai mei si nu ma derajneajza nimeni sa fumeze merge afara sa fumeze da cand vine ieri in casa eu sterlizam biberoanele si ea pac sa puna mana sa puna ea tetinele nici nu s-a spalat pe maini si mirosea a tigara de numa si i-am zis lasa ca le fac eu si te rog cand mai fumezi spala-te pe maini inainte de a umbla cu biberoanele sau bebe. Normal ca a luat-o ca pe un atac la persoana si da-i si urla ca abia asteapta sa plece ca etc. I-am zis poti sa te superi da am un bebe mic si nu accept asa ceva si asa fumul ramane in haine si etc nu ti-am cerut sa te si schimbi ca sigur facea ca toti dracii da macar atata nu o duce capul ca totusi Amira are numai cateva zile?
Se supara ca nu o las sa ma ajute cu fetele dim i-am zis ajuta-ma la curatenie la gatit la astea care acuma e mai greu sa le fac da nu cu fetele pt ca tre sa ma descurc singura dupa ce pleci daca tu ai face tot si eu as sta cand pleci ce fac? Si eu deja incerc sa imi fac cu fetele o rutina dimineata mai intai ma ocup de Amira ca e mai mica si nu are rabdare apoi pe ea o pun in leagan la nani si ma pot ocupa de Arianna care dupa ce e jos la jucarii si desene pot si eu sa merg sa ma spal sa strang de prin dormitor una alta si apoi vin jos cu ele la turele de biberoane si apoi sa pap si eu.
Ma ajuta ca poate sta cu fetele si eu sa fac dush linistita nu pe fuga.
Ea vrea la orice sa faca ea si daca ii zic ca ma descurc vaii ce se supara. Nu pricepe ca la unele chestii nu vreau ajutor vreau la altele care nu le pot face. Si daca era invers si facea ea toate apoi se plangea si imi scotea ochii ca ea tre sa faca toate si ca a fost ca sun sclav si etc.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Mada, mai eagalul asta al tau e mare figura. Chestia asta sa faca ce vrea ea si nu sa te ajute la ce ai tu nevoie, o stiu si eu prea bine . De ce nu or pricepe frate???
Hai sa-ti spun de ce as vrea eu sa nasc azi sau vineri, da nu maine sau poimaine (adica 9 si 10). Pen'ca mama are ziua de nastere pe 9 dar e trecuta in buletin pe 10 (sau invers , ca niciodata nu tin minte). Sounds familiar ? Am si eu eagalul meu (plus eagaloiul de soacra ), chiar daca m-am abtinut sa spun prea multe pana acum. Si vreau ca fata mea sa aiba ziua ei, separata, na!

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Nu mi-a mers netul si ma gandeam deja unde sa merg sa mai vad de vesti. Off dependenta asta.

Sun- ai fost sa iti scoata firele? Ca am visat azi-noapte ca nu te-ai dus

Kimmy- bine ai venit acasa

Vicky- cum esti cu depresia

Ruxandra- cum e cu mana intepata? Eu am inceput sa ma dau cu Garmastan cam din saptamana 34. De sughitat Mirunica mea inca mai baga reprize- am citit undeva ca inghit mult lichid amniotic odata si de aceea ii apuca sughitul si in plus exerseaza respiratia- haplea mici si draguti ce sunt ei

Camy- cum a fost pepenele de la frigi?

Laremi- bine ai venit!

Anaxena- felicitari pt. primul e-e si primul zambet galagios

Mada- ce bine ca papa mai bine Ami! Imi pare rau ca inca mai ai probleme cu eagle-ul, dar lasa ca mai e putin pana in 20

Daniela(Morcoveatza)- felicitari pt. bebe Nicholas!

Nu stiu ce fac astia cu apa calda, dar azi e deja a 3-a oara intr-o saptamana cand o opresc (de dimineata pana seara). Si lui Mirunica nu ii place dusul cu apa rece.

Pupicei tuturor

Ralu
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Capri ziceai ceva de vise erotice?? M-am trezit cu un zambet laaaaaarg pe buze ca am visat o seara romantica cu sotzu intr-un castel cu candelabre si pat din ala king size si plin de lumanari Noroc ca de cele mai multe ori il visez pe sotu da mai scap si la alte personaje, de ex m-am visat cu dr House Ce-am mai ras cu sotu cand i-am povestit. De abia astept sa-mi amintesc cum e.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza mamici!!!

Am dormit si eu in sfarsit ca un purcel...ce bine a fost!!!!

Off MADA ce te mai supara mama asta a ta, dar mai e putin si gata stresul, asa ca mai ignoro si tu!!! PUPICI sa-ti ajunga toata ziua!!!

NATI sa vii cu vesti bune de la dr., sa aiba grasanul atat cat ii trebuie in greutate!!!

CAMY ce harnicutza esti tu, se apropie mom, pana la urma ce faci...ceza sau natural?

TURTURICA, DARA voi ne veti bucura week endul asta? CURAJ
Eu vreau sa ma duc la CArfour sa mai iau cate ceva, sa-mi fac copii la dosarul de analize...si poate fac si o ciorba azi...dar unde mi-o fi elanul????

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada dar vad ca esti puternica nu gluma de rezisti asa la tot ce face mama ta.Ea oare nu vede la ce te-ar putea ajuta , ca e clar ca mai bine la gatit si curatenie , dar probabil ca vrea sa ajute la copii cae o treaba mai placuta.
Cand vad ca scrii si pe forum , ai si doi copii, si te descurci te felicit esti o mamica eroina. Eu una o sa am primul copil si deja mi se zburleste parul pe mine, desi sotul de vineri este in concediu paternal pana la 1 august si mama e disponilbila 24 din 24, si daca vreau si soacra mea poate sa vina sa ajute.
Sunt asa linistita ca a reusit sotul sa isi ia concediul ,a facut cerere si i-au acceptat atestatul de puericultura si asa pe langa cele 5 zile libere are inca 10 zile libere platite, mai bine nici ca se putea. Deja el de acum nu prea se mai odihneste ,cred ca pentru el e mai greu gandindu-se la operatie, are clar emotii mai mari ca mine , si pentru mine si pentru fetita.
Bujo si la mine taie astia copacii cu o masinarie si fac un zgomot, dar ce sa fac suport.
De cald e cald de mor.
Am reusit acum sa sun si la spital ( de dimineata tot incerc si abia am prins)si mi-am rezervat o rezerva cu plata de sambata, ca vineri ma tine in post operator.Macar sa stau si eu comod ca si cu caldurile astea nu prea cred ca as fi rezistat la salon comun.

39+AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput