Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele, m-am intors de la eco cu vesti bune.

bebe este in grafic, are 609 grame si este mai mic cu o zi fata de data dupa UM. I-am vazut fatuca, are nasucul meu si buzele lu' ta'su, dar tot puturosel a fost si azi. Ieri s-a zbenguit toata ziua si azi era obosit ....important este ca este bine totul si bebe este in grafic.

pentru toate fetele.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari Mary-b pentru bebe si pentru cele 609 g, ma bucur ca este bine totul.

39+AMR 3 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, esti totala . Dr. House, zici?

Dara, ce bine ca ai facut rezervarea! La mine e cum imi va fi norocul, m-a trecut pe o lista dar mi-a zis ca trebuie sa mai si fie una libera cand nasc io... ca doar nu o sa dea pe altineva afara. Asa ca, e chiar la noroc, ca sunt destul de solicitate rezervele astea .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mary-b, felicitari!!! Ma bucur enorm pentru tine .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MARYB felicitari pt grasan, ce bine cand stii ca totul e ok, sa auzim numai de bine pana la sfarsit si dupa.PUPICI

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maryb goood for you Crek esti foarte happy. trece vremea deja ai 23 sapt. Acusik ne anunti evenimentu.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Da Capri, dr. House. Si vreau sa zic ca nu mi s-a parut niciodata atragator personaju ala, imi place doar cum gandeste. Dar dupa visu asta il privesc cu alti ochi Stiti cartea aia a lu Vicky Iovine? Mada stie. Zicea de hormonii gravidelor, daca ajungi sa ai vise perverse si cu preotu satului e clar.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc tuturor pentru urari, asa este e bine cand stii ca totul e bine, iar eu sunt foarte fericita ca totul e bine si cu bebe si cu mine, IR-urile sunt ok, colul e lung si inchis, placenta in regula, lichidul amniotic in cantitate si aspect normal....deci multumesc lui Dumnezeu ca totul e bine.

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cuscri esti zuzu nene. Auzi, cu dr house...si tot piciorul bleg in avea?

Capri pai eu presimt o vineri sau o sambata! Si sper sa fie vineri, ca ti-ar fi mai usor sa prinzi si rezerva daca e disponibila.

Ralu ce tare ca mi-ai visat firele. Nu, joi merg la Emel sa mi le scoata. Deja parca imi pare rau dupa ele...ne imprietenisem.Da' 24 de zile cred ca-s suficiente pt o relatie solida de iubire:))

Dara, Anna, Tiberica...hai sa va povestesc cum a fost operatia la mine, poate va ajuta. Imediat...ca tzipa un pitic mic

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Bujo- esti totala

Capri- si noi am luat bouncer, dar de la primii pasi (din Carrefour). Mie toate mamicile mi-au recomandat bouncer- se pare ca este extrem de placut si linistitor pt. bebe. Cel pe care l-am luat noi are doar 3 viteze si 3 melodii si nu are functie de vibratie. Daca vrei sa pun poza cu el, spune-mi (daca nu-nu pun ca mi-e o lene.....). Despre Fisher-Price eu am auzit oricum numai lucruri foarte bune

Pupicei

Ralu
38+ Miruna

Mergi la inceput