Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...vin de la o noua tura de somnic...SERIOS!!!!....cred ca da ca acum as mai fi avut vreun bebe...l-as fi facut tare nefericit pe saracul copil.....si cine zicea ca sunt harnica?????????...NUUUUUUUUUUUUU, nu sunt harnica, nu stiu cine a inventat masina de spalat....dar persoana respectiva merita toate aplauzele...si am zis ca trebuie sa calc, sa fac bagajul, asta vreau sa fac azi...numai ca trebuie sa ma apuc sa-mi caut cheful, ca pe langa mine sigur nu-i!!!

Dana...cezariana ramane...si acum am sunat la clinica...maine intre 10 - 12 merg la dr sa vad ce-mi zice...adica pe cand evenimentul..

Ralu aseara mi-am cumparat un pepene gigant...ca am mancat din el..si tot nu l-am putut baga in frigider...si radea Cristi de mine, imi zicea ca acum stau sa mananc macar pana ajunge la o anumita inaltime cat sa poata intra in frigi...e super senzatia...asa dor mi-a fost...si uite ca amn apucat sa mananc si pepene rece de la frigider..dar bebe tot nu are de gand sa vina.....e clar...seamana cu taica-su...e ardelean...eu sunt mai iute...as fi venit val-vartej...

Maryb ma bucur sa aflu ca bebe e bine...si in grafic...sa ai grija de tine in continuare si ai sa vezi ca DD nu ne lasa niciodata

..offffff...acum 2 we va ziceam ca o sa fie un sf de saptamana plin de nasteri..asa zic si acum...va zic eu...in we nasc...aveti incredere in premonitiile mele...si acum merg sa mai pap ceva......dar nu inaite sa o felicit pe Mada..bravo tie pt cat de harnicuta esti....nu as putea fi ca tine...mi-ar placea tare mult, esti de admirat...dar eu sunt prea lenesa...

Cami 38s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Pe mine ma relaxeaza tare mult sa va citesc ... uneori ma gandesc ce o sa fac eu singurica cu un bebe mic, dar in acelasi timp am convingerea ca sigur o sa fim bine, desi habar n-am cum.

SunSmile, si pe mine ma intereseaza cum e cu operatia, ca si eu tot cezariana fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

vreau si eu bouncer...dar nu-i zic acum lui Pustache...cred ca o sa ma scoata afara din casa......dupa ce nasc......saracu atatea mai trebuie sa mai cumpere.......dar sigur o sa-i cumpere...din ce in ce vb si mai mult de bebe...numai ca el vb de mingi si biciclete......in fine, o sa-si revina dupa ce o sa vada ca fac un bebe mic..

Cami 38s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb ma bucur tare mult pt tine ca bb e bine, ai sa vezi ce repede trece timpul si ai sa-ti tii puiul in brate...Mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni, si ca vineri e ziua cea mare a intalnirii!!!

Gata, am o casa curatica, totul sclipeste, mare noroc am cu mama... Chiar ma gandeam ce m-as fi facut daca nu ar fi fost aproape de mine sa ma ajute...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunule, sper sa avem dreptate cu feelingul . Vineri e ok din punctul meu de vedere, ca luni dimineata sa ne si dea drumul acasa. Pup.

Ralu,
merci de raspuns, nu-i nevoie sa pui poza. Il stiu pe cel din Carrefour.

Mai, Boti nu o fi sosit acasa? Ce ziceti, sa o sun sa vad ce fac fetele?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Da Sun, chiar ne-ar prinde bine niste sfaturi de la cineva care a trecut prin cezariana! Ms tare mult!

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 3 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mesaj de la Didi:

"Ne externeaza azi! Ne-ar fi dat drumul si de ieri dar avea Aida icter si au mai tinut-o la fototerapie. De-abia astept sa intru pe DC sa va povestesc."

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 1 zi

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetele, multumesc de raspunsuri.

Acum sa asteptam povesti de la Sun cand o sa-i dea voie printesa, bineinteles.

Oana multumesc.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Asa...n-a facut caca de 24 de ore si o doare burtica, asa ca se trezeste din somn plangand isteric...apoi tace...

Deci: Eu nu stiam nici ca voi naste in ziua aia si nici ca o voi face prin cezariana. Asa ca dimineata am stat la cafea cu sotul + cele 2 pahare mari de apa regulamentare. De mancat eu nu mananc dimineata, asa ca asta n-a fost o problema.
In sala era o masa ingusta pe care m-am suit si stateam in fund pe marginea ei, cu picioarele balanganindu-se in aer. Mi-a explicat dnul dr ca-mi face un anestezic local si apoi introduce acul in coloana. In fatza mea statea o asistenta, care-mi tinea umerii adushi spre inainte (trebuia sa stau inconvoiata asha). Am simtit o mica intepatura si o senzatie de frig. Mi-a explicat si cand a bagat acul si cand mi-a lipit mega scotch-ul ala pe tot spatele. Si am mai stat asa in fund acolo si a venit dr in fatza mea si ma gadila in talpa, mi-a verificat reflexele la genunchi...incet-incet amorteam. M-au ajutat ei sa ma intind si nu mai simteam decat ca-mi mutau picioarele...de fapt imi montau sonda urinara! Pt ca fara ea nu se poate, asa ca sa nu-ti fie teama Anna. Banuiesc ca si tie ti-o vor monta sub anestezic, asa ca n-o sa simti nimic.
Apoi a inceput agitatia, mi-au montat peretele ala verde :) in fatza, mi-am primit pupatul de la dritza, au inceput glumele de-mi era frica sa rad ca sa nu le misc burta:). La inceput cand ma dadeau cu betadina (cred) pe burta aveam o senzatie de matrix asha...parca era un fal-fal deasupra mea...nu stiu cum sa explic. Si apoi au inceput sa taie, pt ca auzeam instrumentele. Anestezistul statea la capul meu (am uitat sa spun ca mesei i-au pus niste extensii pt maini si stateam rastignita asa) si-mi spunea ca am ochi frumosi de turcoaica :), Emel il intreba adica ce are cu turcii:), o asistenta pe intreba daca-mi place muzica (era ceva de genul budha bar) si eu ziceam ca da dar as fi preferat un "fear of the dark live":), dr herghelegiu facea misto de asistente...in fine, era o super atmosfera.
Dupa ce s-a nascut Galu si mi-au pus-o langa obraz s-o adulmec si s-o pup, drii si-au continuat treaba si cam in 20 de minute eram gata. M-au pus pe masa cu rotile si m-au dus in camera mea. Toata ziua si toata noaptea am stat cu branula pe mana si cu punguta picuratoare agatata langa:), cu sonda pe care o goleau asistentele. Pe la ora 18 mi-au adus un mare recipient de apa si unul cu ceai de fructe si am baut asa cate putin, ca paiul. A doua zi mi-a scos anestezistul cateterul din spate (voi il mai puteti tine, eu am vrut sa mi-l scoata pt ca ma enerva si oricum n-aveam nevoie de analgezice). Tot a doua zi va trebui sa va ridicati din pat. Sfatul meu...incercati sa stati pe o parte, sprijiniti un cot de pat si impingeti in el. Asta ca sa nu puneti presiune pe burtica. Ramanei pe marginea patului 5-10-15 min, pt ca veti avea senzatia de ameteala. Apoi ridicati-va dar sa fie cineva langa voi, in caz ca ametiti. Plimbati-va cate putin, mai faceti o pauza pe marginea patului, timp in care miscati si mainile si picioarele, ca sa se irige bine. De la pozitia orizontala, sangele nu mai circula ca in mod normal si trebuie sa-l ajutati putin.
Daca aveti dureri noaptea, cereti si vi se vor baga pe branula sau cateter, calmante!
Dara ma intrebai de galactogil. Eu am inceput sa beau de a doua zi.

Daca aveti intrebari, cu mare drag va raspund. Nu stiu daca imediat, ca daca tipa piticul fug, dar va raspund.

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

ok, Sun , multumim.
Nici eu la prima sarcina nu am stiut ca o ajung la ceza dar asta a fost acum 13 ani...dr mi-a explicat in mare parte dar am omis sa il intreb de papa si am zis sa nu-l sun pt atata lucru. Deci o sa fie necesar cateterul pt ca eu am zis ca-l refuz si s-a uitat la mine asa , mai ciudat...oricum, tot ca el face...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput